ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Νοεμβρίου: Οι μηνιαίες προβλέψεις από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ


ζαρΑτούΣΤΡΑ

1 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια Νοεμβρίου: Οι μηνιαίες προβλέψεις από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ
Ο Νοέμβριος είναι εδώ και η ζαρΑτούΣΤΡΑ έχει όλες τις αστρολογικές συμβουλές που χρειάζεται το κάθε ζώδιο για να τον αξιοποιήσει στο έπακρο

Κριός

Δύο πράγματα θα σε απασχολήσουν αυτόν τον μήνα φίλε Κριέ και αυτά είναι: Πρώτον, πώς θα καταφέρεις να βάλεις σε μία τάξη τις οικονομικές εκκρεμότητες που αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια σαν τα μανιτάρια και δεύτερον, πώς θα οργανώσεις πετυχημένα το project «αλλάζω παραστάσεις- διευρύνω ορίζοντες» χωρίς να διαπληκτιστείς με άνθρωπο.

Ημέρες επικίνδυνες για το πρώτο ζήτημα των οικονομικών, είναι οι 4 και 10-13 Νοεμβρίου, οι οποίες θα επηρεάσουν εσένα που έχεις γενέθλια στις 8-13 Απρίλη Εκεί εκπέμπω SOS καθώς μία συζήτηση ή μία ενέργεια που θα κάνεις θα αποδειχθεί μοιραία για το πορτοφόλι σου. Αντίθετα, αν θέλεις να δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει, προτίμησε ημέρες όπως το διάστημα 15 με 21 του μήνα. εκεί που το σύμπαν συνωμοτεί προκειμένου να κάνεις κάποιες συνεργασίες παρασκηνιακές ώστε να εξασφαλίσεις θετικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 του μήνα σηματοδοτεί αυτό ακριβώς. Είναι η στιγμή που θα μπορέσεις να διευθετήσεις και να οργανώσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με χρέη δικά σου αλλά και με οικονομικά τρίτων. Ακόμα, μπορεί να ασχοληθείς και με ένα κληρονομικό ζήτημα το οποίο επείγει να διευθετηθεί ώστε να μπορέσεις και εσύ να πας παρακάτω. Είναι θέματα τα οποία αναμοχλεύονταν καιρό τώρα.

Στα λίγο πιο ανάλαφρα νέα στις 8 του μήνα, η Αφροδίτη επιτέλους μπαίνει στον Ζυγό. Τι σημαίνει αυτό για σένα Μα φυσικά καλυτέρευση των αισθηματικών σου! Η ημέρα που πρέπει να προσέξεις τις ερωτικές σου σχέσεις όμως είναι στις 22 του μήνα γιατί κάποιο τραύμα ερωτικό θα ξυστεί και μπορεί να πονέσει. Η πιο ευνοϊκή του μήνα για τα προσωπικά σου είναι η 15 Νοεμβρίου

Επίσης ο Ερμής θα μετακομίσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη στις 10 του Νοεμβρίου, κάνοντας τον τρόπο που σκέφτεσαι πιο αισιόδοξο ενώ μπορείς να φλερτάρεις και πιο… ανέμελα. Βέβαια, ο Ερμής μία που μπαίνει, μία που πέφτει πάνω στον Κρόνο, οπότε ίσως η επικοινωνία να γίνει λίγο πιο αυστηρή και πολύπλοκη από 10 ως 11 του μήνα. Επίσης, ενδέχεται εσύ απλά να παρουσιαστείς στους άλλους λίγο πιο bossy από το κανονικό.

Κλείνοντας λοιπόν τον μήνα, εκεί γύρω στις 22, εσύ που έχεις γενέθλια κοντά 22 με 24 Μαρτίου θα σε πιάσει πολύ πιθανόν μία αίσθηση ότι πρέπει να αποδράσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα θελήσεις να κάνεις κάτι δραστικό σε εξόρμηση, όπως πχ ένα ταξίδι κάπου εξωτικά.

Επειδή ο παρορμητισμός σου θα βγει μπροστά και θα δράσεις χωρίς να σκέφτεσαι (καθόλου πρωτότυπο για Κριό), στις 25 Νοεμβρίου ένα θέμα που σχετίζεται με άτομα ή επαφές του εξωτερικού μάλλον δεν θα εξελιχθεί όπως το περιμένεις.

Ιδιαίτερα με την Πανσέληνο, στις 27, μία εξέλιξη με κάποιο δικαστήριο η εν γένει νομικό θέμα μπορεί να μην εξελιχθεί όπως εσύ θες. Πολλή προσοχή επίσης αν έχεις κανονίσει τέλος του μήνα να κάνεις ένα ταξίδι. Γενικά, τέλος του μήνα ελέγχεις το μεταφορικό σου μέσο και προσέχεις τις μετακινήσεις σου.


Ταύρος

Έπειτα από τη μίνι καταιγίδα που βίωσες τον περασμένο μήνα φίλε Ταύρε, ήρθε η ώρα να μάθεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις σχέσεις με τον σύντροφό σου, τους φίλους σου αλλά κυρίως πως να κάνεις καλύτερη τη σχέση με τον ίδιο σου τον εαυτό.
Ο Νοέμβριος σου προσφέρει πραγματικά μία σειρά από θετικές όψεις και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις αναγνωρίσεις και να τις εκμεταλλευτείς.

Ξεκινάμε δυναμικά με την προσοχή σου να εστιάζει στις πρώτες δέκα ημέρες, θες δε θες, στην καλυτέρευση των σχέσεων σου. Σίγουρα θα έχεις στιγμές όπου θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς ρομαντισμό και συντροφικότητα. Δεν αποκλείεται να ανοίξει και ο κύκλος γνωριμιών σου αφού θα συναντήσεις νέα άτομα. Αν είσαι ελεύθερος δεν το αποκλείω μια φιλική σχέση να πάρει ερωτική τροπή.

