ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που δεν μπορούν με τίποτα να ξεπεράσουν τους πρώην


JTeam

21 Αυγούστου 2023

3 ζώδια που δεν μπορούν με τίποτα να ξεπεράσουν τους πρώην
Είτε σχεδιάζουν εκδίκηση, είτε έχουν θυμό, είτε απλώς θέλουν επανασύνδεση

Για κάποιους είναι πανεύκολο να ξεπεράσουν έναν χωρισμό, άλλοι παίρνουν τον χρόνο τους και μερικοί σκέφτονται τους πρώην κάθε μέρα, για πάντα. Μπορεί να τους πάρει ακόμη και χρόνια, μέχρι να νιώσουν καλά.

Το να ξεπεράσεις έναν χωρισμό, δεν σημαίνει ότι θέλεις επανασύνδεση με τον πρώην. Μπορεί απλώς να έχεις οργή μέσα σου για πολύ καιρό, ίσως αισθάνεσαι προδοσία - ακόμη κι αν η σχέση τελείωσε φιλικά, θα αναρωτιέσαι τι θα μπορούσατε να είχατε.

Παρακάτω, θα δούμε τα ζώδια που δυσκολεύονται περισσότερο.

Κριός

Παρότι τα περισσότερα ζώδια της φωτιάς ξεπερνούν τους χωρισμούς για πλάκα, οι Κριοί θέλουν τον χρόνο τους. Επειδή τους κυβερνά ο Άρης, ο πλανήτης του θεού του πολέμου, χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν με τους ίδιους ανθρώπους. Τους αρέσει η ιδέα του «για πάντα» και η αυτοπεποίθησή τους πέφτει, όταν οι πρώην συνεχίζουν τη ζωή τους. Θέλουν να έχουν την τελευταία κουβέντα και τους ενοχλεί, όταν δεν τα καταφέρνουν.

Καρκίνος

Όταν χωρίζουν οι Καρκίνοι, χρειάζονται φίλους και για παρηγοριά, και για να τους παίρνουν το κινητό από τα χέρια, για να μη στείλουν στους πρώην. Ξεχνούν πανεύκολα τα άσχημα, επικεντρώνονται στα καλά και συχνά κάνουν τοξικές σχέσεις. Δυσκολεύονται να προχωρήσουν, επειδή κοιτούν το παρελθόν μέσα από το ροζ συννεφάκι τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί μένουν κολλημένοι για καιρό στο παρελθόν, κυρίως επειδή σχεδιάζουν την εκδίκησή τους. Αντί να προχωρήσουν, σπαταλούν χρόνο και σκέψη γράφοντας την ίδια παράγραφο ξανά και ξανά στα notes, σκέφτονται τι θα κάνουν και τι θα πουν για να βγουν από πάνω και κρατούν κακίες. Θέλουν να πληγώσουν τους πρώην και δεν θα ησυχάσουν, αν δεν το καταφέρουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.