ΖΩΔΙΑ

16/9: Ερμής στην Παρθένο έως 4/10 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

15 Σεπτεμβρίου 2023

16/9: Ερμής στην Παρθένο έως 4/10 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ερμής ξεκίνησε την ορθόδρομή του κίνηση στο ζώδιο της Παρθένου. Θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο έως τις 4 Οκτωβρίου βοηθώντας στη βελτίωση και αποκατάσταση θεμάτων και καταστάσεων που είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή στην καθημερινή μας ρουτίνα. Θα μας δώσει την ευκαιρία να προσφέρουμε ένα χέρι βοηθείας σε αυτούς που νοιαζόμαστε και να πάρουμε στήριξη από τους ανθρώπους που εκτιμάμε. Η ώθηση προς την ολοκλήρωση μέσω πρακτικών συμβουλών και λύσεων θα είναι αισθητή και θα είναι ευκολότερο να διακρίνουμε τί πρέπει να κρατήσουμε και τί πρέπει να αφήσουμε. Ωστόσο για τις επόμενες 3-4 ημέρες θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί η ορθόδρομή του κίνηση συνδέεται με ξαφνικά γεγονότα, ανατροπές και προβλήματα τα οποία συνδέονται με την προηγούμενη περίοδο μεταξύ 23/8 και 15/9 που ήταν ανάδρομος. Ότι έχει μείνει σε εκκρεμότητα από την συγκεκριμένη περίοδο θα πρέπει να λυθεί με τον οποιοδήποτε τρόπο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, το μυαλό σας λειτουργεί περισσότερο επιχειρηματικά ή ασχολείστε με ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να συγκεντρώσετε πληροφορίες οι οποίες θα αποδειχθούν χρήσιμες για κάτι που θέλετε να κάνετε άμεσα θα είναι αισθητή με τον Ερμή στην Παρθένο μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι περίπου αρχές Οκτωβρίου λειτουργεί βοηθητικά κυρίως σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου η επικοινωνία διευκολύνεται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, θέματα αξιών και γενικότερα ότι αφορά την συναισθηματική ή/και υλική ασφάλειά σας φέρνει ο Ερμής μέχρι αρχές Οκτωβρίου στο ζώδιο της Παρθένου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής ταξιδεύει στο ζώδιό σας μέχρι αρχές Οκτωβρίου φέρνοντας νέες πληροφορίες και δεδομένα τα οποία θα σας βοηθήσουν κυρίως στα βήματα που θέλετε να κάνετε άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής συνδέεται με το μυαλό, τις σκέψεις και την επικοινωνία. Στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου λειτουργεί βοηθητικά σε ότι χρειάζεται λεπτομέρεια και πρακτικότητα για να ολοκληρωθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σε κοινωνικό επίπεδο λειτουργεί ευνοϊκά ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου σας βάζε σε σκέψεις ωστόσο είναι για καλό σκοπό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας και καθημερινότητας σας βοηθά ο Ερμής στην Παρθένο μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου σας βάζει να κάνετε εσωτερικές διεργασίες ωστόσο είναι ιδιαίτερα βοηθητικός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής απέναντί σας, στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι αρχές Οκτωβρίου ενεργοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με τις συνδέσεις και τις φιλίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.