image
ΖΩΔΙΑ

Άρης στην Παρθένο: Τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο, ως το τέλος του Αυγούστου


JTeam

10 Ιουλίου 2023

Μέσα σου ζει ένας πολεμιστής, ακόμη κι αν δεν το έχεις καταλάβει. Στην αστρολογία, αυτόν τον πολεμιστή τον κυβερνά ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της επιθετικότητας, που καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα ένστικτα μας. Κι όταν ο μονομάχος του Γαλαξία πυροδοτεί την ανάγκη μας να καταφέρουμε ό,τι βάλουμε στον νου μας, είμαστε ασταμάτητοι. Αυτό ακριβώς θα γίνει από σήμερα, 10 Ιουλίου, και θα κρατήσει ως το τέλος του Αυγούστου. Γιατί; Επειδή ο Άρης μπαίνει στην Παρθένο και πρόκειται να επηρεάσει όλα τα ζώδια.

Δες παρακάτω τι πρόκειται να συμβεί στο δικό σου.

Ετοιμάσου να στρωθείς στη δουλειά και να γίνεις παραγωγικός, επιτέλους. Θα αποκτήσεις την καθημερινή ρουτίνα για την οποία μιλάς τόσον καιρό και όλο αναβάλλεις - πρόσεξε, όμως, μην αναλάβεις πολλά μαζί στη δουλειά, καθώς το drama καραδοκεί.

Ο Άρης στην Παρθένο σε κάνει να νιώθεις κάπως καλύτερα με τον εαυτό σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι, απλώς μην το παρακάνεις και μην αφοσιωθείς αποκλειστικά σε αυτό.

Ήρθε η στιγμή να ζήσεις τις δικές σου Οικογενειακές Ιστορίες, με πολλά επεισόδια. Θα είσαι διαρκώς στην τσίτα, με μία τάση για τσακωμούς στο σπίτι. Πρόσεξε τα νεύρα σου και πώς θα τα εκφράσεις.

Σκέψου πριν μιλήσεις, και όλα θα πάνε καλά. Ο πλανήτης του πολέμου περνά από τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας και θα εκραγείς με κάποιον τρόπο. Πρόσεξε μόνο μην κάψεις τα πάντα γύρω σου.

Πρόσεχε τα οικονομικά σου, Λέοντα, και τον τρόπο που τα αντιμετωπίζεις. Θα δουλέψεις σκληρά για να αγοράσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι, αλλά τα θέλεις. Προσπάθησε μόνο να μην μετράς την επιτυχία με βάση το χρήμα.

Καλημέρα, ηλιαχτίδα. Ήρθε η ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου, να επαναπροσδιορίσεις την ταυτότητα σου και να κατακτήσεις τους φόβους σου.

image

Έρχεται μία παράξενη περίοδος γεμάτη μοναχικότητα, αλλά όχι μοναξιά. Θα θελήσεις χρόνο με τον εαυτό σου και θα απομακρυνθείς από τους γύρω σου, οπότε μπορείς να τους προειδοποιήσεις, για να μην αναρωτιούνται τι σου έκαναν.

Ο Άρης στην Παρθένο σε κάνει να κοιτάς μπροστά και να οργανώνεσαι, για να πετύχεις τους στόχους σου. Σε προσωπικό επίπεδο, ίσως να ζήσεις σοσιαλμιντιακό drama, αλλά θα έχεις το δίκιο με το μέρος σου και όλοι θα σε στηρίξουν.

Ετοιμάσου να βγάλεις τη Μιράντα Πρίσλι από μέσα σου, καθώς θα βάλεις πάνω απ’ όλα την καριέρα σου. Για ένα δίμηνο θα εργαστείς σκληρά, θα αναλάβεις ηγετικές θέσεις και οι κόποι σου θα αποδώσουν.

Είτε είσαι έτοιμος είτε όχι, θα ζήσεις μία περιπέτεια. Θα αισθανθείς σαν πειρατής που πλέει στα ανοιχτά και θα μάθεις πολλά, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ώρα να αντιμετωπίσεις τα ταμπού σου, Υδροχόε, και να προετοιμαστείς για τις θυσίες που θα χρειαστεί να κάνεις για να προσεγγίσεις τους στόχους σου. Να επικεντρωθείς σε όσα περνούν από το χέρι σου και άφησε τα υπόλοιπα στην άκρη - το άγχος δεν θα ωφελήσει και πολύ.

Το επόμενο δίμηνο θα σε βρει να μιλάς πολύ και ανοιχτά για όλα. Θα βγουν πολλά στη φόρα και θα αντιμετωπίσεις αντιπάλους στη δουλειά, σε προσωπικές σου σχέσεις αλλά και μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι σημαντικό να επιλέξεις σωστά ποιες μάχες θέλεις να δώσεις.