ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα ζήσουν μεγάλες αλλαγές μέχρι το τέλος του χρόνου


JTeam

8 Δεκεμβρίου 2023

3 ζώδια που θα ζήσουν μεγάλες αλλαγές μέχρι το τέλος του χρόνου
Ο Δεκέμβριος κρύβει πολλές και έντονες ανατροπές, για ορισμένα ζώδια

Βρισκόμαστε στις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, και λίγο πριν το κλείσιμο ενός ακόμη χρόνου, έχουμε πολλά αστρολογικά φαινόμενα, τα οποία θα μας επηρεάσουν και θα μας απασχολήσουν έντονα. Ο Δεκέμβριος του 2023, είναι γεμάτος από αντιθετικά γεγονότα, από όψεις ευνοϊκές και μη.

Στα καλά της υπόθεσης είναι η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία, γεγονός που φέρνει περισσότερη διαφάνεια, ειλικρίνεια και εύνοια σε επαγγελματικά και καριέρα. Στα επίσης θετικά, είναι και το τρίγωνο Ερμή-Δία, το οποίο φέρνει τύχη και είναι ιδιαίτερα βοηθητικό σε θέματα που αφορούν συμφωνίες, ταξίδια, κοινωνικοποίηση και γνωριμίες. Ωστόσο οι εξελίξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς έχουμε μια σύνοδο του Δία με τον Ουρανό, η οποία θα κορυφωθεί την Άνοιξη του 2024, αλλά η επιρροή της θα είναι ιδιαίτερα έντονη και έχει ήδη αρχίσει. Μια τέτοια σύνοδος, πραγματοποιείται κάθε 13 με 14 χρόνια.

Jenny.Gr


Όλα αυτά σε συνδυασμό με πολλές ακόμη πλανητικές αλλαγές, φέρνουν εξελίξεις και για τα ζώδια. Μέχρι το τέλος του χρόνου, έχουμε πολλές ευχάριστες ανατροπές, όπως επίσης είναι πιθανό να κάνουμε μια νέα αρχή και να αφήσουμε στο παρελθόν τοξικές καταστάσεις.

Τα ζώδια που θα έχουν την περισσότερη επιρροή, μέχρι το τέλος του 2023, είναι:

Σκορπιός

Πρωταγωνιστείτε στις εξελίξεις των ημέρων, και τα νέα είναι αρκετά ευχάριστα για εσάς. Μπορεί εδώ και καιρό να σας βασανίζουν ορισμένα οικογενειακά και προσωπικά θέματα, ωστόσο από εδώ και στο εξής θα έχετε σημαντική εύνοια σε θέματα οικονομικών και καριέρας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας έρχονται και βάλτε στόχο μια νέα αρχή. Μη διστάσετε να πάρετε ρίσκα, πρωτοβουλίες και να δουλέψετε σκληρά για ότι σας γεμίζει. Όσο αφορά τα ερωτικά σας, το ενδιαφέρον σας, επίσης θα είναι στραμμένο σε αυτόν τον τομέα, και δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε έντονα ή να θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή καθώς θα νιώσετε περισσότερη ανάγκη για ανεξαρτησία και θα πάψετε να συμβιβάζεστε σε καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας.

Τοξότης

Είναι εντυπωσιακή η εύνοια που θα έχετε αυτό το διάστημα εσείς οι Σκορπιοί. Οι αλλαγές που θα βιώσετε θα είναι πολλές, και οι περισσότερες θα είναι άκρως θετικές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να χαράξετε μια νέα πορεία σε ότι αφορά τη ζωή σας και να ανοίξετε ένα νέα κεφάλαιο, αφήνοντας πίσω ό,τι σας πλήγωσε. Αφήστε την δημιουργικότητα σας ελεύθερη και πιστέψτε στις δυνατότητες σας, γιατί αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε θαύματα. Αγκαλιάστε τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή σας και μη διστάσετε να πειραματιστείτε.

Υδροχόος

Η ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα είναι πιο έντονη από ποτέ. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσατε να φτιάξετε τη ζωή σας, όπως την είχατε ονειρευτεί. Ό,τι κάνατε, κάνατε. Τώρα είναι η στιγμή να απολαύσετε περισσότερο τις στιγμές και φέρεται νέους ανθρώπους, και νέα ενέργεια στη ζωή σας. Είστε από τα ζώδια που θα επηρεαστούν έντονα από τις πλανητικές αλλαγές, και γι' αυτό θα χρειαστεί να είστε ήρεμοι και να κρατήσετε μακριά τους φόβους και τις δεύτερες σκέψεις. Δώστε έμφαση στα δικά σας θέλω, και εκμεταλλευτείτε τις νέες γνωριμίες της καθημερινότητας σας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε μπροστά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.