ΖΩΔΙΑ

Υπερπανσέληνος Ιουλίου: 5 Dos & Don'ts για να πάνε καλά τα επαγγελματικά σου


JTeam

3 Ιουλίου 2023

Υπερπανσέληνος Ιουλίου: 5 Dos & Don'ts για να πάνε καλά τα επαγγελματικά σου
Θα ΄χει Πανσέληνο απόψε και θα ‘ναι ωραία

Σήμερα έρχεται η υπερπανσέληνος στον Αιγόκερω και είμαστε έτοιμοι να τη ζήσουμε όπως πρέπει. Αυτό το ζώδιο της Γης έρχεται να δώσει όλη του τη θετική ενέργεια στον οίκο της καριέρας μας, οπότε αν εκμεταλλευτούμε σωστά τις καταστάσεις, θα φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στα επαγγελματικά μας όνειρα.

Δες παρακάτω τα Dos και Don’ts αυτής της Πανσελήνου και προετοιμάσου για τα αποτελέσματα.

DO: Δούλεψε σκληρά

Ο Αιγόκερως δεν αστειεύεται. Τώρα είναι που πρέπει να εργαστείς σκληρά για να προσεγγίσεις τους στόχους σου, σε κάθε τομέα της ζωής σου – από το γραφείο, ως τα ερωτικά σου.

DΟΝ’Τ: Μην ξεχνάς ότι έχεις και ζωή

Ναι, καλό το hustle, καλή η διαρκής προσπάθεια, αλλά καλό είναι να θυμάσαι πως είσαι άνθρωπος που έχει ανάγκη από ξεκούραση, διασκέδαση, χαλάρωση και φίλους. Το να ζεις για να δουλεύεις κι όχι το αντίστροφο, γίνεται τοξικό και οδηγεί σε burnout με μαθηματική ακρίβεια.

DO: Πρόσεξε τα οικονομικά σου

Ο Αιγόκερως είναι ο εργασιομανής του ζωδιακού κύκλου και η Πανσέληνος έρχεται την κατάλληλη στιγμή, για να κάνεις manifest τους οικονομικούς σου στόχους. Με επιμονή, σκληρή δουλειά και οργάνωση, θα τα βγάλεις πέρα.

DON’T: Μην αγνοείς τα συναισθήματά σου

Μπορεί η Πανσέληνος να είναι στον Αιγόκερω, όμως παραμένουμε στην εποχή του Καρκίνου. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να δείξεις συναισθηματική ωριμότητα, ώστε να έχεις μία επιτυχημένη δημόσια και μία ήρεμη ιδιωτική ζωή.

DO: Βάλε όρια

Άσε πίσω πρόσωπα και καταστάσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα –ό, τι κι αν σημαίνει αυτό. Πες «όχι» σε σαββατιάτικες εξόδους αν δεν σου αρέσει η παρέα, μη μείνεις παραπάνω στο γραφείο επειδή σου ζητούν να κάνεις πράγματα εκτός ωραρίου και κάνε τον εαυτό σου προτεραιότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.