ΖΩΔΙΑ

Βγαίνεις με Λέοντα; 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις


JTeam

7 Αυγούστου 2023

Βγαίνεις με Λέοντα; 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις
pexels
Αν βγαίνεις με έναν Λέοντα, η σχέση μαζί του θα είναι πολύ γενναιόδωρη. Τα άστρα έχουν φτιάξει λίστα με όσα πρέπει να ξέρεις για το μέλλον μαζί του

Αν είσαι ήδη στα πρώτα ραντεβού με έναν Λέοντα, πρέπει να ξέρεις για αρχή, ότι του αρέσει να τον θαυμάζουν, να τον παινεύουν ενώ το σίγουρο είναι πως θα γελάσεις πολύ και θα χαλαρώσεις μαζί του αφού έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ.

Ο Λέων, που έχει τώρα τα γενέθλιά του, θα κάνει τα πάντα για να σε εντυπωσιάσει από τα πρώτα λεπτά του ραντεβού σας. Πέρα από τα παραπάνω, τα άστα σου έχουν φτιάξει μια λίστα με όλα όσα πρέπει να ξέρεις για εκείνον σε περίπτωση που όλο αυτό το φλερτ εξελιχθεί σε σχέση μαζί του.

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Λέοντα

1. Απολαμβάνει την προσοχή

Αν υπήρχε ένα συνώνυμο για τον αγαπητό Λέοντα, θα ήταν σίγουρα αυτό. Ο Λέων λατρεύει να είναι το επίκεντρο της προσοχής οπότε αν σε έχει κερδίσει, δείξτου το. Μην το κρατήσεις για τον εαυτό σου γιατί θα νιώσει άβολα αν πιστέψει ότι το αντίθετο και δεν θα σου δείξει ποτέ τα αληθινά του συναισθήματα.

2. Κερδίζει στον ρομαντισμό

Είναι ιππότης και δεν το κρύβει. Θα σου κάνει τις πιο ωραίες εκπλήξεις και θα κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά. Το μόνο που θέλει ως αντάλλαγμα, είναι τον θαυμασμό και την προσοχή σου. Τα άλλα άφησέ τα πάνω του και θα νιώσεις ότι πρωταγωνιστείς σε μυθιστόρημα.

3. Έχει φοβερή αυτοπεποίθηση

Αν διακρίνεται για κάτι αυτό το ζώδιο, είναι για τη φοβερή του αυτοπεποίθηση. Δεν πιστεύει ότι θα χάσει ποτέ και θα υιοθετήσει όλες τις τεχνικές μέχρι να σε κερδίσει. Κοινώς, δεν το βάζει ποτέ κάτω γιατί ξέρει ποιος είναι.

4. Έχει τον ανταγωνισμό στο αίμα του

Έχει πολλές φιλοδοξίες και είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια. Η δύναμή του και η τάση του για εξουσία, τον χαρακτηρίζουν ενώ τίποτα δεν θα τον εμποδίσει από το να ξεχωρίσει και να είναι μπροστά από όλους.

5. Δυσκολεύεται να διαχειριστεί τον θυμό του

Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πάει πολύ καλά με τη διαχείριση των αρνητικών του συναισθημάτων με αποτέλεσμα να συσσωρεύει ένταση και να την εκτονώνει σε ανύποπτη στιγμή, με άσχημο τρόπο. Καλό είναι να προσέχεις λοιπόν τις εκρήξεις οργής που τον χαρακτηρίζουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.