ΖΩΔΙΑ

3 άτυχα ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου - Θα έχουν παιχνίδια εξουσίας και κτητικές συμπεριφορές


JTeam

2 Φεβρουαρίου 2024

3 άτυχα ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου - Θα έχουν παιχνίδια εξουσίας και κτητικές συμπεριφορές
Ο Άρης στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, φέρνει προβλήματα για ορισμένα ζώδια στις ερωτικές σχέσεις

Γνωρίζουμε πως ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον μήνας, αφού αστρολογικά έχουμε μια σειρά από δρώμενα που θα μας επηρεάσουν. Η 14η Φεβρουαρίου είναι σημαντική όχι χάρη στην εμπορική της σημασία, αλλά και αστρολογικά. Έχουμε μια από τις πιο σημαντικές συνόδους του μήνα, που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό ορισμένα ζώδια.

Ο Άρης από τον Υδροχόο σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα, μια όψη που δημιουργεί χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας. Εξαιτίας του Άρη μπορεί επίσης να υπάρξουν εντάσεις, νεύρα και χειριστικότητα. Είναι μια όψη που χρειάζεται προσοχή, ειδικά αν βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό σημείο για τη σχέση σας, και αν έχουν προκύψει νωρίτερα τσακωμοί και προβλήματα.

Μέσα σε αυτές τις όχι και τόσο ευνοϊκές συνθήκες όμως, να σημειωθεί πως στις 13/02 έχουμε μια πολύ ρομαντική και θετική όψη για τον έρωτα, αφού σχηματίζεται εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Το γεγονός αυτό έρχεται να αντισταθμίσει κάπως τα πράγματα.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει η εκρηκτική συνάντηση Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα στον Υδροχόο

Από την εκρηκτική συνάντηση Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα στον Υδροχόο που φέρνει εντάσεις, συναισθήματα ζήλειας, και κτητικότητας στις 14 Φεβρουαρίου, επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS