ΖΩΔΙΑ

Είσαι Ταύρος; Τα 3 ζώδια με τα οποία έχεις καρμική σχέση


JTeam

2 Μαΐου 2022

Είσαι Ταύρος; Τα 3 ζώδια με τα οποία έχεις καρμική σχέση
Αν είσαι Ταύρος, αυτά είναι τα ζώδια για να κάνεις σχέση ζωής

Έχει ξεκινήσει η γενέθλια εποχή του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι ο Μάιος είναι ένας πολύ καλός μήνας για να βρει αυτό που ψάχνει, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο. Ποια είναι τα 3 ζώδια που ταιριάζουν καρμικά και δημιουργούν την ιδανική ερωτική σχέση με αυτό το λογικό και γήινο ζώδιο; Ας το ανακαλύψουμε.

Ταύρος

Είναι από αυτές τις λίγες περιπτώσεις που το ίδιο ζώδιο σε δύο συντρόφους είναι απόλυτα ευνοϊκό. Αν το σκεφτείς, είναι απολύτως λογικό. Είναι και οι δύο λογικοί, λατρεύουν τη σταθερότητα και τη μονογαμία, αγαπούν την καλή ζωή και τις απολαύσεις και δεν θα εγκαταλείψουν εύκολα τη σχέση τους. Μιλάμε για τον ιδανικό συνδυασμό, αρκεί να βρίσκουν πάντα τρόπους να περνούν καλά και να μην μπουν σε ρουτίνα.

Σκορπιός

Αν και είναι εντελώς αντίθετα, εδώ λειτουργεί το στοιχείο της συμπληρωματικότητας. Ως ζώδιο του Νερού, ο Σκορπιός φέρνει το μυστήριο και το sexiness στη σχέση, ενώ ο Ταύρος λειτουργεί λιγότερο παρορμητικά και σκέφτεται πολύ προτού πράξει. Δημιουργείται μία απίστευτη έλξη ανάμεσα σε αυτά τα ζώδια, υπάρχει έντονη σεξουαλική χημεία και συχνές συγκρούσεις. Αν ξεπεράσουν το στάδιο του έντονου πάθους, μπορούν να μείνουν για πάντα μαζί.

Ιχθύς

Άλλο ένα ζώδιο του Νερού που κερδίζει την καρδιά του Ταύρου. Είναι αρκετά διαφορετικοί αλλά ταυτόχρονα και τόσο ίδιοι. Εσωστρεφείς, αισθησιακοί αλλά και διαφορετικοί στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν τις σχέσεις. Ο Ιχθύς είναι πιο ρομαντικός και ονειροπόλος και ο Ταύρος έρχεται να τον προσγειώσει. Λειτουργούν συμπληρωματικά και δημιουργούν μία σχέση ζωής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.