ΖΩΔΙΑ

Τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία στις 18 και 19 Γενάρη - Ποια ζώδια ευνοούνται


JTeam

17 Ιανουαρίου 2024

Τυχερό τρίγωνο Ερμή-Δία στις 18 και 19 Γενάρη - Ποια ζώδια ευνοούνται
Ερμής και Δία, έρχονται μαζί και φέρνουν μια από τις πιο ευνοϊκές όψεις της χρονιάς

Αυτή τη στιγμή ο πλανήτης Ερμής βρίσκεται στο φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερου και σε λίγες ώρες θα σχηματίσει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Δία, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη είναι πάρα πολύ θετική, κυρίως για τα ζώδια της γης, δηλαδή τους Ταύρους, τους Παρθένους, και τους Αιγόκερους.

  • Ταύροι

Θετική διάθεση, ευκαιρίες, και δημιουργικά σχέδια, έρχονται μαζί με το τυχερό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή με τον Δία. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε μεγάλες αποφάσεις και ρίσκα σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά της, και την προσωπική σας εξέλιξη. Δείξτε τις ικανότητες σας και βάλτε σε εφαρμογή, όσα σχεδιάζατε για το επαγγελματικό σας κομμάτι. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στον δρόμο σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα νιώσετε ότι μπορείτε να κάνετε μαζί του όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

  • Παρθένοι

Μια δημιουργική και κυρίως χαρούμενη περίοδος ανοίγετε μπροστά σας, και ειδικά εσείς οι Παρθένοι θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ, έρωτες και ανέμελες στιγμές στην προσωπική σας ζωή. Είναι ώρα να διασκεδάσετε και να αφήσετε την τύχη να κάνει τη δουλειά της, αφού οι πλανήτες για τις επόμενες ημέρες, θα είναι με το μέρος σας. Θα νιώσετε ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ερωτική γνωριμία με ένα άτομο που θα βγάλει προς τα έξω την πιο ανάλαφρη πλευρά σας.

  • Αιγόκεροι

Μια πολύ επικοινωνιακή περίοδος για εσάς τους Αιγόκερους, έρχεται να γίνει ακόμη καλύτερη έχοντας και την επιρροή του Δία επάνω σας. Θα εκφράσετε με θάρρος όσα πιστεύετε, θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα, και θα μπορέσετε επιτέλους να προχωρήσετε μπροστά και να ξεπεράσετε εμπόδια. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε τώρα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες κάθε είδους, αφού είστε σίγουροι για τα πιστεύω και τις θέσεις σας και μπορείτε εύκολα να πείσετε τους άλλους και να τους πάρετε με το μέρος σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS