ΖΩΔΙΑ

Είσαι Λέων; Mε αυτά τα ζώδια, δεν πρέπει να γίνεις ποτέ ζευγάρι


JTeam

26 Ιουλίου 2023

Είσαι Λέων; Mε αυτά τα ζώδια, δεν πρέπει να γίνεις ποτέ ζευγάρι
pexels
Όταν ενωθείτε, κάνετε τον χειρότερο συνδυασμό

Αγαπητέ Λέοντα, αυτή είναι η εποχή σου και τα άστρα λένε πως θα κάνεις νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε μια παθιασμένη σχέση. Η νέα εποχή στο ζώδιό σου θα κρατήσει μέχρι τις 23 Αυγούστου και είναι η πιο κατάλληλη για πάθος, ρομαντισμό και ανανέωση οπότε ετοιμάσου να μπεις σε μια νέα σχέση αν είσαι single, αρκεί να μάθεις πρώτα το ζώδιο του προσώπου που σε ενδιαφέρει!

Πριν σου πούμε με ποια ζώδια δεν πρέπει να γίνεις ποτέ ζευγάρι, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι θεωρείσαι το πιο λαμπερό ζώδιο και δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός αφού είσαι μοναδική προσωπικότητα. Σου αρέσει να σε θαυμάζουν, έχεις φοβερή αίσθηση του χιούμορ, και η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκει εύκολα κανείς ένα τόσο απίστευτα ρομαντικό ζώδιο σαν το δικό σου.

Όπου και να πας, τραβάς την προσοχή οπότε επειδή για μια ακόμη φορά, θα γίνεις πόλος έλξης αυτό το καλοκαίρι, τα άστρα σε συμβουλεύουν να μην κάνεις σχέση με τα παρακάτω ζώδια γιατί από τη στιγμή που ενωθείτε, γίνεστε ο χειρότερος συνδυασμός:

Κριός

Όπως εσύ, έτσι κι ο Κριός κάνει αυτό που θέλει, και έχει το ίδιο πείσμα με σένα, οπότε αν κάνετε σχέση, μάλλον θα μείνετε στην ιστορία, ως ένα από τα χειρότερα ζευγάρια. Έχετε παρόμοιο τρόπο σκέψης και αυτό σας κάνει να διαφωνείτε συνέχεια με αποτέλεσμα να αγγίζετε τα όρια της υπερβολής και της τοξικότητας.

Ταύρος

Ο Ταύρος χρειάζεται αγάπη, στοργή και τρυφερότητα. Σε σένα αρέσουν οι κολακείες και θέλεις όλοι να σε θαυμάζουν. Και οι δύο είστε εξαιρετικά πιστά και κτητικά ζώδια οπότε όταν ο ένας μπλέξει με τον άλλον, μάλλον το αποτέλεσμα θα είναι εκρηκτικό και λίγο ασφυκτικό.

Καρκίνος

Φωτιά και Νερό; Καλύτερα όχι, αλλά θα το καταλάβεις και μόνος σου. Και οι δύο είστε ρομαντικοί αλλά με πολύ διαφορετικό τρόπο. Ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος και αυτό σε κουράζει αρκετά, Λέοντα. Θα έχετε πολύ πάθος γενικά αν εσείς οι δυο μπείτε σε σχέση αλλά η επικοινωνία μεταξύ σας, θα είναι μηδενική.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.