ΖΩΔΙΑ

Tρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου: Ποια 3 ζώδια θα έχουν καλύτερες σχέσεις και οικονομικά από σήμερα


JTeam

6 Δεκεμβρίου 2023

Tρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου: Ποια 3 ζώδια θα έχουν καλύτερες σχέσεις και οικονομικά από σήμερα
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει σήμερα τρίγωνο με τον Κρόνο, από το ζώδιο των Ιχθύων

Ένα πολύ ιδιαίτερο και ευχάριστο αστρολογικό γεγονός έχουμε με την όψη που σχηματίζεται ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο. Η τριγωνική αυτή όψη, αφορά κυρίως τα ζώδια του νερού, και έρχεται για να ευνοήσει κυρίως επαγγελματικές συμφωνίες, να σταθεροποιήσει τις σχέσεις και να δώσει ενίσχυση στα οικονομικά.

Τα ζώδια του νερού, συμβολίζουν το συναίσθημα, την βαθιά επαφή με τους ανθρώπους, αλλά και το αίσθημα της εμπιστοσύνης. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε δύσκολες συζητήσεις, και να συνειδητοποιήσετε σε ποιους ανθρώπους πρέπει να εστιάσουμε. Αυτή η όψη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να πάμε ένα βήμα παρακάτω στη ζωή μας:

Ποια 3 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο:

  • Καρκίνος

Το συγκεκριμένο τρίγωνο ανάμεσα σε Αφροδίτη και Κρόνο, είναι μια όψη, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα πολύ σημαντικό ξεκαθάρισμα στην ερωτική σας ζωή. Θα συνειδητοποιήσετε ποια άτομα αξίζουν να είναι στη ζωή σας, και ποιους πρέπει να απομακρύνετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν επιθυμείτε αβέβαιες καταστάσεις και θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι και σας δημιουργούν σύγχυση και ανασφάλεια. Εάν το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί ή ψυχρανθεί με τον αγαπημένο σας, τώρα θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά και να κάνετε έναν εποικοδομητικό διάλογο ώστε να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Επίσης, μόλις ξεκαθαρίσετε ορισμένα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό καιρό, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιο ταξίδι και να περάσετε ξέγνοιαστες και όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας.

  • Σκορπιός

Είστε από αυτούς που θα ευνοηθείτε στο έπακρο από την συγκεκριμένη όψη, μιας και η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, και ο Κρόνος βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ιχθύ. Είναι τώρα η στιγμή να σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις στη ζωή σας, και να πετύχετε τους στόχους σας, είτε οικονομικούς, είτε ερωτικούς και προσωπικούς. Αν έχετε βρει ένα πρόσωπο που σας γεμίζει συναισθηματικά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάτε ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σας. Αυτές τις ημέρες θα δώσετε μεγάλη έμφαση στην ερωτική σας ζωή και τις συνεργασίες και θα δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά σε ποιους ανθρώπους αξίζει να επενδύσετε και τι αποφάσεις πρέπει να πάρετε. Εάν ξεκινήσετε τώρα μια σχέση ή μια νέα επαγγελματική συνεργασία, θα έχει τις καλύτερες προοπτικές για να εξελιχθείτε σε κάτι σταθερό.

  • Ιχθύς

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που πραγματοποιείται στις 06/12 θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξελιχθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, και θα σας δώσει μεγάλη έμφαση στο να εξελίξετε την πορεία σας. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας, τα οποία θα σας προσφέρουν ευκαιρίες για εξέλιξη. Θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα, θα πατήσετε γερά στα πόδια σας και θα υπερνικήσετε εμπόδια που σας κρατούσαν στάσιμους. Μπορεί επίσης να έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με σπουδές, εξωτερικό ή νομικά ζητήματα. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά, μια νέα ιστορία που θα ξεκινήσει τώρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια μακροχρόνια δέσμευση, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS