ΖΩΔΙΑ

Κι όμως, αυτό είναι το πιο τοξικό ζώδιο


JTeam

15 Απριλίου 2022

Κι όμως, αυτό είναι το πιο τοξικό ζώδιο
Παρακάτω θα δείτε το πιο τοξικό ζώδιο και, αν είστε σαν εμάς, θα πέσετε από τα σύννεφα

Όλοι έχουμε συναναστραφεί με τοξικούς ανθρώπους – ίσως έχουμε υπάρξει κι οι ίδιο τοξικοί. Είναι τα άτομα που μας εξαντλούν, ρουφούν την ενέργειά μας, μας χειραγωγούν. Πολλές φορές δε φταίνε, απλώς δεν ταιριάζουμε και το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό. Άλλες, τοξικός είναι ο χαρακτήρας τους κι έχουν την τάση να συμπεριφέρονται άσχημα.

Παρακάτω, θα δούμε τι έχουν να πουν τα άστρα για αυτό. Γιατί το πιο τοξικό ζώδιο υπάρχει, είναι ανάμεσά μας, σίγουρα έχουμε συναναστραφεί μαζί του και, πιθανότατα, το συμπαθούμε.

Φυσικά, αναφερόμαστε στον Τοξότη. Εκείνοι που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι γοητευτικοί και χαρισματικοί, αλλά δεν μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους. Μπορούν να γίνουν εξαιρετικά εγωιστές, θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο και ζηλεύουν, όταν κάποιος τους κλέβει τη δόξα. Θέλουν διαρκώς να αποδεικνύουν ότι είναι οι πιο ενδιαφέροντες, ταλαντούχοι και cool στο δωμάτιο, ενώ πατούν επί πτωμάτων για να το καταφέρουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS