ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ο Ερμής στον Τοξότη από σήμερα - Αλήθειες και περισσότερη ελευθερία


JTeam

10 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια: Ο Ερμής στον Τοξότη από σήμερα - Αλήθειες και περισσότερη ελευθερία
Ποια ζώδια επηρεάζονται και πως, από την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη

Περισσότερη αισιοδοξία, πίστη, αλλά και αλήθειες ειπωμένες με σκληρή γλώσσα, είναι όσα περιμένουμε το επόμενο διάστημα, χάρη στην είσοδο του Ερμή, στον Τοξότη. Πιθανώς να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις, ενώ τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκαλύψουμε κάποιο μυστικό που μας βαραίνει ή να σταματήσουμε να αποκρύπτουμε καταστάσεις. Στις 10/11/2023 τη μέρα της εισόδου του στον Τοξότη, ο Ερμής θα σχηματίσει απευθείας τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς φέρνοντας περισσότερα εμπόδια, δυσκολίες και απαιτήσεις στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας. Οι εκπρόσωποι των μεταβλητών ζωδίων Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύων θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

  • Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας εισέρχεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη και σας κάνει πιο εκφραστικούς. Ευνοείται ο διάλογος και η επίλυση προβλημάτων στις σχέσεις σας μέσω της συζήτησης, ενώ αν ασχολείστε επαγγελματικά με τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία, θα έχετε μια ιδιαίτερα συναρπαστική περίοδο μπροστά σας. Από τις 23/12 όμως ξεκινάνε τα δύσκολα, καθώς ο Ερμής θα επιστρέψει ανάδρομος.

  • Παρθένος

Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη σηματοδοτεί μια περίοδο κάπως πιο εσωστρεφή, σε ό,τι αφορά τις σκέψεις σας. Πιθανώς να μη θελήσετε να εκφραστείτε ακόμη και κοντινά σας πρόσωπα. Κάποιοι ίσως θα θέλατε να κάνετε ένα ταξίδι, και να εμπλουτίσετε την προσωπικότητα σας. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, γιατί ένα πρόβλημα που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν, μπορεί να ξαναέρθει στη ζωή σας, προκειμένου να το επιλύσετε.

  • Τοξότης

Η επικοινωνία για εσάς είναι πλέον προτεραιότητα. Ξεκινάει μια περίοδος γεμάτη με συζητήσεις, επαγγελματικά ραντεβού, συσκέψεις, επαφές με κόσμο, εμπορικές δοσοληψίες, μετακινήσεις ή ακόμη και ταξίδια. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τον γραπτό ή προφορικό λόγο, το διαδίκτυο, την εκπαίδευση, τον τουρισμό, το εμπόριο, τις μεταφορές, θα έχετε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο να προωθήσετε τις ιδέες και τη δουλειά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.