ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που είναι οι μεγαλύτεροι ναρκισσιστές


JTeam

17 Οκτωβρίου 2023

Τα ζώδια που είναι οι μεγαλύτεροι ναρκισσιστές
pexels
Θα μπορούσαν να κοιτάζονται όλη μέρα στον καθρέφτη

Έχεις συναναστραφεί ποτέ κάποιο άτομο που κάθε φορά που μιλάς και μοιράζεσαι κάτι, κάνει τα πάντα για να στρέψει την προσοχή επάνω του; Τότε μάλλον ξέρεις καλά τι σημαίνει να επικοινωνείς στην καθημερινότητα με έναν ναρκισσιστή.

O όρος καταγράφηκε από τον κοινωνιολόγο Τσαρλς Ντέμπερ και περιγράφει το άτομο που θέλει να κυριαρχεί σε μια συζήτηση, παρακάμπτοντας τις απόψεις των άλλων. Αυτή η συμπεριφορά κρύβει φυσικά ανασφάλειες.

Tα ζώδια που είναι οι μεγαλύτεροι ναρκισσιστές

Λέων

Ας είμαστε ειλικρινείς, πιστεύετε όντως πως κυβερνάτε τον κόσμο. Ξέρουμε, είστε Λέοντες, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Έχετε έντονη τη σνομπ συμπεριφορά και δεν είναι πολύ όμορφο. Θέλετε όλοι να συμφωνούν μαζί σας στις αποφάσεις σας κι αν δεν το κάνουν, θα τους κρίνετε αμέσως.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί ως ζώδια έχουν έντονη ναρκισσιστική τάση, μπορούν πολύ εύκολα να φερθούν τοξικά, να γίνουν μυστικοπαθείς απέναντι σου και να σου δείξουν υποτίμηση και έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, μόνο και μόνο για να νιώσουν εκείνοι καλά με τον εαυτό τους.

Αιγόκερως

Με κυβερνήτη τον Κρόνο, οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου κάνουν τα πάντα για να αγγίξουν την κορυφή. Γνωρίζουν ότι αυτό δεν είναι εύκολο, και αν τολμήσεις να τους παραβλέψεις ή να τους αγνοήσεις, τότε θα βγάλουν στην επιφάνεια τα πιο ναρκισσιστικά τους χαρακτηριστικά.

Υδροχόος

Εκτιμούν ιδιαίτερα την υπερανεξαρτησία τους και τρέμουν στην ιδέα ότι οι άλλοι θα προσπαθήσουν να τους φυλακίσουν. Σε περίπτωση που νιώσουν να πνίγονται, προτιμούν να παραμείνουν μόνοι τους και μακριά από όλους και όλα για να ανακτήσουν δυνάμεις. Επίσης θέλουν να είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.