ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους


JTeam

23 Απριλίου 2022

Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους
Manny Moreno on Unsplash
Αν ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, είστε πιο τυχεροί από τους άλλους και το ξέρετε καλά

Μερικοί άνθρωποι είναι λες κι έχουν στην τσέπη τους το κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Κερδίζουν εισιτήρια πρώτης θέσης σε πτήσεις ή, σχεδόν πάντα, έχουν έναν γνωστό που μπορεί να τους βοηθήσει, αν ψάχνουν δουλειά. Εντελώς τυχαία, ανακαλύπτουν τέλεια εστιατόρια με ελάχιστο κόσμο, βρίσκουν χαρτονομίσματα στον δρόμο, βγαίνουν νικητές σε διαγωνισμούς που συμμετείχαν.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν απλώς την τύχη με το μέρος τους, αλλά μοιράζονται ένα ακόμη κοινό: Το ζώδιό τους.

Οι πιο τυχεροί, σύμφωνα με τα άστρα, είναι οι Τοξότες, και υπάρχει λόγος για αυτό. Όπως εξηγεί η αστρολόγος Anna Kovach, για όλα ευθύνεται o Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της δύναμης και της αφθονίας, ο οποίος κυβερνά το ζώδιο αυτό.

Οι φιλελεύθεροι, ανοιχτόμυαλοι, περιπετειώδεις – και τοξικοί, ωστόσο – Τοξότες, δε φοβούνται να ρισκάρουν και να εμπλακούν σε δύσκολες καταστάσεις. Είναι κοινωνικοί και χαρισματικοί, γοητευτικοί και έχουν τη δύναμη να μας κάνουν ό,τι θέλουν. Η τύχης τους ίσως οφείλεται και σε κάποιου είδους manifestation – αυτό σημαίνει πως επειδή πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα, συνήθως πετυχαίνουν όποιον στόχο κι αν βάλουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS