ΖΩΔΙΑ

Έρχονται μπερδέματα και εξαπατήσεις γι' αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

18 Ιανουαρίου 2024

Έρχονται μπερδέματα και εξαπατήσεις γι' αυτά τα 3 ζώδια
Το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αστρολογική όψη μας περιμένει τις επόμενες ώρες και θα χρειαστεί να δείξουμε προσοχή. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και θα δημιουργήσει μπερδέματα, σύγχυση, και ασάφεια τόσο στα ερωτικά, αλλά και στα οικονομικά μας.

Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες. Εξαιτίας της όψης αυτής, δεν βλέπουμε αντικειμενικά τα πράγματα, αλλά έτσι όπως θα θέλαμε να είναι. Καλό είναι να μην εμπιστευτούμε την κρίση μας για τις επόμενες ημέρες και κυρίως να απέχουμε από μπερδεμένες καταστάσεις και προσδοκίες. Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν ούτε τα διλήμματα, ούτε και οι απογοητεύσεις. Πιο αναλυτικά τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο, έχουν ως εξής:

  • Δίδυμοι

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει ένα πολύ χαοτικό και μπερδεμένο αέρα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Πιθανώς να έχετε λανθασμένες εντυπώσεις σχετικά με ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας. Πολλοί από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι δεν ξέρετε τι θέλετε από μια σχέση και να μη γνωρίζετε πώς θα πρέπει να συμπεριφερθείτε απέναντι στο ταίρι σας ή σε έναν συνεργάτη. Για το επόμενο διάστημα μην εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις και καλύτερα να είστε επιφυλακτικοί με τα μεγάλα λόγια που θα ακούσετε.

  • Παρθένοι

Θα είστε πολύ ευάλωτοι, ευαίσθητοι και μπερδεμένοι για το επόμενο διάστημα. Πιθανώς να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα που σας κάνουν να αναθεωρήσετε, ή να σκεφτείτε πως έχετε πάρει λάθος αποφάσεις. Θα αναπολείτε παρελθοντικές καταστάσεις και ίσως μπορεί ανακαλύψετε ένα ψέμα σχετικά με ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι ή ένα ακίνητο. Αυτές οι ημέρες χρειάζονται προσοχή σε θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σας και καλό θα ήταν να δείξετε ψυχραιμία και κατανόηση, χωρίς να βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα.

  • Τοξότες

Η ενέργεια σας θα είναι πεσμένη, ενώ μπορεί να νιώσετε πως σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε και να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Αυτό το τετράγωνο θα δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες είτε σε σχέση με ένα πρόσωπο στα ερωτικά σας είτε σε σχέση με ένα επαγγελματικό πλάνο, με αποτέλεσμα στην πορεία να απογοητευτείτε, αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα δεν είναι τελικά όπως τα είχατε στο μυαλό σας. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα και να είστε τόσο μπερδεμένοι που να μην ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι όχι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS