ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα δουν τα ερωτικά τους να αλλάζουν χάρη στην ανάδρομη Αφροδίτη


JTeam

21 Ιουλίου 2023

3 ζώδια που θα δουν τα ερωτικά τους να αλλάζουν χάρη στην ανάδρομη Αφροδίτη
Αυτές τις προβλέψεις, θα θέλεις σίγουρα να τις ξέρεις

Μετά από χρόνια έχουμε ξανά σε ανάδρομη πορεία τον πλανήτη της Αφροδίτης, η οποία ξεκινά το ταξίδι της στο ζώδιο του Λέοντα από 23/07. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό αστρολογικό γεγονός, το οποίο θα επηρεάσει έντονα και με κάθε τρόπο την σχέση που έχουμε τον εαυτό μας, την εικόνα μας, την ομορφιά μας, και φυσικά τις ερωτικές μας σχέσεις, όπως επίσης και τα οικονομικά μας.
Η Αφροδίτη επηρεάζει πολλές πτυχές των ζωδίων και η ανάδρομη πορεία της, έρχεται να φέρει πολλές αλλαγές -άλλες προς το καλύτερο, και άλλες πιο δύσκολες.

Σημασία έχει να διαχειριστούμε τη ενέργεια των ημερών με τον κατάλληλο τρόπο έτσι ώστε να μπορέσουμε να επωφεληθούμε απ' όσα μας περιμένουν και να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές. Για αυτά τα παρακάτω ζώδια όμως, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα, αφού η ανάδρομη Αφροδίτη φαίνεται να φέρνει αέρα ενδοσκόπησης, έρωτα και φυσικά επιστροφές από το παρελθόν, που θα έρθουν για να μείνουν αυτή τη φορά.

Jenny.Gr

Ταύρος


Για εσάς τους Ταύρους το ενδιαφέρον έχει στραφεί στον εαυτό σας και την οικογένεια σας, Είναι μια περίοδος που προσπαθείτε ξανά να απολαύσετε χρόνο και ασχολίες που αρέσουν σε εσάς τους ίδιους. Δύσκολα όμως καλύπτεται το κενό που νιώθετε μέσα σας. Κάτι σας απασχολεί στα ερωτικά σας και δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Πόσο μάλλον με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, το μυαλό σας θα τριγυρνάει ακόμη περισσότερο σε παρελθοντικούς δεσμούς, και σας λείπουν πρώην σύντροφοι που σας στιγμάτησαν, όπως επίσης και οι έντονες στιγμές που ζήσατε μαζί τους. Πριν προσπαθήσετε να προσεγγίσετε και πάλι το άτομο από το παρελθόν που σας απασχολεί, σκεφτείτε πρώτα τι έχει αλλάξει, και αν αυτή τη φορά υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να ευδοκιμήσει η σχέση.

Λέων

Τα πάντα αλλάζουν για εσάς τους Λέοντες, καθώς είναι πολλά τα αστρολογικά δρώμενα που θα σας απασχολήσουν και θα σας φέρουν αλλαγές. Εστιάζοντας στα ερωτικά όμως, αυτό το διάστημα είναι μια μοναδική στιγμή για να ξεκαθαρίσετε ορισμένες καταστάσεις, να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος, αλλά και να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να κάνετε μια βαθιά ενδοσκόπηση, θα ρίξει φως σε άλυτα προβλήματα που σας απασχολούν στον έρωτα, αλλά και θα σας δημιουργήσει ένα αίσθημα νοσταλγίας. Αυτή η στιγμή, είναι λοιπόν η ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, να κλείσετε κύκλους και να βγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν ψυχικά, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σας.

Σκορπιός

Αυτόν τον καιρό έχετε εστιάσει στην εικόνα και την καριέρα σας. Ωστόσο στο προσκήνιο θα έρθουν και τα προσωπικά σας, αφού η παρουσία σας γίνεται αισθητή όπου και αν πάτε. Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα καταφέρετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Να ζήσετε για λίγο στιγμές που ονειρεύεστε, αλλά δύσκολα πετυχαίνετε. Μπορεί να μην κρατήσουν πολύ, αλλά ο ρομαντισμός, το έντονο συναίσθημα και οι νέες γνωριμίες είναι μέσα στο παιχνίδι. Μη ξεχνάτε βέβαια, πως ανάδρομη πορεία σημαίνει και παρελθόν, επομένως ίσως όλα τα παραπάνω τα ζήσετε με ένα άτομο γνώριμο σε εσάς. Προετοιμαστείτε να συναντήσετε άτομα, με τα οποία έχετε περάσει έντονες στιγμές, αλλά δεν είναι στη ζωή σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.