ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα έχουν μια πολύ έντονη εβδομάδα - Δίας Ανάδρομος στον Ταύρο


JTeam

25 Σεπτεμβρίου 2023

3 ζώδια που θα έχουν μια πολύ έντονη εβδομάδα - Δίας Ανάδρομος στον Ταύρο
Τρίγωνο του Ερμή με τον Δία και ο Δίας ανάδρομος στον Ταύρο

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά και φέρνει μαζί της μια σειρά από αστρολογικά γεγονότα, τα οποία θα μας επηρεάσουν άμεσα και θα μας απασχολήσουν. Άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο. Από σήμερα και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει μια εύνοια σε θέματα που αφορούν την πρακτικότητα και καλό είναι ό,τι συναλλαγές ή διαπραγματεύσεις έχετε να τις πραγματοποιήσετε μέχρι αύριο.

Από Τρίτη και έπειτα όμως, οι ημέρες θα είναι αρκετά απρόοπτες, και αυτό γιατί ο Δίας θα βρίσκεται ανάδρομος στον Ταύρο. Καλό θα είναι να αποφύγουμε τις υπερβολές, το πείσμα, αλλά και την ισχυρογνωμοσύνη. Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο:

Ζυγός

Ξεχωρίζετε αυτήν την εβδομάδα οι Ζυγοί, καθώς πραγματοποιείται μια θετική όψη ανάμεσα στον πλανήτη της επικοινωνίας τον Ερμή και τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, τον Δία. Είναι η κατάλληλη στιγμή την οποία οφείλετε να εκμεταλλευτείτε, για να κλείσετε εκκρεμότητες σε επαγγελματικό επίπεδο, να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες και να πάρετε αποφάσεις για θέματα που αφορούν την καριέρα ή τα οικονομικά σας. Ωστόσο προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστείτε προσοχή, καθώς η Πανσέληνος στις 29 του μήνα, θα επηρεάσει έντονα την ψυχολογία σας, αλλά και τις σημαντικές για εσάς σχέσεις της ζωής σας. Δεν είναι απίθανο να σας προκαλέσει κάποιος ή να προσπαθήσει να σας χειριστεί με άσχημο τρόπο.

Καρκίνος

Θετικό είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας και για εσάς τους Καρκίνους. Το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο προς τον Δία, είναι μια όψη ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας σε θέματα επικοινωνίας, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών και ταξιδιών. Η κύρια επιρροή όμως και για εσάς είναι η Πανσέληνος στις 29/09 όπου θα προβληματιστείτε για θέματα καριέρας, φιλοδοξιών, επιτυχίας και ευθυνών. Για σας αυτό σημαίνει ότι στις επόμενες δυο εβδομάδες τα θέματα του επαγγελματικού σας προσανατολισμού θα είναι η προτεραιότητα σας. Μάλιστα, μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες που δεν τις περιμένατε. Προσοχή στο τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο, καθώς μπορεί να φέρει ανατροπές σε ερωτικές ή φιλικές σχέσεις, στα τέλη του μήνα.

Κριός

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για εσάς τους Κριούς να συζητήσετε θέματα καριέρας, νέα ξεκινήματα, επαγγελματικές προτάσεις, και νέες θέσεις. Αυτές τις ημέρες ευνοούνται επίσης θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Στις πιο δύσκολες και απαιτητικές ημέρες όμως, είναι η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο σας. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από άτομα που ξέρετε ότι έχουν τον τρόπο να σας χειρίζονται και να είναι τοξικοί προς εσάς. Είναι πιθανό να υπάρξει μια αντιπαλότητα με τα κοντινά σας πρόσωπα, και να κυριαρχήσει ένα εχθρικό κλίμα είτε με έναν αυταρχικό προϊστάμενο ή έναν αυταρχικό γονέα ή σύντροφο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου είναι να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, μακριά από όλους και όλα, και να αποφύγετε τυχόν εντάσεις.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.