ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που υπεραναλύουν τα πάντα


JTeam

9 Απριλίου 2022

Τα ζώδια που υπεραναλύουν τα πάντα
pexels
Μήπως σας θυμίζουν κάτι όλα τα παρακάτω; Τότε κατέχετε τα πρωτεία του overthinking!

Διαβάζουν άπειρες φορές ένα μήνυμα, δίνουν διαφορετικές ερμηνείες κάθε φορά και κάνουν πολλά σενάρια. Τα παρακάτω ζώδια τείνουν να υπεραναλύουν τα πάντα, κάνοντας ταβανοθεραπεία κάθε βράδυ και χάνουν κυριολεκτικά τον ύπνο τους, βυθισμένοι σε ένα σωρό σκέψεις.

Τα ζώδια αυτά δεν ησυχάζουν ποτέ και βομβαρδίζουν το μυαλό τους με υποθέσεις που δεν ανταποκρίνονται καν στην πραγματικότητα. Θα μπορούσαν να είναι οι καλύτεροι δημιουργοί μυθοπλασιών και ήρθε η ώρα να μάθετε σε ποια ζώδια ανήκουν.

Δίδυμοι

Με κυβερνήτη τον Ερμή, οι Δίδυμοι τείνουν να είναι οι μεγαλύτεροι overthinkers. Το βασικό τους όπλο είναι η επικοινωνία και συχνά χάνονται σε τόσες πληροφορίες που αδυνατούν να ξεχωρίσουν τι τελικά είναι πραγματικό και τι αποτελεί μέρος της σκέψης τους. Καθημερινά κάνουν ένα σωρό σενάρια και διερευνούν τα πάντα μέχρι να καταλήξουν στην αλήθεια.

Ζυγός

Επιδιώκουν πάντα την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις τους οπότε πολλές φορές προκειμένου να το πετύχουν, χάνονται σε σκέψεις που τους αποπροσανατολίζουν εντελώς. Καταλήγουν να υπεραναλύουν καταστάσεις και δεδομένα που μπορεί καν να μην υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι χάνονται συχνά σε σκέψεις υπερανάλυσης και παγιδεύονται μέσα από τον εαυτό τους χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Ανατρέχουν στο παρελθόν, κάνουν τις ίδιες σκέψεις συνέχεια και το μυαλό τους κολλάει σε πράγματα που δεν ευσταθούν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS