ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δεκεμβρίου: Αυτή θα είναι η πιο ερωτική μέρα για κάθε ζώδιο - Εκμεταλλεύσου τη


JTeam

4 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια Δεκεμβρίου: Αυτή θα είναι η πιο ερωτική μέρα για κάθε ζώδιο - Εκμεταλλεύσου τη
Ράψου, θα έχουμε γάμο

Κρύο δεν έχει, καιρός για δύο είναι πάντα, και ο φετινός Δεκέμβρης είναι πολλά υποσχόμενος. Μπορεί από τα τέλη του Νοέμβρη, όταν μπήκαμε στην εποχή του Τοξότη, να νιώθουμε ότι η ερωτική μας ζωή μπορεί να περιμένει, καθώς έχουμε άλλες προτεραιότητες, όμως τα πράγματα αναμένεται να αλλάξουν αισθητά.

Αν αισθάνεσαι ότι θα περάσεις τις γιορτές παρέα με τη γάτα σου, ένα ποτήρι κρασί και δάκρυα επειδή ούτε το 2024 θα σε βρει παρέα με τον έρωτα, σταμάτα ό,τι κάνεις. Και αυτό γιατί, όσο πλησιάζουμε στην 9η Δεκεμβρίου 2023, κάθε ζώδιο θα έχει εξαιρετικά ρομαντική διάθεση, βάζοντας (προσωρινά) τέλος σε όλη αυτήν τη μοναξιά.

Στις 9 Δεκεμβρίου, λοιπόν, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σχηματίσει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο, εντείνοντας την επιθυμία κάθε ζωδίου για μεγαλύτερη ευχαρίστηση και σύνδεση με τους άλλους.

Ναι, η Αφροδίτη δεν είναι και η πιο ευγενική, είναι γεμάτη πάθος. Ναι, ο Σκορπιός είναι προσεκτικός, οργανωμένος, μελετημένος. Όχι, τα πράγματα δεν θα πάνε χάλια. Μάλιστα, αυτή η αντίθεση θα αυξήσει την επιθυμία για οικειότητα στις σχέσεις σου, μετά από μια περίοδο που χαρακτήρισαν έντονα η επιφυλακτικότητα και ο δισταγμός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.