ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο του μήνα: Το προφίλ του Τοξότη


ζαρΑτούΣΤΡΑ

23 Νοεμβρίου 2023

Το ζώδιο του μήνα: Το προφίλ του Τοξότη
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει το ζώδιο του μήνα και μας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για αυτό

Οι Τοξότες είναι άτομα φιλελεύθερα και ευχάριστα που αρνούνται να μπουν στον κλοιό της ρουτίνας και της επαναληψιμότητας για να αποφύγουν τη μείωση της σεροτονίνης στο σώμα και στο πνεύμα τους. Άλλωστε είναι παιδιά του Δία και έχουν στο DNA τους την τάση αισιοδοξίας στη ζωή τους. Διακρίνονται για το χιούμορ τους, το αυθόρμητο του χαρακτήρα τους, αλλά και την ειλικρίνειά τους. Ποτέ μην ρωτήσεις έναν Τοξότη για κάτι, αν δεν είσαι προετοιμασμένος να ακούσεις την απόλυτη αλήθεια -η οποία μπορεί ορισμένες φορές και να σε πληγώσει.

Λατρεύουν την ανεξαρτησία τους και δεν μπορεί κυριολεκτικά κανείς να τους περιορίσει. Όσοι προσπαθήσουν να τους περιορίσουν μπαίνουν αυτομάτως στην μαύρη λίστα τους. Το φυσικό τους περιβάλλον είναι η διασκέδαση, ο αθλητισμός, τα ταξίδια, οι διακοπές και οι περιπέτειες. Αρνούνται να βάλουν τάξη στη ζωή τους, στο πλαίσιο φόβου μην ενταχθούν στην κανονικότητα της ρουτίνας. Το motto τους είναι «σημασία έχει αυτό που είναι και όχι αυτό που φαίνεται» και σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο θα διακρίνεις την εμφάνισή τους: ιδιόρρυθμη αλλά και απλή, που όμως εκφράζει την προσωπικότητά τους, διαφοροποιώντας τους από τα πλήθη.

Σε έναν Τοξότη μπορεί να βρεις τον μέντορα που ψάχνεις, καθώς είναι εξαιρετικοί και αντικειμενικοί σύμβουλοι και καλοί δάσκαλοι με σπουδαία μεταδοτικότητα. Γοητεύονται από τον κόσμο των ιδεών, της φιλοσοφίας, της μόρφωσης και λατρεύουν τη γνώση ακόμα και για εγκυκλοπαιδικούς λόγους, για ζητήματα που δεν αφορούν την καθημερινότητά τους, καθώς θεωρούν την κάθε είδους γνώση, δύναμη.

Όταν ερωτευτούν εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους με όλο τους το πάθος, χωρίς όρια, και μπορούν να γίνουν πολύ στοργικοί και εγκάρδιοι. Το ίδιο απαιτούν και από τον σύντροφό τους, επιζητούν την αγάπη, την τρυφερότητα, την αποδοχή, τη στήριξη στα σχέδιά τους αλλά και τα κοινά ενδιαφέροντα, ενώ ενθουσιάζονται πολύ αν υπάρχει κοινή φιλοσοφία με το ταίρι τους.

Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξει κάποιος που θέλει να έχει στη ζωή του έναν Τοξότη, είναι πως μπορεί να γίνουν τρομερά εύθικτοι και εκεί μπορεί να φανεί το θυμωμένο τους πρόσωπο, ειδικά αν προσπαθήσει κάποιος να τους περιορίσει συναισθηματικά με ζήλια και κτητικότητα. Αν προσπαθήσεις να περιορίσεις έναν Τοξότη μπορεί εύκολα και να τον χάσεις!

Αν θες να πορευτείς μαζί τους, πρέπει να αποδεχτείς πως μεγαλύτερη σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός, μόνο έτσι θα γίνεις συνοδοιπόρος τους -μπορεί και ισόβιος- στο ταξίδι της ζωής τους!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.