ΖΩΔΙΑ

Αστρολογία: 3 ζώδια με ισχυρή σεξουαλική ορμή


JTeam

5 Σεπτεμβρίου 2023

Αστρολογία: 3 ζώδια με ισχυρή σεξουαλική ορμή
Η επιρροή της Αφροδίτης και τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτά τα 3 ζώδια να ξεχωρίζουν στον έρωτα

Ζώδια και έρωτας πάνε μαζί. Μέσα από την αστρολογία, τους πλανήτες, αλλά και τα επικρατέστερα χαρακτηριστικά των ζωδίων, μπορούμε λίγο - πολύ να έχουμε μια πρώτη καλή εικόνα, σχετικά με το τι προσωπικότητα έχουμε απέναντι μας, ανάλογα με το ζώδιο του.

Ορισμένα ζώδια κυβερνούνται από τον Ερμή, πλανήτη της επικοινωνίας και του πνεύματος, άλλα κυβερνούνται από την Αφροδίτη, πλανήτη της ομορφιάς και των σχέσεων, ενώ άλλα από τον Άρη και την Σελήνη. Όλες αυτές οι πλανητικές συμπτώσεις, δημιουργούν και ένα συγκεκριμένο προφίλ σε κάθε άτομο, το οποίο εκφράζεται κυρίως στις πιο στενές και προσωπικές σχέσεις που κάνει.

Και επειδή το κομμάτι του έρωτα, και του σεξ, είναι στα κύρια ενδιαφέροντα των ζευγαριών, πάμε να δούμε ποια ζώδια έχουν ισχυρή σεξουαλική ορμή, αλλά και βάζουν τις ερωτικές συνευρέσεις σε προτεραιότητα.

Σκορπιός

Είναι ζώδιο που κυβερνάται από τον Πλούτωνα και φημίζεται για το πάθος του. Για έναν πραγματικά ερωτευμένο Σκορπιό, το θέμα του έρωτα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα μπορούσε να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα για να κερδίσει το ταίρι του και να το εντυπωσιάσει. Eίναι γεγονός ότι αυτό το ζώδιο έχει μεγάλη φήμη στον τομέα της σεξουαλικότητας, θεωρείται ενεργητικό και έντονο, ενώ τέλος υπόσχεται υψηλές επιδόσεις στη σεξουαλική εμπειρία μαζί του.

Κριός

Ανυπόμονος και συνεχώς κυνηγός της περιπέτειας, δυο χαρακτηριστικά που έχουν να δώσουν πολλά στην ερωτική εμπειρία με έναν Κριό. Μη ξεχνάς πως ως ζώδιο της φωτιάς κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη, ο οποίος καθορίζει την σεξουαλική διάθεση και τις ορμές. Για τον Κριό δεν υπάρχουν ταμπού στο σεξ, οτιδήποτε ανεβάζει την ερωτική του λίμπιντο και τον εξιτάρει, είναι και αποδεκτό. Το πάθος είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της σεξουαλικής ζωής του, και τις περισσότερες φορές ξεχωρίζει το σεξ, από τα συναισθήματα και τις σχέσεις.

Αιγόκερως

Μπορεί να είναι συγκροτημένοι και ήρεμοι σαν χαρακτήρες οι Αιγόκεροι, και επίσης θέλουν να κρατούν ένα πιο σίγουρο και προγραμματισμένο μοτίβο στις σχέσεις τους. Ωστόσο είναι κατεξοχήν ζώδια, που τους αρέσει να δοκιμάζουν νέες εμπειρίες και να αποκτούν αναμνήσεις. Αν θα μπορούσαν να είναι δημιουργικοί και περιπετειώδεις σε ένα και μόνο κομμάτι, τότε αυτό θα ήταν το ερωτικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.