ΖΩΔΙΑ

Τοξότης: 3 ζώδια με τα οποία δεν ταιριάζει καθόλου (καθόλου όμως)


JTeam

13 Δεκεμβρίου 2023

Τοξότης: 3 ζώδια με τα οποία δεν ταιριάζει καθόλου (καθόλου όμως)
Τι πρέπει να ξέρεις γι' αυτό το συναρπαστικό και ταυτόχρονα επιπόλαιο ζώδιο

Όσοι έχουν γεννηθεί από 23 Νοέμβρη έως και 21 Δεκέμβρη, ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη και αυτή τη περίοδο, βρισκόμαστε «στην καρδιά του ζωδίου». Πρόκειται για προσωπικότητες με αισιοδοξία, χιούμορ, ενθουσιασμό, αλλά και ανεξαρτησία. Ενώ στα πιο έντονα αρνητικά τους στοιχεία, είναι η επιπολαιότητα και η υπερβολή. Είναι πολύπλευρη η φύση ενός Τοξότη και είτε αποτελούν φίλοι, σύντροφοι, εραστές, ή συνάδελφοι, δεν θα τους βαρεθείς ποτέ. Υπάρχουν και εκείνοι όμως, που δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά με το συγκεκριμένο ζώδιο.

Αν ανήκεις και εσύ σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, δώσε βάση, γιατί μπορεί τελικά ο Τοξότης, να μην είναι και η καλύτερη επιλογή για σένα. Οι Τοξότες, δεν ταιριάζουν καθόλου, με:

  • Ταύρους

Ταύρος και Τοξότης θα ήταν ένας καταστροφικός συνδυασμός, και αυτό γιατί ένα σταθερό και γήινο ζώδιο, όπως αυτό του Ταύρου, περιμένει μια προβλέψιμη και σταθερή συμπεριφορά στις σχέσεις του. Κάτι το οποίο για έναν Τοξότη, είναι ανυπόφορα βαρετό. Οι Ταύροι, θέλουν να ξέρουν τι τους περιμένει και σίγουρα θέλουν να βασίζονται στα άτομα που έχουν κοντά τους. Οι Τοξότες ναι μεν μπορούν να το προσφέρουν αυτό, αλλά δεν είναι προτεραιότητα τους. Βασική επιθυμία για τους Τοξότες, είναι να περνούν καλά και να έχουν νέες εμπειρίες στη ζωή τους, κάτι το οποίο δύσκολα θα ξεβολέψει έναν Ταύρο. Ενώ ο Τοξότης προτιμά να ρισκάρει τον κίνδυνο για χάρη της περιπέτειας, ένας Ταύρος θέλει απλώς να νιώθει ασφαλής. Αυτές είναι αρκετά αντιφατικές ανησυχίες, για να καταφέρουν οι δυο τους να ταιριάξουν.

  • Καρκίνους

Οι συναισθηματικοί δεσμοί στέκονται εμπόδιο στην περιπετειώδη φύση ενός Τοξότη. Είναι ένα βαθιά ανεξάρτητο ζώδιο και δεν του αρέσουν εύκολα οι δεσμεύσεις. Σε αντίθεση με τον Καρκίνο, ο οποίος επιθυμεί έντονα συναισθήματα και πολύ στενούς δεσμούς με τον σύντροφο του. Οι Καρκίνοι είναι ζώδιο του νερού, με έντονα πάθη και εκφραστικότητα, ενώ ο Τοξότης, αποτελεί ζώδιο της φωτιάς, το οποίο είναι παρορμητικό και του αρέσει η περιπέτεια. Πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο συνδυασμό ζωδίων, που δύσκολα λειτουργεί. Αν το καταφέρουν όμως, το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει πάθος.

  • Παρθένους

Οι Τοξότες θέλουν να λειτουργούν με την δική τους ροή πραγμάτων, και οι Παρθένοι είναι η μεγαλύτερη απειλή για την υπερηφάνεια κάποιου. Απειλή γιατί είναι απίστευτα οργανωτικά και επικριτικά ζώδια, ενώ οι Τοξότες βρίσκονται ακριβώς στο άλλο άκρο. Θέλουν παρορμητισμό, και ανεξαρτησία. Οι Τοξότες αδιαφορούν για λεπτομέρειες και λάθη, και το σίγουρο είναι πως δεν χρειάζονται κάποιον να τους υπενθυμίζει, ό,τι είναι ασήμαντο για εκείνους. Η αναλυτική και απίστευτα επικριτική Παρθένος σίγουρα θα σταθεί εμπόδιο στην περιπετειώδη και χαλαρή φύση ενός Τοξότη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.