ΖΩΔΙΑ

12/10: Άρης στον Σκορπιό έως 24/11 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

11 Οκτωβρίου 2023

12/10: Άρης στον Σκορπιό έως 24/11 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού θα μείνει μέχρι 24 Νοεμβρίου και θα λειτουργήσει κυρίως με δύο τρόπους. Ο ένας είναι να μας γεμίσει με το απαιτούμενο θάρρος για να δράσουμε αποτελεσματικά προς τους στόχους μας. Ο δεύτερος είναι να είμαστε πιθανά κάποιες στιγμές σκληροί όχι μόνο με τους άλλους αλλά και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Όπως και να’ χει μέχρι 24 Νοεμβρίου θα διεγείρει και θα ξυπνήσει την ανάγκη για δράση ώστε να διεκδικήσουμε το επιθυμητό έπαθλο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Άρης απέναντί σας μέχρι 24 Νοεμβρίου δίνει την απαραίτητη ενέργεια η οποία σε συνδυασμό με το πάθος και την υπομονή που έχετε θα μπορέσετε να αλλάξετε πράγματα και καταστάσεις κυρίως σε τομείς που σχετίζονται και άλλοι άνθρωποι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στον Σκορπιό σας φέρνει πιο κοντά σε έναν ρεαλιστικό στόχο, μια επιθυμία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού σας ωθεί προς δημιουργικές οδούς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, κάποια πράγματα είναι για τους τολμηρούς και ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού σας γεμίζει με σθένος και δύναμη να μπορέσετε να διανύσετε οποιαδήποτε απόσταση χρειάζεται για να κατακτήσετε αυτό που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να κάνετε κινήσεις με τις οποίες θα βελτιώσετε τις συνθήκες στο περιβάλλον που ζείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Άρης στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν ώστε να νιώσετε περισσότερο ασφαλής σε υλικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οι εντάσεις με τους γύρω σας μπορεί να μην λείψουν με τον Άρη στο ζώδιο σας αλλά η συγκεκριμένη πλανητική δυναμική, μιας και είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε ξανά με κομμάτια του εαυτού σας με τα οποία έχετε χάσει επαφή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού σας προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας μέσα από εσωτερικές διεργασίες αλλά και ξεκαθαρίζοντας το τοπίο που βλέπετε γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, με τον Άρη στον Σκορπιό η φιλοδοξία σας για ένα επαγγελματικό άνοιγμα μπαίνει προτεραιότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε οτιδήποτε έχει γερά θεμέλια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Άρης στον Σκορπιό γεννά σε εσάς την επιθυμία να κάνετε ένα ταξίδι είτε σε φυσικό επίπεδο είτε σε φιλοσοφικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.