Πρόσεξε στις 4 του μήνα αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 14 με 17 Μαΐου, να μην είσαι τόσο απόλυτος με τον σύντροφό σου αν βρίσκεσαι σε κάποια σχέση καθώς ενδέχεται να οδηγηθείτε σε τσακωμό. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί κάποια ξαφνικά γεγονότα θα είναι δύσκολα διαχειρίσιμα

Στις 8 του μήνα η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιο του Ζυγού, κάνοντας την καθημερινότητα σου πιο ευχάριστη και εύκολη. Επιπλέον, στις 10 του μήνα ο Ερμής περνά και αυτός στο ζώδιο του Τοξότη και μαζί με αυτόν ενδέχεται να προκύψει μια παρανόηση για ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο νομίζες ότι είχες τακτοποιήσει αλλα έχει και συνέχεια.

Κατά τα άλλα έχουμε στις 13 του μήνα μια πολύ ωραία Νέα Σελήνη στον Σκορπιό η οποία θα σε βοηθήσει να δώσεις μία πνοή ανανέωσης στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή ακόμα να σε ευνοήσει ώστε να βάλεις τις βάσεις για την αρχή μιας νέας. Πολύ ευνοικό διάστημα για τα ερωτικά σου θα είναι ειδικότερα το διάστημα 13 - 22 Νοεμβρίου!

Το πλανητικό σκηνικό για σένα φίλε Ταύρε αλλάζει από τις 22 Νοεμβρίου και επηρεάζει ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί μεταξύ 21-23 Απριλίου. Συγκεκριμένα, ο Ήλιος και ο Άρης οι οποίοι στις 23 και 25 αντίστοιχα συναντάνε τον Κρόνο, θα σου προκαλέσουν σκηνικά ικανά για να σε μεταμορφώσουν σε Ταύρο εν υαλοπωλείο. Βλέπεις το θέμα με την οικονομική διαχείριση βγαίνει ξανά στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να προκύψει και ως ζήτημα με μια κληρονομιά.

Ο μήνας oλοκληρώνεται με την Πανσέληνο στις 27 στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτή επηρεάζει εσένα που έχεις γενέθλια μεταξύ 23-27 Απριλίου και σε προειδοποιεί να προσέχεις τις υπερβολές και να μην κάνεις μεγάλες που θα τις μετανιώσεις αργότερα. Είναι προτιμότερο να κάνεις μία επένδυση κάπου όπου τα λεφτά σου θα πιάσουν τόπο.

Δίδυμοι

Ο μήνας για σένα αγαπημένε φίλε Δίδυμε είναι μοιρασμένος σε δυο μέτωπα. Το πρώτο μισό του μήνα θα σε απασχολήσει έντονα η καθημερινότητα και η δουλειά σου. Στο δεύτερο μισό, μάλλον επειδή στο πρώτο μισό του μήνα παραμέλησες τη σχέση σου, θα προσπαθήσεις να φτιάξεις τα κακώς κείμενα της ερωτικής σου ζωής.

Αρχές του μήνα λοιπόν και μέχρι τις 7 έχεις βάλει μπροστά τα σχέδιά σου να ανέβεις επαγγελματικό υπόβαθρο κάνοντας focus στο κομμάτι καριέρα, αναλαμβάνοντας περισσότερες υποχρεώσεις είτε ψάχνοντας και στέλνοντας ενεργά βιογραφικά. Να τονίσω εδώ βέβαια ότι ωραίοι οι στόχοι καριέρας αλλά φρόντισε να βρεις μία ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και εργασίας και να μην υπερφορτωθείς πολλή δουλειά γιατί θα φέρει μια έντονη ανισορροπία μες στον μήνα.

Στις 8 του μήνα η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού και ειδικά αν έχεις γεννηθεί 21 - 23 Μαΐου θα δεις τις μετοχές σου στα ερωτικά να αυξάνονται κατακόρυφα. Επιπλέον, στις 10 του μήνα ο κυβερνήτης σου Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη απέναντί σου κι ανοίγει για σένα ένα δυσάρεστο τριήμερο το οποίο θα έχει τσακωμούς, παρεξηγήσεις με τον σύντροφο αλλά και παρασκηνιακές καταστάσεις που θα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια από τον χώρο της δουλειάς

Ευτυχώς η Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού, έρχεται και σώζει την κατάσταση φτιάχνοντας το εργασιακό τοπίο με μία εβδομάδα (14-21 Νοεμβρίου) εξαιρετικών ευκαιριών για ανάπτυξη και επίτευξη στόχων.

Ιδιαίτερα στις 15 του μήνα προβλέπεται μια άκρως ερωτική ημέρα για εσένα που είσαι ελεύθερος και θέλεις να επενδύσεις στο pleasure που είπαμε στην αρχή του ζωδίου. Οπότε αν έχεις γενέθλια 15-18 Ιουνίου, αφέσου και απόλαυσε.

Στη συνέχεια όμως οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι ο μήνας από τις 22 και μετά, ανακατεύει τα συναισθηματικά σου και αν είσαι Δίδυμος του πρώτου δεκαημέρου, ήτοι έχεις γεννηθεί μεταξύ 21 και 24 Μαΐου, τα πράγματα ειδικά για εσένα που είσαι σε σοβαρή σχέση θα πάρουν μία δύσκολη τροπή. Οι αντιδράσεις και του συντρόφου σου αλλά και οι δικές σου εδώ μπορεί να ξεφλυγουν από τα όρια και δεν αποκλείεται ένα καυγαδάκι να το φτάσετε μέχρι και σε χωριστούς δρόμους

Η Πανσέληνος στις 27 στο δικό σου ζώδιο, φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα ερωτικής φύσεως που ζητάνε επιτακτικά μια επίλυση. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν θέματα τα οποία έχουν ειπωθεί ξανά και να γίνει μία συζήτηση που θα οδηγήσει σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Από την άλλη, επειδή θα δημιουργηθεί μία απατηλή συνθήκη με υπογραφή Ποσειδώνα, πρόσεξε μην έχουν μπει και λόγια τρίτων ανάμεσά σας προτού ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε το σύμπαν σου κλείνει το μάτι αυτόν τον μήνα και θα σε βοηθήσει να ξεδιπλώσεις το δημιουργικό σου ταλέντο και μέσω των φίλων σου να καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά στη πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αν από την άλλη, είσαι ελεύθερος/ελεύθερη, όλο και κάποια όμορφη γνωριμία σε περιμένει αυτόν τον μήνα και δεν αποκλείεται να τη γνωρίσεις πάνω σε κάποιο ταξίδι που θα κάνεις. Πολύ καλός ο μήνας για ευχάριστες στιγμές και για σένα που έχεις οικογένεια, με τα παιδιά σου να σε απασχολούν ειδικά αν ετοιμάζονται για σπουδές.

Τις πρώτες 10 ημέρες του μήνα λοιπόν, θα βρεθείς απασχολημένος ταυτόχρονα με δύο θέματα.: Το πρώτο θα έχει να κάνει με την επίλυση κάποιου νομικού θέματος το οποίο θα καταφέρεις μέσα από δική σου έμπνευση να ολοκληρώσεις και να περάσεις αυτό που θέλεις ή γενικότερα να έχεις μία ευχάριστη εξέλιξη. Ακόμα, μπορεί να ασχοληθείς με την οργάνωση κάποιου ταξιδιού.
Το δεύτερο θέμα που θα απασχολήσει, είναι τα ερωτικά σου, ιδιαίτερα το τριήμερο 6 με 9 Νοεμβρίου, -ειδικά αν έχεις τα γενέθλια σου 21-23 Ιουλίου- το οποίο υπόσχεται μοναδικές στιγμές ανανέωσης της σχέσης ή τη δημιουργία μιας νέας σχέσης μέσω μιας γνωριμίας που θα κάνεις.

Σε περίπτωση λοιπόν που έχεις μείνεις single για μεγάλο διάστημα , η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 του Νοεμβρίου, έρχεται για να ρίξει άπλετο φως στην ερωτική σου ζωή και να δημιουργήσει συνθήκες συναρπαστικότατες! Μετάφραση: θα γνωρίσεις κάποιον και σαν κλασικός Kαρκίνος, πρώτα θα θελήσεις να του δώσεις γη και ύδωρ και μετά θα δεις αν όντως ταιριάζετε.

Στα μέσα του μήνα και συγκεκριμένα από τις 14 έως τις 21 Νοεμβρίου, θα βρεθείς να ετοιμάζεις βαλίτσες είτε γιατί προέκυψε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο το οποίο θα κάνεις για να δώσεις νέο αέρα στην καριέρα σου, ή θα τρέχεις να γίνεις ερωτικός μετανάστης. Ενδέχεται βέβαια απλώς και να έχεις μία επικοινωνία με ανθρώπους οι οποίοι μένουν στο εξωτερικό και έχει προκύψει ένα project συνεργασίας για δουλειά το οποίο και θα σε απασχολήσει.

Από την άλλη αν είσαι γονιός δεν αποκλείεται τα παιδιά σου να σου ανακοινώσουν ότι εγκαταλείπουν την οικογενειακή σας στέγη και ετοιμάζονται να ανοίξουν τα φτερά τους μακριά από εσάς.

Στο τέλος του μήνα με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 27, θα χρεαστεί να δώσεις έμφαση στην ψυχολογική σου κατάσταση, ιδιαίτερα αν είσαι του Α’ δεκαημέρου και έχεις γεννηθεί 23-27 Ιουνίου, όπου κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με τους ανωτέρους σου στην εργασία σου ή κάποιο νομικό ζήτημα που έχει προκύψει, θα σε αγχώσουν αρκετά. Μίλησε και ζήτα βοήθεια από άτομα που σε αγαπάνε και μπορούν να στηρίξουν.

Λέων

Απαιτητικός για σένα φίλε Λέοντα ο Νοέμβριος, αφού η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στα θέματα σπιτιού κατά κύριο λόγο, κάτι το οποίο σε έχει κάνει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Στο δεύτερο μισό του μήνα, έχεις τις ιδέες για να μεγαλουργήσεις, αλλά το χάνεις με τη διαχείριση των οικονομικών και μπορεί να τινάξεις την μπάνκα στον αέρα.

Τις πρώτες μέρες του μήνα, λοιπόν, είσαι σε μία διαρκή απασχόληση με θέματα σπιτιού. Θέλεις να κάνεις αλλαγές, είτε αυτό είναι μια απλή αλλαγή διακόσμησης, είτε αυτό λέγεται ολική ανακαίνιση, είτε αγορά ακινήτου. Δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν με υποθέσεις προς επίλυση των οικογενειακών σου προσώπων.

Στις 8 του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού όπου σε συνδυασμό με την έλευση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 10, δημιουργεί ευνοϊκές καταστάσεις για φλερτ και έρωτα για εσένα που είσαι ελεύθερος και - πάντα - ωραίος και έχεις γεννηθεί μεταξύ 22-26 Ιουλίου.

Προσοχή βέβαια στις 10, μην το παρακάνεις γιατί ενδέχεται να απογοητευτείς από αυτό που θα ακούσεις από την άλλη πλευρά (ναι, μπορεί να σε αφήσει στο διαβάστηκε).
Στις 11 του μήνα, όλη αυτή η ενασχόληση με τα του σπιτιού θα φέρει κάποια θεματάκια στον γάμο σου για εσένα που είσαι παντρεμένος ή έχεις σοβαρή σχέση και έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου ειδικά μεταξύ 11 με 15 Αυγούστου.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό λοιπόν θα σε βοηθήσει σημαντικά να αρχίζεις να οργανώνεις σωστά το project σπίτι. Μια μετακόμιση με θετικό πρόσημο θα μπορούσε επίσης τώρα να συμβαίνει. Το διάστημα ειδικά 14-21 Νοεμβρίου ευνοούνται θέματα όπως η ανακαίνιση του σπιτιού και οι αιτήσεις που μπορείς να κάνεις για να επωφεληθείς από τα διάφορα προγράμματα στεγαστικής δανειοδότησης που υπάρχουν. Εύνοια επίσης υπάρχει και σε θέματα οικογενειακά ή κληρονομικά. Δεν αποκλείω ακόμα να πουλήσεις ή να αγοράσεις κάποιο ακίνητο, οπότε έχεις την τύχη με το μέρος σου και εκεί.

Όμορφα νέα από το άτομο που σε ενδιαφέρει και ενδεχομένως πρόσκληση για ραντεβού, αναμένεται να λάβεις στις 15και 21 του μήνα. Στις 24 του μήνα ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό γενικά φέρνει θετική κινητικότητα στα ερωτικά σου για έναν μήνα. Η μόνη παραφωνία έρχεται στις 27, που εκεί μπορεί να χαλάσει η γλυκιά αίσθηση του έρωτα και να υπάρξει ένα ψυχρό συναισθηματικά κλίμα

Τέλος, ο μήνας κλείνει με μία Πανσέληνο στις 27 που σε βάζει σε κλίμα διασκέδασης και εξωστρέφειας, αλλά η ερωτική σου ζωή συνεχίζει την ψυχολογική τραμπάλα η οποία εμπλουτίζεται έντονα και από Ποσειδώνια στοιχεία που προκαλούν ψευδαισθήσεις αναφορικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Στα υπόλοιπα νέα, αν είσαι γονιός, πιθανότατα να σε απασχολήσουν σε έντονο ρυθμό οι γονεϊκές υποχρεώσεις

Παρθένος

Ο Νοέμβριος για σένα φίλε μου Παρθένε είναι ένας μήνας κατά τον οποίο ο τρόπος σκέψης σου θα διαμορφωθεί και θα αλλάξει ώστε να μπορέσεις να προσαρμοστείς με μεγαλύτερη ευκολία στις καταστάσεις που θα προκύψουν. Ταυτόχρονα θα καταφέρεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου μέσα από μία σειρά επαφών και νέων γνωριμιών.
Αρχές του μήνα λοιπόν και εσύ πας και έρχεσαι απασχολούμενος από θέματα τα οποία έχουν να κάνουν ίσως με κάποια έγγραφα, συμβόλαια κτλ, ή, ενδεχομένως, να ετοιμάζεις κάποια εξόρμηση στο εξωτερικό. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή όμως σ ’αυτά τα συμβολαιογραφικά ζητήματα, ειδικά αν είσαι γεννημένος μεταξύ 11 και 15 Σεπτέμβρη, γιατί στις 4 και 13 του μήνα ενδέχεται να προκύψουν απρόοπτες καταστάσεις και να εκνευριστείς.

Δεν αποκλείεται αυτόν το μήνα να κάνεις ταξίδια είτε για λόγους εργασίας, είτε για λόγους πνευματικής αναζήτησης. Ακόμα, αυτόν τον μήνα θα καταφέρεις επιτέλους να ιντριγκάρεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αφού το επικοινωνιακό ταλέντο του κυβερνήτη σου Ερμή θα βρίσκεται σε οίστρο. Αν θες να στείλεις και να κάνεις την πρώτη ή και δεύτερη κίνηση προτίμησε τις εξής ημέρες 6, 7, 9, 17 και 20 Νοεμβρίου, θα πάει καλά αυτό! Υπάρχει για σένα αυτό το υπέροχο διάστημα από τις 14 μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου στο οποίο φλερτάρεις, σε φλερτάρουν, αλλάζεις παραστάσεις, μαθαίνεις νέα πράγματα και γενικότερα αλλάζει η ψυχολογία σου. Στα μισά του μήνα με τη νέα Σελήνη ευνοείσαι επίσης και για αγορά ενός νέου μεταφορικού οχήματος.

Στις 10 του μήνα, ο κυβερνήτης σου, Ερμής, κάνει απόβαση στο ζώδιο του Τοξότη και, αν έχεις γενέθλια 22 με 25 Αυγούστου περίπου, αυτό θα κάνει πιο αυθόρμητο και έντονο -έως και οξύθυμο -τον τρόπο που θα επικοινωνείς. Ο μήνας προς τα τέλη δείχνει τις άγριες διαθέσεις του. Βλέπεις, 22 και 24 του Νοεμβρίου Ήλιος και Άρης αλλάζουν ζώδιο και με αυτή την αλλαγή τους γίνεται και η αλλαγή της δικής σου ηρεμίας προς τον άκρατο εκνευρισμό. Αυτός ο εκνευρισμός θα προκύψει μέσα από καταστάσεις που θα δημιουργηθούν μέσα στο σπίτι σου είτε από τα οικογενειακά σου πρόσωπα, είτε από το σύζυγο/σύντροφο αν συζείτε.

Τέλος του μήνα η Πανσέληνος στις 27 θα τεστάρει το πόσο συναισθηματικά ώριμος είσαι και κατά πόσο μπορείς να κοντρολάρεις την ψυχολογία σου και να μην θυμώνεις από πράγματα τα οποία γίνονται στον εργασιακό χώρο. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι να μάθεις να μην κάνεις προβολή των θεμάτων του σπιτιού στον χώρο δουλειάς, αλλά και το αντίστροφο. Να ξεσπάς, δηλαδή, για σκηνικά που έγιναν στο γραφείο στα αγαπημένα σου άτομα. Άλλωστε η όψη που τα δημιουργεί όλα αυτά - Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα - σου λέει να κρατάς μικρό καλάθι για αυτά που θα ακούσεις, οπότε να είσαι υποψιασμένος ότι αυτά τα λόγια κρύβουν άλλες προθέσεις.

Ζυγός

Αγαπημένε φίλε Ζυγέ, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας μέσα στον οποίο το κομμάτι που θα σε απασχολήσει έντονα θα είναι πως θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Δεν αποκλείεται αυτόν τον μήνα είτε να ψάξεις αλλού για δουλειά ή να σκεφτείς να βρεις μία παράλληλη απασχόληση ή να ζητήσεις βοήθεια από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο ή με άτομα τα οποία έχεις μία οικειότητα και γνωρίζεις ότι έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν σε αυτόν τον τομέα.

Συγκεκριμένα, ο μήνας θα σου δείξει ακριβώς τις διαθέσεις του όταν, στις 4 Νοεμβρίου, κάποια ξαφνικά έξοδα θα παρουσιαστούν. Στη συνέχεια ακολουθεί ένα μοναδικό τριήμερο, συγκεκριμένα στις 6,7,9 Νοεμβρίου, το οποίο θα σου αναπτερώσει το ηθικό και ενδεχομένως το πορτοφόλι σου αφού θα δεχτείς υποστήριξη πιθανώς από συνεργάτες ή οικογενειακά πρόσωπα.

Στις 8 του μήνα η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου δηλαδή, μπαίνει στο δικό σου ζώδιο μεταμορφώνοντας σε ένα ακαταμάχητο πλάσμα στο οποίο κανένας δεν μπορεί να του αντισταθεί. Η εύνοια σε ομορφιά, δημοτικότητα, θαυμαστές θα είναι εμφανής με έντονη δόση ερωτικής αστερόσκονης να πέφτει επάνω σου στις 21 και 26 του μήνα.

Από την άλλη, προσοχή δείξε στις 10 του μήνα με το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου, το οποίο θα φέρει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις στον εργασιακό χώρο. Η όψη επηρεάζει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί μεταξύ 22 και 25 Σεπτεμβρίου. Δείξε και προσοχή στην οδήγηση σου παράλληλα εκείνη την ημέρα

Στις 13 που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα φέρει μία θετική ανατροπή αναφορικά με τους οικονομικούς σου πόρους και ένα νέο εισόδημα. Θα ακολουθήσει μία εβδομάδα από τις 14-21 Νοεμβρίου η οποία είναι άκρως βοηθητική για το πορτοφόλι σου και θα μπορέσεις να πάρεις επιτέλους ανάσα. Μπορεί να γίνει μία ωραία αλλαγή στη δουλειά, π.χ. να σου πούνε για μία αύξηση που μπορεί να περίμενες καιρό. Στις 15 του μήνα αν είσαι Ζυγός γεννημένος κοντά στις 29 Σεπτέμβρη - 2 Οκτώβρη, ευνοείσαι για να στείλεις και ένα βιογραφικό προς την ονειρεμένη δουλειά που θες

Αλλαγή διάθεσης και καταστάσεων προς τα τέλη του μήνα, εκεί στις 23 και 25 Νοεμβρίου, ειδικά εάν έχεις γενέθλια μεταξύ 22 και 25 Σεπτεμβρίου υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τσακωθείς με κάποιον συνάδελφο ή να προκύψουν θέματα με το μεταφορικό σου μέσο (Δείξε ξανά προσοχή και στην οδήγηση σου).

Ο μήνας ολοκληρώνεται με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη στις 27, η οποία σου εφιστά την προσοχή σε ζητήματα νομικής φύσεως κυρίως. Ενδέχεται κάποιες σχετικές νομικές/ γραφειοκρατικές παραλείψεις να σε βάλουν σε μία διαδικασία τρεξίματος. Παράλληλα, αν ταξιδεύεις προς το τέλος του μήνα, να έχεις ενεργοποιημένες τις κεραίες σου για οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά

Σκορπιός

Όσο και αν δυσφορείς όταν τα φώτα πέφτουν πάνω σου, αλλά τόσο σου αρέσει να βλέπεις να γίνεσαι περιζήτητος φίλε Σκορπιέ. Ο Νοέμβριος βλέπεις είναι ο μήνας γενεθλίων σου και εσύ είσαι ο μοιραίος πρωταγωνιστής. Τόσο μοιραίος που αυτόν τον μήνα θα μάθεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τη σχέση σου με το ταίρι σου ενώ παράλληλα και θα μπορέσεις να αυτοπροβληθείς έξυπνα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο μήνας ξεκινάει για σένα, ιδιαίτερα στις 3 με 7 Νοεμβρίου, πολύ θετικά για την ερωτική σου ζωή, καθώς ξαφνικές συζητήσεις και ρομαντικές δηλώσεις θα ανανεώσουν την σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι αδέσμευτος, το έδαφος είναι πολύ γόνιμο για να ανθίσει τώρα μια ωραία ερωτική ιστορία με εκ βαθέων δηλώσεις. Στην πορεία, όμως, το κλίμα θα αλλάξει και το υπερβολικό πάθος και η κτητικότητα μπορεί να ξεφύγουν και να φέρουν από συναισθηματική παραφωνία εώς τριγμούς στην σχέση. Πρόσεξε πολύ την ερωτική σου ζωή στις 10, 11, 23 και 25 του μήνα

Προς τα μέσα του μήνα επίσης και συγκεκριμένα το διάστημα 10 με 13 Νοεμβρίου κάποιες ειδήσεις πάνω σε ένα οικονομικό θέμα ενδέχεται να σε αναστατώσουν. Πιθανόν να μάθεις ότι το ταμείο έχει μείνει μείον και να μη ξέρεις πως να το διαχειριστείς αυτό τελευταία στιγμή.

Στις 13 του μήνα ή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα ποιες είναι οι προτεραιότητές σου και πού πρέπει να δώσεις βάση ώστε να χαράξεις πορεία. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία για την προσωπική σου ανανέωση εσωτερικά και εξωτερικά με νέα ξεκινήματα να πέφτουν στο τραπέζι.

Ακόμα, στις 15 του μήνα, αν έχεις γενέθλια μεταξύ 28 Οκτώβρη και 1η Νοεμβρίου είναι πολύ πιθανό να δεις ένα έργο στο οποίο δούλευες παρασκηνιακά καιρό τώρα να αποδίδει καρπούς. Γενικά το διάστημα 14 με 21 σε ευνοεί ώστε να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Μη φοβηθείς λοιπόν να διεκδικήσεις πράγματα ώστε να πλησιάσεις στην υλοποίηση των στόχων σου.

Τα παρατράγουδα για σένα ξεκινάνε από τις 22 του μήνα, με τον Ήλιο και τον Άρη να περνάνε στο ζώδιο του Τοξότη, και στις 23-25 Νοεμβρίου. Μία επένδυση σε κάτι ίσως να μη σου βγει ή πιθανόν να αποδειχθεί κιόλας επικίνδυνη για τον προϋπολογισμό σου.

Ο μήνας θα σε αφήσει με μια Πανσέληνο στις 27 στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία είναι εξαιρετικά απατηλή. Ιδιαίτερα, εάν έχεις δανείσει λεφτά - και απευθύνομαι κυρίως σε σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 26 Οκτώβρη - υπάρχει περίπτωση να εξαπατηθείς. Από την άλλη το ένστικτό σου είναι διαβόητο, οπότε άκουσέ το και εμπιστεύσου το.

Τοξότης

Ένας μήνας για σένα φίλε Τοξότη, που πιο πολύ θα σε βλέπουν οι τοίχοι του σπιτιού σου - ειδικά στο πρώτο μισό του μήνα - παρά οι φίλοι σου. Είναι ένας μήνας που θα θελήσεις να κάνεις παύση και να επαναξιολογήσεις το περιβάλλον σου και τα άτομα γύρω σου.

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και ακόμα από τις πρώτες μέρες, θα νιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς, ώστε να οργανώσεις καλύτερα τρέχοντα θέματα τα οποία σχετίζονται με τα έσοδα σου, τη δουλειά σου εν γένει, αλλά και το σπίτι σου. Ενδεχομένως να υπήρξαν κάποια γεγονότα τα οποία σε προβλημάτισαν και αντιλαμβάνεσαι ότι πλέον ήρθε η ώρα να αλλάξεις ρότα.

Μήπως κατάλαβες ότι αυτό που κάνεις τόσο καιρό σαν επάγγελμα δεν σε ικανοποιεί πλέον; Μήπως έμαθες για κάποιο project που μπορείς να αναλάβεις παράλληλα με τη δουλειά σου, το οποίο μπορεί να σου γεμίσει τις τσέπες; Ναι όλα αυτά τριγυρνάνε στο τοξοτίσιο μυαλό σου. Παράλληλα αποφασίζεις να ξεδώσεις φτιάχνοντας και διακοσμώντας το σπίτι σου με θετικά vibes, γιατί εκεί θα κάνεις για ένα μήνα το συμβούλιο με τον εαυτό σου. Εξαιρετικές μέρες για να τα κάνεις όλα αυτά είναι οι 3 6,7,9 και το διάστημα 15 με 21 Νοεμβρίου το οποίο θα ευνοήσει ειδικότερα εσένα που έχεις γεννηθεί μεταξύ 11 και 15 Δεκεμβρίου.

Όσο, λοιπόν, εσύ θα ψάχνεσαι να κάνεις όλα τα παραπάνω, το σύμπαν σου εφιστά την προσοχή σε κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες στην αρχή του μήνα που πρέπει να τις προσέξεις για να μην την πατήσεις. Στις 4, 10 και 13 Νοεμβρίου καλό είναι να μειώσεις τον εκνευρισμό σου στη δουλειά και να μην εκθέτεις την αφιλτράριστη άποψή σου στους συνεργάτες σου - πονάει τους άλλους αυτό να ξέρεις. Παράλληλα θα βρεθείς πολύ κοντά στο burnout, μπορεί η υπερωρία να σου φέρει το πολυπόθητο bonus, θα σου φέρει όμως και εξάντληση προσωπική αλλά και γκρίνια.

Η νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού είναι ενδεικτική για τη στροφή προς τα μέσα σου και την αναγκη να μεινεις λίγο μόνος να καταστρωσεις τα παρασκηνιακά σου πλανα που θα αποκαλύψεις από Δεκέμβριο στον υπόλοιπο κόσμο.

Στις 22 του μήνα ο Ήλιος μπαίνει στο δικό σου ζώδιο, ξεκινώντας και επίσημα την περίοδο των δικών σου γενεθλίων. Μάντεψε όμως: Ο πρώτος πλανήτης που θα πέσει επάνω του, είναι ο Κρόνος , οπότε κανόνισε να δείξεις στην πράξη ότι οι ασκήσεις ηρεμίας που έκανες το προηγούμενο διάστημα έπιασαν τόπο.

Ναι η ερωτική σου ζωή αυτόν τον μήνα εχει πάρει Xanax, δε θα στο κρύψω, οπότε δεν έχω πολλά νέα να σου πω για αυτόν τον τομέα. Οι μόνες θετικές ημέρες για επικοινωνίες σε ερωτικό επίπεδο είναι οι 21 και 26 του μήνα.

