ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (08/01): Κάντε κατάλληλους χειρισμούς και μην πιέσετε τα πράγματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

7 Ιανουαρίου 2024

Ζώδια σήμερα (08/01): Κάντε κατάλληλους χειρισμούς και μην πιέσετε τα πράγματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (08/01) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Τοξότη μαζί με την Αφροδίτη σήμερα. Η ενέργεια είναι αρκετά θηλυκή με την έννοια ότι ποιότητες όπως η συμπόνια, η ανάγκη να βοηθήσουμε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και να δούμε τα πράγματα από μια πιο αισιόδοξη πλευρά θα είναι ενεργή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, διάφορες σκέψεις έρχονται στο μυαλό σας σήμερα και όνειρα ξυπνούν από το ασυνείδητό σας. Σταθείτε σε ότι αντικειμενικά μπορεί να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ομάδες και ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη απέναντί σας σήμερα φέρνει ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών στην επιφάνεια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, ιδιαίτερα καλή ημέρα η σημερινή τουλάχιστον από πλευράς διάθεσης. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, έντονη η ανάγκη από νωρίς σήμερα να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας αρέσει και κυρίως σας εκφράζει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, παρόλο που το πρόγραμμά σας φαίνεται να είναι πιεσμένο ή να πρέπει να περάσουν από εσάς πολλά πράγματα για να ολοκληρωθούν, σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στους ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα η σημερινή γιαυτό εκμεταλλευτείτε οτιδήποτε προκύπτει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, πολύ καλή στιγμή για να λάμψετε μέσα από τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας, σας φορτίζει με ενέργεια και δύναμη για να προχωρήσετε με βάση το πρόγραμμα που έχετε θέσει για σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μην σκέφτεστε πολύ και δράστε περισσότερο με την καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα φέρνουν μια αίσθηση χαράς αλλά και προσμονής για κάτι το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ή δεν έχει έρθει καν στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS