ΖΩΔΙΑ

Έρχεται Σεληνιακή έκλειψη - Για ποια ζώδια είναι πιθανός ένας χωρισμός


JTeam

25 Οκτωβρίου 2023

Έρχεται Σεληνιακή έκλειψη - Για ποια ζώδια είναι πιθανός ένας χωρισμός
Την 28η Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού

Εκρηκτικό θα είναι το αστρολογικό τοπίο τις επόμενες ημέρες, με μια Σεληνιακή έκλειψη-ορόσημο. Είναι η τελευταία που σχηματίζεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και κλείνει οριστικά έναν κύκλο που ξεκίνησε από τον Νοέμβριο του 2021. Έκλειψη σημαίνει ένα κλείσιμο κύκλου, το τέλος ενός κεφαλαίου στη ζωή μας.

Πιο αναλυτικά, οι Σεληνιακές εκλείψεις συνδέονται με την ολοκλήρωση κάποιων καταστάσεων, οπότε αυτή που είναι και η τελευταία έκλειψη σε αυτόν τον άξονα, θα σας βοηθήσει να κλείσετε τα κεφάλαια στη ζωή σας που σας ταλαιπωρούν και να κάνετε χώρο για το νέο που έρχεται. Οι συνθήκες των επόμενων ημερών θα σας αναγκάσουν να δώσετε ένα τέλος, αφού μια έκλειψη φέρνει αποκαλύψεις, αλλαγές, χωρισμούς, και ξαφνικά γεγονότα στη ζωή μας.

Ποια ζώδια θα έχουν την μεγαλύτερη επιρροή από την Σεληνιακή έκλειψη

  • Ταύρος

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς και πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Από τον Νοέμβριο του 2021 που ξεκίνησαν οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή σας, αφού ήταν πολλές και οι προκλήσεις που δεχτήκατε. Τώρα, με αυτή την έκλειψη, κλείνει αυτό το μεγάλο κεφάλαιο και ήρθε η ώρα να βάλετε μία ωραία και μεγάλη τελεία και να προχωρήσετε μπροστά. Αυτή η έκλειψη σας «καλεί» να επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας επιδιώξεις και να κατασταλάξετε αν είστε στον σωστό δρόμο. Ωστόσο η έκλειψη αυτή πέρα από τις φιλοδοξίες σας, έρχεται να επηρεάσει και την ερωτική/σεξουαλική σας ζωή, καθώς σχηματίζει και όψη με τον Άρη. Ίσως επιθυμούσατε μια κατάσταση να είχε λειτουργήσει, αλλά δεν μπορείτε να αποδεχτείτε το τέλος της. Μια σχέση πιθανώς που δεν σας βγήκε, σας πληγώνει ακόμη και σας προκαλεί εντάσεις, εκρήξεις και θυμούς, μη μπορώντας να εστιάσετε σε ό,τι καινούργιο έρχεται. Με αυτή την έκλειψη, είναι ώρα να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας, μια και καλή.

  • Λέων

Καριέρα και οικογένεια για εσάς τους Λέοντες μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν επηρεάζονται τα προσωπικά σας. Από τον Νοέμβριο του 2021 δέχεστε συνεχείς πιέσεις και η υπομονή σας έχει δοκιμαστεί αρκετά. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή θα είναι η τελευταία δοκιμασία, αλλά και η τελειωτική, αφού θα χρειαστεί να δώσετε ένα τέλος σε ό,τι σας κουράζει και σας τρώει τον χρόνο σας χωρίς να σας ωφελεί. Είτε πρόκειται για μια σχέση, είτε για μια επαγγελματική και οικογενειακή κατάσταση, τώρα είναι η ώρα να απαλλαγείτε από αυτή και να εστιάσετε σε όσα είναι πραγματικά για εσάς. Αν δυσκολεύεστε τόσο καιρό να δώσετε ένας τέλος σε μια ερωτική σχέση, πιθανώς να γνωρίσετε ένα πρόσωπο, το οποίο θα σας κάνει την όλη διαδικασία πιο εύκολη. Πριν επενδύσετε κάπου συναισθηματικά όμως, είναι καλύτερο να ξεκαθαρίσετε τι συμβαίνει μέσα σας. Ό,τι έρθει όμως στην επιφάνεια με αυτή την έκλειψη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και τα συναισθήματα σας και να πάρετε κάποιες οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

  • Σκορπιός

Η ενέργεια της έκλειψης θα είναι υπερφορτισμένη καθώς οι όψεις που σχηματίζει αφορούν πλανήτες που είτε βρίσκονται στο ζώδιο σας, όπως ο Ερμής και ο Άρης, είτε απέναντί σας ο Δίας. Θα έχετε αλλαγές στην προσωπική ή στην επαγγελματική σας ζωή, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όλοι οι Σκορπιοί θα ξεκινήσετε μια «αξιολόγηση» σε άτομα που έχετε επενδύσει και έχετε δοθεί και τα οποία θεωρείτε ότι είναι σημαντικά στη ζωή σας, για να αποφασίσετε αν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και θα κληθείτε να λάβετε αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον σχέσεων. Το να κλείσει ένα κεφάλαιο σίγουρα είναι επίπονο, αλλά μπορεί να είναι και λυτρωτικό αν δεν ανταποκρινόταν στις αξίες και τις προσδοκίες σας. Από την άλλη, αν όλα βαίνουν καλώς ίσως προχωρήσετε σε μια πιο ουσιαστική δέσμευση. Ίσως η έκλειψη φέρει στο φως και κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν και τώρα να μάθετε κάποιες αλήθειες που από τη μία θα σας πληγώσουν, αλλά από την άλλη θα σας ξεκαθαρίσουν την εικόνα. Είναι η στιγμή λοιπόν να δείτε κατά πρόσωπο αν έχει μέλλον μια σχέση ή μια συνεργασία και να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.