ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 πιο τυχερά ζώδια στα ερωτικά


JTeam

6 Ιουλίου 2023

Αυτά είναι τα 4 πιο τυχερά ζώδια στα ερωτικά
pexels
Μήπως είσαι ανάμεσά τους;

Πώς τα πας με την τύχη; Νιώθεις ότι είναι με το μέρος σου στον τομέα των σχέσεων ή αισθάνεσαι πως τα άστρα δεν είναι και τόσο βοηθητικά κάθε φορά που κάνεις μια νέα γνωριμία;

Παρόλο που κάθε ζώδιο μπορεί να ευνοηθεί κατά διαστήματα στον έρωτα, τα παρακάτω είναι λίγο παραπάνω τυχερά όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι. Μήπως είσαι ανάμεσά τους;

Τα πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα, είναι τα εξής:

Κριός

Η τύχη είναι με το μέρος σου στο κεφάλαιο: έρωτας. Όταν γνωρίζεις ένα νέο άτομο, νιώθετε από την αρχή αμοιβαία έλξη. Γενικά, είναι πολύ δύσκολο να σου αντισταθεί κάποιος και ζεις ερωτικές και παθιασμένες στιγμές που σε κατατάσσουν στο πιο τυχερό ζώδιο στα ερωτικά.

Ταύρος

Πριν παραδοθείς στον έρωτα, εξετάζεις πολύ καλά τα πράγματα. Το ένστικτό σου σε οδηγεί στις καλύτερες αποφάσεις στα συναισθηματικά. Κάνεις μακροχρόνιες σχέσεις συνήθως που ξεχειλίζουν από συναίσθημα και τα πιο δυνατά πάθη.

Παρθένος

Αν το ζώδιο αυτό σε ερωτευτεί, πρέπει να θεωρήσεις τον εαυτό σου πολύ τυχερό. Όταν ψάχνει την αγάπη, σκέφτεται πάντα με λογική και σύνεση και αναζητά το άτομο εκείνο που θα του παρέχει ασφάλεια και προστασία. Αυτή η μέθοδος βοηθά τους Παρθένους να βρουν τον ιδανικότερο σύντροφο για εκείνους, κι έτσι θεωρούνται από τα πιο τυχερά ζώδια του αστρολογικού κύκλου.

Ιχθείς

Ερωτεύεσαι πολύ εύκολα και αφήνεις το συναίσθημα να σε παρασύρει. Ζεις στην ολότητα κάθε στιγμή με το πρόσωπο που ερωτεύεσαι και είσαι από τα ζώδια εκείνα που εκφράζουν ανοιχτά όλα τους τα συναισθήματα χωρίς να το μετανιώνεις ποτέ. Είσαι άλλωστε ανάμεσα στα πιο τυχερά ζώδια στα ερωτικά, μην το ξεχνάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.