ΖΩΔΙΑ

Αυτοί οι συνδυασμοί ζωδίων, δημιουργούν τα χειρότερα ζευγάρια


JTeam

18 Ιουλίου 2023

Αυτοί οι συνδυασμοί ζωδίων, δημιουργούν τα χειρότερα ζευγάρια
pexels
Σύμφωνα με τα άστρα, καλύτερα να το σκεφτείς πριν προχωρήσεις σε σχέση μαζί τους

Κάθε σχέση ξεκινάει με προσδοκίες αλλά η συνέχεια κάποιες φορές αποδεικνύεται καταστροφική. Τα άστρα μάλιστα καταλήγουν σε μερικούς απαγορευτικούς συνδυασμούς ζωδίων που καλό είναι να μη γίνουν ποτέ ζευγάρι γιατί αν ενωθούν, θα είναι ένα από τα χειρότερα.

Οι παρακάτω συνδυασμοί όταν ενωθούν, έχουν προβλήματα επικοινωνίας και ο τρόπος σκέψης τους είναι πολύ διαφορετικός ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα. Αν ανήκεις λοιπόν σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, πρόσεξε πολύ εκείνο που σου προτείνουν τα άστρα να αποφύγεις στα συναισθηματικά:

Κριός - Καρκίνος

Ο Κριός φημίζεται για τη δυναμική και ανεξάρτητη φύση του που τείνει να συγκρούεται με τις συναισθηματικές ανάγκες και την ευαισθησία του Καρκίνου. Ο Κριός με τα λόγια του πολλές φορές πληγώνει τον Καρκίνο χωρίς καν να το καταλαβαίνει με αποτέλεσμα να δημιουργείται χάος και ασάφεια στη μεταξύ τους σχέση. Το διαφορετικό τους στιλ στον τρόπο επικοινωνίας σύντομα φέρνει την απογοήτευση, δημιουργώντας τα πρώτα σύννεφα στη σχέση.

Τα καλά νέα είναι πως αν είσαι Κριός, υπάρχουν 3 ζώδια φτιαγμένα για να γίνουν το ταίρι σου. Η τύχη μπορεί να παραμονεύει ακόμη και στο πιο απροσδόκητο μέρος, οπότε βγες έξω και φλέρταρε!

Ταύρος - Υδροχόος

Ο Ταύρος λατρεύει τη σταθερότητα και τις παραδοσιακές αξίες, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ανάγκη του Υδροχόου για ελευθερία και κανέναν συμβιβασμό. Ο Ταύρος αναζητά ασφάλεια αλλά ο Υδροχόος λειτουργεί εντελώς απρόβλεπτα με αποτέλεσμα οι προτεραιότητες αυτών των δύο ζωδίων να είναι εντελώς διαφορετικές. Αυτό οδηγεί σε τσακωμούς, συγκρούσεις και δυσκολία στην κατανόηση των συναισθηματικών αναγκών και των δύο.

Το συμπέρασμα είναι ένα: Αν είσαι Ταύρος, απόφυγε σε κάθε περίπτωση τον Υδροχόο και ψάξε να βρεις το ζώδιο εκείνο με το οποίο έχεις καρμική σχέση. Δηλαδή, ψάξε από τις παρέες σου, για έναν του ζωδίου σου, και για άλλα δύο. Στα αποκαλύπτουμε (είπαμε), εδώ.

Δίδυμοι - Παρθένος

Η ευπροσάρμοστη και κοινωνική φύση των Διδύμων έρχεται σε σύγκρουση με τον πρακτικό και αναλυτικό τρόπο σκέψης των Παρθένων. Η συνεχής ανάγκη του Διδύμου για ενθάρρυνση, κάνει έναν Παρθένο να νιώθει ότι δεν μπορεί να εκπληρώσει ποτέ τις ανάγκες του με τον τρόπο που θέλει. Βέβαια, αν είσαι Δίδυμος μην απογοητεύεσαι! Με αυτά τα ζώδια έχεις την απόλυτη ερωτική χημεία οπότε αν βρεθείτε κάπου, μπορείτε να γίνετε το τέλειο ζευγάρι.

Επιστρέφοντας στους καταστροφικούς συνδυασμούς, δύσκολα ανέχεσαι τη σκληρή κριτική του Παρθένου καθώς βάζει φρένο στον ενθουσιασμό σου και αυτό είναι κάτι που δεν ανέχεσαι. Όλο αυτό οδηγεί σε ένα ατέρμονο επικοινωνιακό χάος.

Λέων - Σκορπιός

O Λέων έχει μεγάλη ανάγκη για προσοχή και θαυμασμό και αυτό συχνά συγκρούεται με την ανάγκη του Σκορπιού για ιδιωτικότητα και βαθιά συναισθηματική σύνδεση. Αν είσαι Λέων, να, με ποια 3 ζώδια μπορείς να κάνεις παθιασμένη σχέση και συνεπώς να γίνεις το τέλειο ζευγάρι!

Ο Σκορπιός δεν φτιάχτηκε για σένα. Εσύ θα θες να βρίσκεσαι μονίμως στο επίκεντρο κι εκείνος θα νιώθει ότι τον παραμελείς. Άσε, που είναι κτητικός και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σου στερήσει την πολυπόθητη ελευθερία σου.

Ζυγός - Αιγόκερως

Η ανάγκη του Ζυγού για αρμονία και συμβιβασμό, συγκρούεται με τις έντονες φιλοδοξίες του Αιγόκερου. Ο Ζυγός λατρεύει την ισορροπία και την κοινωνική αλληλεπίδραση ενώ ο Αιγόκερως βάζει προτεραιότητα τη δουλειά και τους μακροπρόθεσμους στόχους. Αυτή η διαφορετική σειρά στις προτεραιότητες οδηγείς σε παρανοήσεις και συγκρούσεις που δεν έχουν τέλος.

Βέβαια, αν είσαι Αιγόκερως, ετοιμάσου να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά αυτών των ζωδιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.