ΖΩΔΙΑ

20/9: Ασχοληθείτε με ό,τι δυναμώνει την πίστη σας σε έναν σκοπό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2023

20/9: Ασχοληθείτε με ό,τι δυναμώνει την πίστη σας σε έναν σκοπό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα αποφύγετε σημαντικές δράσεις μεταξύ 3μμ και 5μμ λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας. Το πρωί έως εκείνη την ώρα κινηθείτε περισσότερο αυτόνομα μιας και η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σας δίνει το απαραίτητο σθένος να λειτουργήσετε κατά βούληση. Το απόγευμα η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει μια πιο ανάλαφρη νότα ωστόσο όλη την ημέρα η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι από τον Ουρανό οπότε η έκφραση των συναισθημάτων ενδέχεται να είναι αρκετά απρόβλεπτη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να διευθετήσετε τα θέματα που είναι κινητοποιημένα μόνο μέσα από τις δικές σας προσωπικές ισορροπίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα μέχρι νωρίς το απόγευμα μπορεί να σας φέρει διλήμματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μια καθημερινή κατάσταση ή κάτι που αφορά την εργασία σας σήμερα ενδέχεται να σας προβληματίσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, έντονη η ανάγκη να κάνετε πράγματα σήμερα από τα οποία θα πάρετε προσωπική χαρά και ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, αποφύγετε τα πολλά λόγια ειδικά αν αφορούν ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορούν να έρθουν νέες ιδέες από το άμεσο περιβάλλον σας καθώς και δικές σας εμπνεύσεις υποστηρικτικά σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να συνδυάσετε παραγωγικά τις αξίες και τις προσωπικές σας ανάγκες με τις όνειρα και τις προσδοκίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας μέχρι νωρίς το απόγευμα μπορεί να σας βάλει σε διλήμματα ή να ενεργοποιήσει ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, διάφορες σκέψεις ενδέχεται σήμερα να σας σπρώξουν να κάνετε συγκεκριμένες δράσεις ωστόσο θα πρέπει να μην δράσετε παρορμητικά και χωρίς κατάλληλη οργάνωση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, αν σήμερα θελήσετε να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες για τις οποίες θα χρειαστείτε βοήθεια από δικούς σας ανθρώπους ή ομάδες μπορείτε να την ζητήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να πετύχετε πολλά αρκεί να είστε συντονισμένη/ος και σε επαφή γενικότερα με τις καταστάσεις γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα έρχονται εμπνεύσεις οι οποίες μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σε πράγματα που κάνετε αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.