ΖΩΔΙΑ

Συνήθειες για να αρχίσεις και να αφήσεις το 2024, σύμφωνα με το ζώδιό σου


JTeam

22 Ιανουαρίου 2024

Girl Celebrating
© Unsplash/ Elijah Hiett
Ζώδια και συνήθειες: ποιες πρέπει να αρχίσεις και ποιες να αφήσεις το 2024

«Νέος χρόνος, νέες συνήθειες» είναι το μότο των περισσότερων από εμάς λίγες ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά. Τα New Year's Resolutions πάνε κι έρχονται, οι υποσχέσεις δημιουργούν προσδοκίες και πολλά λέγονται για το τι θα αλλάξει τη χρονιά που ακολουθεί. Ίσως όμως, σύμφωνα με το ζώδιό σου, να πρέπει να αφήσεις ή να ξεκινήσεις συγκεκριμένες συνήθειες μέσα στο 2024. Να ένας οδηγός για να σε βοηθήσει.

Συνήθειες για να αρχίσεις και να αφήσεις το 2024, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κριός

Πες αντίο: Στις βιαστικές συνήθειες. Ξέχνα τις γρήγορες αποφάσεις και τις παρορμητικές κινήσεις και ξεκίνα να σκέφτεσαι και να εξετάζεις περισσότερο τα δεδομένα.

Πες έλα: Στη διορατικότητα. Βάλε τη θετική ενέργεια στη ζωή σου και δες τον κοινωνικό σου κύκλο να διευρεύνεται.

Ταύρος

Πες αντίο: Στην αυτοθυσία.Μπορεί μέχρι τώρα να έβαζες τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα για να βοηθήσεις άλλους και να παραμέριζες τις ανάγκες σου, όμως αυτό πρέπει να τελειώσει τώρα. Το να φροντίζεις τον εαυτό σου δεν είναι εγωισμός.

Πες έλα: Στην αρμονία. Απόλαυσε κάθε στιγμή του 2024, κάνε πράγματα που σου αρέσουν και έλα σε επαφή με τη ζεν πλευρά σου.

Δίδυμοι

Πες αντίο: Στην παραμέληση της ευεξίας. Πάει καιρός που έχεις παραμελήσει την υγεία σου. Δεν κάνεις γυμναστική, τρως άστατα λόγω στρες, δεν κοιμάσαι σωστά. Ήρθε η στιγμή να τα αφήσεις όλα πίσω σου.

Πες έλα: Στη ζωτικότητα. Ένα υγιές μυαλό και σώμα θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε κάθε πτυχή της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Φάε καλύτερα, κινήσου περισσότερο και δες την αλλαγή άμεσα.

Καρκίνος

Πες αντίο: Στη συναισθηματική αναταραχή. Ο χρόνος που πέρασε ήταν ένα rollercoaster συναισθημάτων και αυτό συχνά σου κόστιζε ερωτικές και φιλικές σχέσεις. Χρειάζεσαι πλέον συναισθηματική ηρεμία.

Πες έλα: Στη συμπόνια. Όσο περισσότερη καλοσύνη δίνεις στους γύρω σου τόσο καλύτερα θα νιώθεις μέσα σου και θα βλέπεις τις σχέσεις σου να «ανθίζουν».

Λέων

Πες αντίο: Στην οικονομική τρέλα. Η αγάπη σου για τη χλιδή σε οδήγησε σε οικονομικές δυσκολίες. Προσπάθησε να μειώσεις την τάση σου για υπερβολές.

Πες έλα: Στη σύνεση. Κάθε ευρώ που αποταμιεύεις θα σε βοηθήσει να χτίσεις ένα καλύτερο μέλλον για σένα ή την οικογένειά σου. Η ταπεινότητα είναι η νέα πολυτέλεια, δεν τα έμαθες;

Παρθένος

Πες αντίο: Στην υπερανάλυση. Κάθε λέξη ή κίνηση που υπεραναλύεις σου δημιουργεί απλά περισσότερο στρες. Καιρός να χαλαρώσεις με την τελειομανία σου.

Πες έλα: Στον αυθορμητισμό. Όλοι έχουν ανάγκη στη ζωή τους και από πρόγραμμα και από μικρές εκπλήξεις. Άσε ελεύθερο τον εαυτό σου και δες τη διαφορά.

Ζυγός

Πες αντίο: Στην υπερβολική εμπιστοσύνη. Το να εμπιστεύεσαι τυφλά ανθρώπους που σου έχουν δώσει δικαιώματα δεν είναι ό,τι πιο συνετό. Πάρε τα μαθήματά σου και μάθε να είσαι πιο επιλεκτικός στους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι.

Πες έλα: Στην επιλεκτικότητα. Το ένστικτό σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις εκείνους που αξίζουν πραγματικά. Αρκεί να το εμπιστευτείς και να το ακολουθήσεις.

Σκορπιός

Πες αντίο: Στην εργασιομανία. Ξέρουμε ότι βάζεις προτεραιότητα τη δουλειά αλλά χάνεις σημαντικές στιγμές από την οικογένεια έτσι. Η ζωή σου χρειάζεται περισσότερη ισορροπία.

Πες έλα: Στις προσωπικές επαφές. Η οικογένεια είναι από τα πολυτιμότερα αγαθά αυτής της ζωής. Μη τη σπαταλάς θεωρώντας την δεδομένη. Επένδυσε χρόνο στις προσωπικές σου σχέσεις.

Τοξότης

Πες αντίο: Στην εγωκεντρικότητα. Τη χρονιά που πέρασες φαίνεται πως επικεντρώθηκες υπερβολικά στον εαυτό σου. Μήπως υπήρξαν στιγμές που έδειξες αναισθησία απέναντι σε άλλους; Καιρός να το αναλογιστείς.

Πες έλα: Στην ενσυναίσθηση. Το να ενδιαφέρεσαι για το πώς νιώθουν οι άλλοι δεν είναι αδυναμία. Αντιθέτως, η ενσυναίσθηση είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις πιο ουσιαστικούς δεσμούς.

Αιγόκερως

Πες αντίο: Στον απόλυτο έλεγχο. Έχεις συνηθίσει να έχεις τον έλεγχο σε όλα και να γίνονται τα πάντα με τον τρόπο που θέλεις, κρατώντας «αντίσταση» σε αλλαγές και νέες ιδέες. Καιρός να χαλαρώσεις.

Πες έλα: Στην ευελιξία. Αγκάλιασε την αλλαγή, δείξε θετική διάθεση και ευελιξία και θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα.

Υδροχόος

Πες αντίο: Στο χάος. Η αποδιοργάνωση και το χάος ήταν συνοδοιπόροι σου το 2023. Καιρός για εκκαθαρίσεις κάθε είδους.

Πες έλα: Στην τάξη. Βάλε σε τάξη τις σκέψεις σου και μετά τη ζωή σου και δες να βελτιώνονται αμέσως σχέσεις, εργασία και οικονομικά.

Ιχθείς

Πες αντίο: Στην ονειροβασία. Πέρασες αρκετό καιρό στο ροζ συννεφάκι σου αποφεύγοντας την πραγματικότητα και τα προβλήματά σου. Ήρθε η ώρα να προσγειωθείς και να βάλεις σε σειρά τα πράγματα.

Πες έλα: Στην αποδοχή. Αποδέξου το παρόν και όσα αυτό περιλαμβάνει και ανακάλυψε τις χαρές (και λύπες) της πραγματικής ζωής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS