ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (20/11-26/11)


ζαρΑτούΣΤΡΑ

19 Νοεμβρίου 2023

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (20/11-26/11)
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 20/11-26/11 για κάθε ζώδιο

Μία εβδομάδα έντονη με πολλές επικοινωνίες και συναντήσεις, αλλά και σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Η εβδομάδα αυτή προς το τέλος της όμως θα χρειαστεί και μεγάλη προσοχή ειδικότερα το διήμερο 23 με 25 Νοεμβρίου καθώς θα υπάρχει έντονος εκνευρισμός, τάση ατυχημάτων αλλά και διάλυση προσωπικών και επαγγελματικών δεσμών.

Κριός

Η εβδομάδα αυτή έχει πολύ καλά νέα για την επαγγελματική σου ζωή. Τα θέλω της καριέρας σου εκπληρώνονται και πολύ ευνοϊκές ημέρες γι’ αυτό είναι οι 20 και 22 Νοεμβρίου.

Από τώρα και για ένα μήνα θα έχεις έντονο ενδιαφέρον για θέματα σπουδών επικοινωνίας και επαφής με το εξωτερικό αλλά και ζητήματα νομικών υποθέσεων, αν υπάρχει στο μενού σου κάτι τέτοιο.

Αναφορικά με την ερωτική σου ζωή η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθάει πάρα πολύ ώστε να γλυκάνει η σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος ή να δημιουργηθεί μία καινούργια σχέση αν είσαι αδέσμευτος. Και στα δύο ενδεχόμενα προσοχή δείξε στις 22 Νοεμβρίου όπου εκεί μπορεί να υπάρχει η αναμόχλευση ενός συναισθηματικού τραύματος.

Ταύρος

Οι έντονες ημέρες της εβδομάδας σχετικά με τις οικονομικές σου επιβαρυμένες υποχρεώσεις θα είναι 23 με 25 Νοεμβρίου. Επίσης αν εμπλέκονται και τρίτα άτομα με τα δικά σου οικονομικά, όπως φίλοι ή συνεργάτες, είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρουν διατάραξη σχέσεων. Οι ημέρες που θα είναι πιο ευνοϊκές για τους οικονομικούς σου διακανονισμούς είναι 21 και 26 Νοεμβρίου.

Τα ωραία νέα στα αφήνω για το τέλος καθως η προσωπική σου ζωή κινείται σε εξαιρετικά επίπεδα και η ερωτική σχέση που έχεις ή που τώρα δημιουργείς δέχεται εξαιρετικά θετικά vibes, ειδικότερα στις 20 και 22 Νοεμβρίου.

Δίδυμοι

Έντονη αυτή η εβδομάδα για σένα φίλε Δίδυμε και στα καλά νέα έχουμε ότι κάνεις ένα reboot στο σώμα και αυξάνεις τα επίπεδα της ευεξίας σου, ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις στα ψυχολογικά παιχνίδια που θα σου παίξει ο Ερμής από τον αυθόρμητο Τοξότη.

Δεν θα σου κρύψω ότι η ερωτική σου ζωή βάλλεται αυτήν την εβδομάδα καθώς και οι επαγγελματικές σου σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στις 22, 23 και 25 Νοεμβρίου και στους δύο αυτούς τομείς. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής στα λόγια σου γιατί η ασυγκράτητη ευφυΐα σου παίρνει αγκαζέ την έντονη σου παρόρμηση με σκοπό να διεκδικήσεις το δίκιο σου αυτό το διάστημα, και αυτό μυρίζει μπαρούτι!

Καρκίνος

Αν αυτή την εβδομάδα φροντίσεις παραπάνω την υγεία σου, αλλά και την συμπεριφορά σου στο εργασιακό περιβάλλον -καθώς εκεί θα επωμιστείς περισσότερες ευθύνες με άγχος, τότε όλα θα κυλήσουν καλύτερα. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε από 23 μέχρι 25 Νοεμβρίου, γιατί εκεί θα υπάρχει μεγαλύτερο στρες στην καριέρα σου και αυτό μπορεί να μεταλλαχθεί σε υπερκόπωση!

Η ερωτική σου ζωή σε ευχαριστεί ειδικότερα στις αρχές της εβδομάδας, καθώς γίνεσαι ο στόχος ευχάριστων εξελίξεων από νέους θαυμαστές αν είσαι αδέσμευτος ή από το ταίρι σου αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση.

Λέων

Στις 20 και 22 Νοεμβρίου ευχάριστα νέα έρχονται από την οικογενειακή σου ζωή ή κάτι θετικό συμβαίνει στον τομέα σπιτιού με τη μορφή αγοράς ενός ακινήτου ή με μία μετακόμιση. Δεν αποκλείεται τώρα να βρίσκεσαι σε ρυθμούς ανακαίνισης του χώρου σου. Η υγεία σου βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα καθώς και οι επαφές σου στο εργασιακό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται τώρα να αποφασίζεις να δουλέψεις για καποιο διάστημα και από το σπίτι.

Στις δύσκολες επάλξεις θα βρεθεί όμως η ερωτική σου ζωή, ειδικότερα αν είσαι αδέσμευτος, καθώς μία ιστορία που τώρα προσπαθεί να βρει βάσεις για να σταθεί μπορεί να θυσιαστεί στον βωμό των όψεων του Κρόνου στις 23 με 25 Νοεμβρίου. Οι πιο ευχάριστες ημέρες στα ερωτικά σου θα είναι 21 και 26 του μήνα.

Αν είσαι γονιός πιθανότητα να σε απασχολήσουν με αυξημένες υποχρεώσεις τα ζητήματα των παιδιών σου.

Παρθένος

Αν αναζητάς μια ωραία γνωριμία ερωτικού ενδιαφέροντος, οι αρχές της εβδομάδας έρχονται να εκπληρώσουν την επιθυμία σου! ΒΓΕΣ γνώρισε κόσμο, τα άστρα είναι μαζί σου.

Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα μπορεί να προκύψουν θέματα συγκατοίκησης που μπορεί να φέρουν σύγκρουση στη σχέση σου, ειδικότερα στις 23 με 25 Νοεμβρίου. Στα υπόλοιπα νέα, πρόσεχε ιδιαίτερα θέματα σπιτιού αλλά και μικροατυχήματα μέσα στον χώρο σου προς το τέλος της εβδομάδας.

Αν είσαι γονιός, η σχέση με τα παιδιά σου θα κάνει level up αυτόν τον μήνα, ενώ παράλληλα δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης!

Ζυγός

Τα οικονομικά σου κινούνται σε εξαιρετικά επίπεδα, καθώς διαφαίνεται μία αύξηση εισοδήματος ή ένα έξτρα εισόδημα από μία εκμετάλλευση ακινήτου. Παράλληλα καταφέρνεις να τακτοποιήσεις και οικογενειακά οικονομικά ζητήματα. Οι ευνοϊκές μέρες σε αυτόν τον τομέα είναι 20 και 22 Νοεμβρίου.

Οι 21 και 26 Νοεμβρίου είναι εξαιρετικές ημέρες για την ερωτική σου ζωή καθώς θα έχεις ευχάριστες επικοινωνίες και συναντήσεις με καρμική χροιά.

Ο τομέας που θέλει όμως την απόλυτη προσοχή σου είναι οι μετακινήσεις σου, το μεταφορικό σου όχημα και οι απότομες κινήσεις στην οδήγηση -SOS! Παράλληλα πρόσεξε και τις εργασιακές σου σχέσεις, καθώς θα είναι πιο μπαρουτιασμένες αυτό το διάστημα. SOS και σε μία πιθανή υπερκόπωση από τους υπερβολικούς ρυθμούς άγχους στη δουλειά.

Σκορπιός

Στις αρχές της εβδομάδας θα έχεις ένα αβαντάζ επικοινωνιακό και μία τάση για υπογραφή ευνοϊκών συμβολαίων. Δεν αποκλείεται τώρα να κάνεις και ένα επαγγελματικό ταξίδι, όπου θα περάσεις πολύ ευχάριστα. Στα υπόλοιπα νέα σε ευνοεί τώρα και η αγορά ενός νέου μεταφορικού οχήματος.

Αν είσαι γονιός θα χρειαστεί να ανταπεξέλθεις σε βαριές οικονομικές υποχρεώσεις αναφορικά με τα ζητήματα του παιδιού.

Αν είσαι ελεύθερος και ωραίος Σκορπιός και τώρα κάτι σιγοψήνεται σε ερωτικό επίπεδο φρόντισε να μην χαλάσει το ρομαντικο γλυκό προς το τέλος της εβδομάδας.

Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα έχει ιδιαίτερα έντονο το ερωτικό ενδιαφέρον, με ευχάριστες εξελίξεις να έρχονται ειδικότερα στις 21 αλλά και στις 26 Νοεμβρίου. Ειδικά αν είσαι ελεύθερος Τοξότης, κάτι όμορφο έως θεραπευτικό έρχεται στη ζωή σου, το οποίο φαίνεται να είναι meant to be!

Τα οικονομικά σου επίσης έχουν σπουδαία νέα να σου πουν αυτήν την εβδομάδα καθώς μία (πιθανότατα μυστική) συμφωνία φέρνει αύξηση εισοδημάτων στις 20 με 23 Νοεμβρίου.

Τα ζόρικα νέα έρχονται στον τομέα σπίτι και οικογένεια προς το τέλος της εβδομάδας, 23 με 25 Νοεμβρίου. Εκεί πιθανότατα να έρθεις σε αντιπαράθεση με οικογενειακά σου πρόσωπα ή να αντιμετωπίσεις κάτι που θα σε δυσκολέψει στον τομέα του σπιτιού ως οίκημα, ως ζημιά ή μικροατύχημα.

Αιγόκερως

Από 20 έως 23 Νοεμβρίου σημειώνεις θετικές επιτυχίες αναφορικά με ένα οικογενειακό ζήτημα ή κάποιο οικογενειακό ακίνητο. Η επαφές σου με τρίτα άτομα ή φιλικά σου πρόσωπα μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Οι 21 & 26 Νοεμβρίου είναι πολύ ευχάριστες ημέρες για να τις περάσεις στο σπίτι ιδιωτικά και παραγωγικά. Οι ημέρες που ευνοούν κοινωνικοποίηση είναι 20 και 22 Νοεμβρίου.

Παράλληλα πρόσεχε τι λες και πώς το λες προς το τέλος της εβδομάδας από 23 έως 25 Νοεμβρίου, γιατί μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις. Προσοχή δείξε και σε τυχόν απότομες οδηγικές σου κινήσεις. Η εβδομάδα αυτή δεν ευνοεί καθόλου υπογραφές συμβολαίων, απεναντίας σε αποτρέπει για κάτι τέτοιο και μπορεί να φέρει μέχρι και σπάσιμο συμφωνιών.

Υδροχόος

Στις αρχές της εβδομάδας μέχρι και τις 23 Νοεμβρίου έρχεται μία σοβαρή επιβράβευση και βοήθεια στον τομέα της καριέρας σου από ένα άτομο εξουσίας στον εργασιακό σου χώρο. Δεν αποκλείεται τώρα παρασκηνιακά να δουλεύουν θετικά γεγονότα υπέρ σου για το απώτερο μέλλον. Παράλληλα, άτομα του περιβάλλοντός σου σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου.

Ο τομέας που θέλει αυξημένη προσοχή ιδιαίτερα από Τετάρτη και μετά, είναι οι φιλικές σου επαφές αλλά και η οικονομική σου δραστηριότητα. Αν έχεις δανείσει λεφτά ιδιαίτερα σε φίλους ή έχεις δανειστεί, αυτό μπορεί να γίνει αιτία για να διαταραχθούν οι προσωπικές σου σχέσεις.

Ιχθύες

Στο πρώτο τριήμερο της εβδομάδας θα απολαύσεις μία οικονομική επιβράβευση από τον τομέα καριέρα, όμως μη βιάζεσαι γιατί θα υπάρχουν και εκπλήξεις στα επαγγελματικά προς το τέλος της εβδομάδας.

Ενώ βρίσκεσαι σε μία θετική διάθεση με εξωστρέφεια, φιλικές συναντήσεις αλλά και αισιόδοξα vibes μέχρι τις 23 του μηνα, το σκηνικό αλλάζει απότομα μετά.

Από τις 23 Νοεμβρίου και μετά σε περιμένουν αναταράξεις στο κομμάτι των επαγγελματικών σου. Κάτι το οποίο είχες δεδομένο ως εργασιακό πλάνο τώρα μπορεί να ανατραπεί και μια συνεργασία να διακοπεί απότομα και ατσούμπαλα. Όλα όμως που θα συμβούν τώρα θέλουν χρόνο και όχι αποφάσεις εν θερμώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.