ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζωδια που δεν πρέπει να κάνεις μαζί τους διακοπές (θα γκρινιάζουν συνέχεια)


Ελένη Τσούτση

8 Ιουλίου 2023

Τα 3 ζωδια που δεν πρέπει να κάνεις μαζί τους διακοπές (θα γκρινιάζουν συνέχεια)
Pexels
Αν κανονίζεις διακοπές με τα παρακάτω ζώδια, μάλλον ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείς

Εάν έχεις ταξιδέψει με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, θα γνωρίζεις καλά ότι δεν ταιριάζεις με όλους. Δεν έχει σημασία αν είστε κολλητοί ή αν έχετε συγγενική σχέση, στο project διακοπές οι περισσότεροι βγάζουν έναν άλλον εαυτό. Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε διαδικασία οργάνωσης των διακοπών σου τότε τα παρακάτω ζώδια μάλλον πρέπει να τα αποφύγεις για να χαλαρώσεις απόλυτα και να μην έχεις καθόλου γκρίνια.

Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που θα ζαλίσουν με την γκρίνια τους στις διακοπές;

Δίδυμοι

Όταν οι Δίδυμοι γκρινιάζουν, το κάνουν με έναν passive-aggressive τρόπο. Λένε πράγματα όπως «Πίστευα πως θα είχαμε κλείσει καλύτερο δωμάτιο, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν έγινε». Αυτή η είδους γκρίνια μπορεί στην αρχή να μην δείχνει τόσο ενοχλητική αλλά όταν στις διακοπές θέλεις να χαλαρώσεις εντελώς, μάλλον είναι η ικανή να σε εκνευρίσει.

Λέων

Οι Λέοντες είναι πολύ καλοί στη γκρίνια. Θέλουν το πρόγραμμα τους να μην χαλάει και αν αυτό γίνει τότε σίγουρα δεν θα περάσεις καλά αφού θα το σχολιάζουν συνέχεια μέχρι να σε πείσουν ότι δεν έπρεπε να γίνει. Επιζητούν συνέχεια την προσοχή από τους γύρω τους, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρόνος για σένα θα είναι περιορισμένος.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι γεννημένοι γκρινιάρηδες - είναι κομμάτι της προσωπικότητάς τους και είναι δύσκολο να σταματήσουν. Τείνουν να είναι πολύ επικριτικοί με τους εαυτούς τους και νιώθουν σαν να ξέρουν τι είναι καλύτερο για τον καθένα. Φαντάσου λοιπόν στις διακοπές σου να έχεις δίπλα σου κάποιον που κατακρίνει τα πάντα. Το λιγότερο ενοχλητικό!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.