ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν πριν μπει ο Αύγουστος


JTeam

7 Ιουλίου 2023

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν πριν μπει ο Αύγουστος
pexels
Αν νομίζεις πως ούτε αυτό το καλοκαίρι θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, τα άστρα έχουν άλλη άποψη για το ζώδιό σου

Η αλήθεια είναι πως ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού, έχει να κάνει με τον Αιγόκερω και άρα το ενδιαφέρον όλων των ζωδίων εστιάζει σε πρακτικά θέματα, σε καριέρα και επαγγελματικά, όπως επίσης και σε ρεαλισμό. Όμως, σου έχουμε και κάποια καλά νέα.

Μήπως ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια; Αν ναι, ετοιμάσου να κάνεις, (πριν μπει ο Αύγουστος), μια νέα γνωριμία που θα μπορούσε να εξελιχθεί στον έρωτα της ζωής σου.

Δίδυμοι

To καλοκαίρι επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για σένα στα συναισθηματικά, και ειδικά αυτό το διάστημα. Πριν έρθει ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, κάποιο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σου και σύντομα οι δυο σας θα δημιουργήσετε μια βαθιά σύνδεση. Δεν το λέμε εμείς αλλά τα άστρα. Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα αρκεί να αφήσεις στην άκρη, φόβους και ανησυχίες.

Καρκίνος

Η δύσκολη περίοδος πέρασε για σένα, αγαπητέ Καρκίνε. Οι ευκαιρίες να βρεις τον έναν και μοναδικό αυτές τις μέρες είναι αυξημένες ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι το πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου, θα αναγνωρίσει και θα σεβαστεί την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου. Άσε πίσω φοβίες και προχώρα, λοιπόν.

Jenny.Gr
pexels

Λέων

Ο Ιούλιος είναι εδώ και μαζί του και η τύχη στα συναισθηματικά σου. Αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία που θα μετατραπεί σε καρμική και θα έρθει για να μείνει. Είναι η κατάλληλη περίοδος για συντροφικότητα οπότε πες «ναι» σε κάθε έξοδο και εμπιστεύσου την κρίση και την καρδιά σου.

Παρθένος

Είναι ο μήνας των υποσχέσεων για σένα, αγαπητέ Παρθένε. Το επόμενο διάστημα εμπιστεύσου την κρίση σου και σε καμία περίπτωση μην κλείσεις την πόρτα στο φλερτ. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις εκεί έξω, τον έρωτα της ζωής σου.

Αιγόκερως

Ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα αυτό το διάστημα και τα άστρα λένε πως το άτομο που θα μπει στη ζωή σου, θα μείνει για πολύ καιρό εκεί. Μη βάλεις φρένο στις επιθυμίες σου, ακολούθησε την καρδιά σου και δεν θα χάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.