ΖΩΔΙΑ

Οι Λέοντες κάνουν το καλύτερο σεξ και όχι τυχαία - Ώρα να μάθεις γιατί


JTeam

15 Αυγούστου 2023

Οι Λέοντες κάνουν το καλύτερο σεξ και όχι τυχαία - Ώρα να μάθεις γιατί
Μάθε τα πάντα για αυτό το ζώδιο τις φωτιάς - από το main character energy, μέχρι τις αγαπημένες στάσεις

Όχι επειδή είναι η εποχή τους, αλλά αυτό το άρθρο είναι μία ωδή στους Λέοντες. Μία ωδή σ’ αυτό το ζώδιο της φωτιάς που, αν έχετε συνυπάρξει σεξουαλικά, σίγουρα η εμπειρία ήταν αξέχαστη, ενώ αν είναι το δικό σου, οφείλουμε απλώς να δώσουμε συγχαρητήρια.

Οι Λέοντες κάνουν το καλύτερο σεξ από όλα τα ζώδια. Με κυβερνήτη τον Ήλιο, βρίσκονται στο κέντρο του Ηλιακού Συστήματος και το ξέρουν. Έχουν πληθωρική προσωπικότητα, κινήσεις με θεατρικότητα, πάθος μέσα τους και όλα αυτά, τα σερβίρουν με το χαρακτηριστικό τους je ne sais quoi. Συνήθως, σχηματίζουν power couples - οι iconic Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ είναι Λέοντες, κι αυτό τα λέει όλα. Υπάρχει drama σε ό,τι κάνουν, όμως όταν ερωτεύονται, σκοπός ζωής τους γίνεται το να είναι κι οι δύο ευτυχισμένοι. Δύο main characters σε μία σχέση, καταλαβαίνεις την ενέργεια που εκπέμπουν.

Τα μεγαλύτερα turn-ons του Λέοντα

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, το μεγαλύτερο turn-on για έναν Λέοντα είναι το να αισθάνεται επιθυμητός. Και μόνο η ιδέα ότι κάποιος τον θέλει, του προκαλεί ανατριχίλα. Για εκείνον, τα προκαταρκτικά δεν είναι απλώς κομμάτι του παιχνιδιού αλλά βασικό στοιχείο που μπορεί, από μόνο του, να αποτελέσει εμπειρία. Είτε με τρυφερότητα είτε με πιο άγρια διάθεση, θα δώσει προτεραιότητα στον σύντροφό του και θα φροντίσει να ικανοποιηθεί στο έπακρο.

Οι αγαπημένες στάσεις του Λέοντα

Ο Λέων θα πειραματιστεί και θα σε ενθαρρύνει να τον ακολουθήσεις. Του αρέσουν οι καθρέφτες, το σεξ σε καρέκλες και οποιοδήποτε έπιπλο δίνει την αίσθηση του θρόνου, ενώ λατρεύει το σεξ συμφιλίωσης. Ζει για το drama, άλλωστε, το έχουμε ξαναπεί. Αν περάσουν όλοι καλά, και τον τσακωμό θα ξεχάσει, και θα παραδεχτεί ότι είχε άδικο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.