ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στον Κριό: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου


JTeam

20 Σεπτεμβρίου 2023

Πανσέληνος στον Κριό: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου
pexels
Πώς θα φερθεί η νέα Πανσέληνος στο ζώδιό σου;

Ετοιμάσου να ζήσεις μια έκρυθμη Πανσέληνο πριν φύγει ο Σεπτέμβριος και συγκεκριμένα στις 29/9, στο ζώδιο του Άρη, τον Κριό, δημιουργώντας νεύρα, εντάσεις και εγωιστικές συμπεριφορές στις σχέσεις μας με τους άλλους, αλλά και φέρνοντας πολλά τα πάθη και παρορμητικές κινήσεις.

Η νέα Πανσέληνος θα μας μάθει πώς να βάζουμε όρια ενώ θα φέρει πολλές ευκαιρίες, δίνοντάς μας μαθήματα ζωής. Πώς θα επηρεάσει όμως το ζώδιό σου;

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου

Κριός

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και σε αφορά περισσότερο από ό,τι πιστεύεις. Σε ωθεί να εξερευνήσεις περισσότερο τον εαυτό σου, και να επανπροσδιορίσεις τις αξίες και τις προτεραιότητές σου στη ζωή ενώ δίνει έμφαση στον τόμεα των σχέσεων.

Ταύρος

Η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια μυστικά και σου δημιουργεί ψευδαισθήσεις. Θα έρθεις σε επαφή με το παιδί μέσα σου και θα κληθείς να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Θα είναι η κατάλληλη στιγμή να συνδεθείς με τα βαθύτερα σου συναισθήματα και τις πραγματικές σου ανάγκες.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος σε ωθεί να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ανάγκη από βαθύτερες και πιο ουσιαστικές σχέσεις. Θα έρθεις σε επαφή με τα όνειρα και τις επιθυμίες σου και θα έχεις ανάγκη να πλησιάσεις πρόσωπα που σου προσφέρουν ασφάλεια και προστασία.

Καρκίνος

Αυτή η Πανσέληνος σε κάνει να εστιάσεις στην καριέρα σου και να λάβεις την αναγνώριση που σου αξίζει. Είναι η στιγμή να λάμψεις και να αφήσεις ό,τι σε κρατάει πίσω. Αποδεσμεύσου από προβληματικές καταστάσεις και κάνε εκείνο το επαγγελματικό βήμα που θες εδώ και καιρό. Θα σου βγει σε καλό!

Λέων

Θα χρειαστείς τη στήριξη των άλλων και θα πάρεις σημαντικά μαθήματα. Ίσως υπάρξουν κάποιες στιγμές απογοήτευσης αλλά καλό είναι να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου που άλλωστε σε χαρακτηρίζει.

Παρθένος

Είναι ώρα να σταματήσεις να κάνεις τα πάντα για να ευχαριστείς τους άλλους και να δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και θέλω. Κάνε focus στο self- care και δώσε χώρο σε όλα σου τα συναισθήματα για να χτίσεις πιο υγιείς βάσεις στη σχέση με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους.

Ζυγός

Ετοιμάσου για πολλή δημιουργικότητα και έμπνευση, αγαπητέ Ζυγέ. Θα συνδεθείς με νέους ανθρώπους, θα αποκτήσεις νέες εμπειρίες ενώ τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να δυναμώσεις σχέσεις ενώ δεν αποκλείεται να έχεις κάποια επιστροφή από το παρελθόν.

Σκορπιός

Αυτή η Πανσέληνος σε γεμίζει με νοσταλγία και σε ωθεί να κατανοήσεις περισσότερο τις ανάγκες των άλλων. Η οικογένεια μπαίνει σε προτεραιότητα και σε γεμίζει με θετικές σκέψεις και φιλοδοξίες για το μέλλον.

Τοξότης

Χαρά, ευχαρίστηση, απολαυστικές εμπειρίες. Η Πανσέληνος αυτή επιστρέφει τον ενθουσιασμό στη ζωή σου και σε ωθεί να ασχοληθείς με νέες δραστηριότητες. Θα ανακτήσεις ξανά το περιπετειώδες σου πνεύμα και δεν αποκλείται να φέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Οικογένεια και σχέσεις. Η νέα Πανσέληνος θα βάλει σε προτεραιότητα αυτούς τους τομείς της ζωής σου και θα σε φέρει σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες. Καλό είναι να καταγράψεις συναισθήματα και ανάγκες αλλά και να κάνεις μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

Υδροχόος

Η νέα Πανσέληνος σε κάνει να αναρωτηθείς τι έχει πραγματική αξία για σένα στη ζωή και θα σε φέρει σε επαφή με πολλά διλήμματα. Καλό είναι να πάρεις χρόνο για να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου.

Ιχθείς

Αυτή η Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να συνδεθείς με τις εσωτερικές σου αξίες και θα σε κάνει πιο ευάλωτο. Η ενέργεια και ο δυναμισμός σου από την άλλη φέρνουν αέρα ανανέωσης στις σχέσεις σου και σε βοηθούν να πάρεις πιο εύκολα σημαντικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.