Κατά τα άλλα, ο μήνας τελειώνει με την Πανσέληνο στις 27 στο ζώδιο των Διδύμων και εκεί , αν είσαι σε σχέση, να κρατήσεις καλά τις ισορροπίες γιατί ένα θέμα που θα υπάρξει με τον σύντροφό σου εκείνη την περίοδο, θα εξελιχθεί σε μεγαλύτερο, εξαιτίας κάποιων παρανοήσεων και είναι κρίμα να τραγουδάς το Χριστούγεννα της Βανδή μόνος σου φέτος τα Χριστούγεννα.

Αιγόκερως

Αν και δεν φημίζεσαι για την πολύ έντονη κοινωνική ζωή, εντούτοις αυτόν τον μήνα Αιγόκερε, θα κοινωνικοποιηθείς σε σημείο εξάντλησης. Φαίνεται, έχεις καταλάβει ότι μόνο με την ενεργή επιδίωξη επικοινωνίας θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου οπότε και αυτό θα κάνεις. Από την άλλη δεν αποκλείεται να γνωρίσεις νέα άτομα τα οποία θα έρθουν στη ζωή σου ώστε να σε βοηθήσουν σημαντικά και παράλληλα θα επηρεάσουν την κοσμοθεωρία σου.

Ειδικότερα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα είσαι σε μία διαρκή εγρήγορση ώστε να συζητήσεις και να προγραμματίσεις διάφορα θέματα τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με την εμπλοκή σου σε διάφορες νέες ομάδες ανθρώπων (αν έπιασες δουλειά πρόσφατα σε νέα εργασιακή στέγη) είτε είναι κάποια αίτηση η οποία θα πρέπει να κατατεθεί ηλεκτρονικά, είτε είναι μια σωρεία meeting τα οποίο πραγματοποιούνται online. Δεν αποκλείεται επίσης, εάν έχεις παιδιά να σε απασχολήσει ένα ζήτημα σπουδών των παιδιών που αντί να αγχώσει εκείνα, αγχώνει εσένα. Η ερωτική σου ζωή δεν εχει πολλά να μας πει εκτός από τις αρχές του μήνα εκεί στις 3 Νοεμβρίου.
Θα υπάρξει ένα διάστημα που χρειάζεται να προσέξεις ώστε να συνεχίσεις ακάθεκτος το socializing σου. Συγκεκριμένα στις 4,10 και 11 του μήνα, αν τα γενέθλια σου πέφτουν μεταξύ 10 και 15 Ιανουαρίου, πρόσεχε τι λες, τι υπογράφεις και κατεβάζεις από το διαδίκτυο γιατί ενδέχεται να μπλέξεις.

Στα πιο ευχάριστα νέα, στις 8 Νοεμβρίου μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού όποτε μπορείς να περιμένεις και μία εύνοια σε θέματα καριέρας ή να προωθήσεις ένα ζήτημα σχετικό με τη καριέρα σου όπως μια προαγωγή ή κάποια αύξηση μισθού.

Η Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού, σου πάει γάντι καθώς σε βοηθά να διασκεδάσεις, να βρεθείς με φίλους, να προωθήσεις τις ιδέες σου, μιας και θα είσαι σε θέση να βρεις το σωστό άτομο, στη σωστή θέση, στη σωστή χρονική στιγμή. Η Νέα Σελήνη ευνοεί ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί 8-11 Ιανουαρίου. Αργότερα ακολουθεί ένα ωραιότατο διάστημα από τις 14 έως τις 21 μέχρι την καταιγίδα που θα έρθει από τις 22 του Νοεμβρίου και μετά.

Η καταιγίδα φτάνει 23 και 25 του μήνα και θα χρειαστεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγησή σου και στο αμάξι γενικότερα καθώς ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα στις μετακινήσεις σου . Από την άλλη θα μάθεις για παρασκηνιακά γεγονότα και ίσως εκπλαγείς όταν μάθεις την αλήθεια

Ο μήνας τελειώνει και εσύ έχεις επανέλθει στις κλειστές σου και λογικό έπειτα από τόσο socializing - πόσο να αντέξεις κι εσύ. Την Πανσέληνο στις 27, θα την περάσεις με εργασιοθεραπεία και ίσως παρουσιαστούν προβλήματα στον εργασιακό χώρο. Πρόσεχε τι λες στη δουλειά, οι διάδρομοι έχουν αυτιά. Παράλληλα δώσε λίγο παραπάνω σημασία στην υγεία σου και κόψε τοξικές συνήθειες θα σου βγει σε καλό!

Υδροχόος

Αυτόν τον μήνα αγαπημένε μου Υδροχόε θα σε απασχολήσουν έντονα τα θέματα καριέρας, σπιτιού αλλά και αύξησης εισοδήματος. Δεν αποκλείεται κιόλας το τελευταίο να αποτελέσει και σημείο τριβής για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή τον σύντροφό σου. Αργότερα, προς τα τέλη του μήνα, θα θελήσεις να δικτυωθείς έχοντας ανοίξει την ατζέντα σου με όλες τους γνωστούς που έχεις, ώστε μέσω αυτών να πετύχεις τους στόχους σου.

Οι πρώτες 10 μέρες του μήνα - με εξαίρεση μόνο τις 4 Νοεμβρίου - είναι αρκετά βοηθητικές ώστε να οργανώσεις κάτι σχετικό με την καριέρα σου ώστε να τη δεις να αναπτύσσεται και παράλληλα να δεις να ανθίζει και το πορτοφόλι σου. Η παραφωνία που ανέφερα παραπάνω, δηλαδή η 4η του Νοεμβρίου, αφορά εσένα που έχεις γενέθλια 10 με 13 Φεβρουαρίου, καθώς εκεί ενδέχεται να υπάρξει ένας τσακωμός με το ταίρι σου ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, με κεντρικό θέμα μια απόφαση που θα πάρεις σχετικά με τη καριέρα σου, μιας και αυτή σου η κίνηση θα επηρεάσει άμεσα και τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Ο Ερμής στις 10 του μήνα μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη, μετατρέποντας τις όποιες συναλλαγές κάνεις εκείνη την ημέρα με τα τραπεζικά apps σε εφιάλτη. Δεν αποκλείεται βέβαια να μάθεις και κάποια δύσκολα νέα στη δουλειά, όπως περικοπές ή πως κάποιος συνάδελφος αποχωρεί. Με λίγα λόγια οι αλλαγές μπορεί να φέρουν παραπάνω δουλειά (με τα ίδια λεφτά). Επίσης, αν είχες κάνει κάποια αίτηση για να αλλάξεις δουλειά, ίσως λάβεις μία αρνητική απάντηση.

