ΖΩΔΙΑ

Σε αγνοεί επιδεικτικά ένας Κριός; Να τι πρέπει να κάνεις


Μάγκυ Πετροπούλου

11 Νοεμβρίου 2023

Σε αγνοεί επιδεικτικά ένας Κριός; Να τι πρέπει να κάνεις
unsplash
4 συμβουλές για να τον ταρακουνήσεις

Αν σου αρέσει ένας Κριός και εκείνος δεν ανταποκρίνεται, πριν τα... βάψεις μαύρα δες τι μπορείς να κάνεις για να του αλλάξεις γνώμη.

Αποδέξου την κατάσταση

Σταμάτα να του κάνεις εκατό κλήσεις το λεπτό, να του στέλνεις χιλιάδες sms και μηνύματα σε όλους τους λογαριασμούς του στα social media, να την στήνεις έξω από το σπίτι του, να πιάνεις τους φίλους του και τους ρωτάς και γενικά να ενεργείς σαν stalker σε ταινία του Netflix.

Αν δεν σε θέλει τότε δεν υπάρχει λόγος να κάνεις όλα τα παραπάνω. Η αποδοχή της κατάστασης είναι το πρώτο βήμα για να προχωρήσεις, σκεπτόμενη όλους τους λόγους που σε αποφεύγει. Και εννοείται πως δεν πρέπει να του ρίχνεις όλο το φταίξιμο, ίσως και εσύ να έχεις κάνει πράγματα που οδήγησαν εδώ.

Μην τον κυνηγάς

Είναι κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Προτίμησε να του δείξεις πως σε ενδιαφέρει, πως θα ήθελες να προσπαθήσετε να δημουργήσετε κάτι όμορφο μαζί και κατόπιν να τον αφήσεις στην ησυχία του.

Αν αισθάνεται το ίδιο σου εγγυώμαι πως θα επικοινωνήσει μαζί σου, απλά ο Κριός θέλει το χρόνο του για να βάλει στη σειρά τις σκέψεις και τα συναισθήματά του.

Jenny.Gr
unsplash

Ζήτα του συγγνώμη

Αν φταις εσύ μην διστάσεις να του μιλήσεις ήρεμα, με λογικά επιχειρήματα και να του ζητήσεις συγγνώμη.

Όχι όμως με σκυμένο το κεφάλι και την ουρά στα σκέλια αλλά γεμάτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Κάντον δηλαδή να καταλάβει πως είσαι ανεξάρτητη και μπορείς να σταθείς στα πόδια σου, χωρίς αυτόν δίπλα σου. Έστω και αν μέσα σου... Καίγεσαι, λιώνεις και υποφέρεις για ένα βλέμμα του.

Σεβάσου την απόφασή του

Αν μιλήσετε από κοντά και του εξηγήσεις πως νιώθεις και αυτός δεν νιώθει το ίδιο σου προτείνω να του δείξεις ξεκάθαρα πως σέβεσαι τα αισθήματά του, τις επιλογές και τις αποφάσεις του.

Στην τελική δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους... Τι είμαστε πια; Τηγανιτές πατάτες;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.