Στις 13 του μήνα, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό αφορά εσένα που έχεις γενέθλια στις 8 με 11 Φεβρουαρίου και σου φέρνει το θέμα καριέρα σε πρώτο πλάνο. Νέα ξεκινήματα στα εργασιακά μεν, με δυσκολία δε. Ενεργά μπορείς να ασχοληθείς ξανά με το θέμα καριέρα-αύξηση εισοδημάτων το διάστημα από τις 15-21 ώστε να προλάβεις να δεις και κάποια θετικά αποτελέσματα.

Στις 22 μπαίνουμε στην περίοδο του Τοξότη και το πράγμα αρχίζει να γίνεται πιο πολύπλοκο. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι αρχικοί σου στόχοι δεν πραγματοποιούνται όσο σύντομα θα ήθελες και ότι περνάς μια περίοδο οικονομικής ξηρασίας.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 27, είναι καλή για ξεκαθαρίσματα και ιδιαίτερα αν είσαι σε κάποιο situationship (αυτό που δεν είναι ακριβώς ερωτική σχέση αλλα θα μπορούσε κιόλας) θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και το «τι έχετε» ή μάλλον «τι δεν έχετε», γιατί υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να ξεκαθαρίσει πρώτα η άλλη πλευρά για σένα, χωρίς να προλάβεις εσύ να καταλάβεις τι ακριβώς συνέβη.

Ιχθύες

Αυτόν τον μήνα Ιχθύ θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις, θέλεις να ταξιδέψεις, να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, γενικώς θέλεις να απαλλαγείς από την ρουτίνα. Αν βρίσκεσαι σε μία φάση κιόλας που κοιτάς πώς θα επεκτείνεις τις γνώσεις σου, με κάποιο επιπλέον δίπλωμα τύπου μεταπτυχιακό ή εκπαιδευτικό σεμινάριο ο Νοέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για σένα. Εξέλιξη αυτόν τον μήνα θα έχεις και εσύ που σε απασχολεί ένα δικαστικό/νομικό ζήτημα. Αυτόν το μήνα επηρεάζεσαι θετικά κυρίως αν έχεις γεννηθεί μεταξύ 9-18 Μαρτίου.

Ο Νοέμβριος ξεκίνα δυναμικά για σένα και τις πρώτες μέρες του μήνα, σε βρίσκει να τρέχεις να οργανώσεις τα χαρτιά που χρειάζονται για να κανονίσεις ένα ταξίδι, είτε γιατί έχεις επαφές με ένα άτομο από το εξωτερικό και εσύ θα κάνεις τον ξεναγό, είτε γιατί δηλώνεις για ένα μεταπτυχιακό που πάντα ήθελες να κάνεις. Μπορεί επίσης να ξεκινάς και κάποιο δικαστήριο, οπότε μαζεύεις έγγραφα.

Στις 10 του μήνα ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη και επειδή ο Κρόνος σουλατσάρει στο δικό σου ζώδιο, πρόσεχε εκείνη την ημέρα μη σε παρει από κάτω με κάτι που θα συμβεί ή θα ειπωθεί στον χώρο δουλειάς.

Η Νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού σε ευνοεί και σου δείχνει σημάδια ότι πρέπει να τολμήσεις και να κάνεις το βήμα που σκέφτεσαι, το οποίο μπορεί κάλλιστα να είναι αυτό που προ είπαμε: δηλαδή να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου ή να τολμήσεις να πάρεις το επιπλέον δίπλωμα. Σε πιο σοβαρούς τόνους εάν περιμένεις κάποια δικαστική απόφαση για νομικό ζήτημα ή έχεις μία υπόθεση η οποία εξαρτάται από άτομα κύρους, ενδέχεται εκείνη την ημέρα να έχεις μια ξαφνική έκλπηξη από την απόφασή τους.

Παρόλα αυτά, ο μήνας συνεχίζει να είναι καλός για εσένα και ειδικά στις 15 του μήνα το εξάγωνο Ερμή - Αφροδίτης ίσως σου φέρει μία πολύ τυχερή εξέλιξη στην καριέρα σου. Η περίοδος που θα μπορέσεις να καλλιεργήσεις το πνεύμα και το μυαλό σου είναι το διάστημα από τις 14 έως τις 21. Κάνε κτήμα σου όσες περισσότερες γνώσεις μπορείς, άλλαξε παραστάσεις με άτομα από άλλους πολιτισμούς και πάτα on στην μεταμόρφωσή σου.

Η απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα έρχεται στις 22, 23 και 25 του μήνα. Αν έχεις γενέθλια 20 με 23 Φεβρουαρίου, να ξέρεις ότι θα έρθει ένα δύσπεπτο διάστημα στον τομέα καριέρα, οπότε συνιστώ μια βουδιστική ψυχραιμία. Το σκηνικό βέβαια, θα γίνει πιο έντονο στις 27 με την Πανσέληνο στους Διδύμους, όπου το σύμπαν σε καλεί να κλείσεις ένα κεφάλαιο στον εργασιακό χώρο και να στρέψεις την προσοχή σου και σε οικογενειακά ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.