ΖΩΔΙΑ

Ερμής στον Υδροχόο - 3 ζώδια που «θα δουν αλλιώς τη ζωή»


JTeam

6 Φεβρουαρίου 2024

Ερμής στον Υδροχόο - 3 ζώδια που «θα δουν αλλιώς τη ζωή»
Αντικειμενική σκέψη, λογική ανάλυση και αλλαγές έρχονται χάρη στον Ερμή

Επισήμως ο Ερμής έχει περάσει στον Υδροχόο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι και τις 23/02. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να προχωρήσουμε στη ζωή, να σκεφτούμε λογικά τα πράγματα και να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές που θα μας πάνε μπροστά. Η θέση αυτή του Ερμή θα ευνοήσει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Υδροχόους, Διδύμους, Ζυγούς.

Είναι ώρα να βάλετε νέους στόχους, να ανοίξετε το μυαλό σας και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ο Ερμής στον Υδροχόο, έχει επίσης την ιδιότητα να αποδίδει δικαιοσύνη και να βάζει ένα αντικειμενικό και λογικό κριτήριο.

3 ζώδια που θα πάρουν αποφάσεις και θα αναθεωρήσουν για πολλές καταστάσεις στη ζωή τους

  • Δίδυμοι

Είναι πολύ σημαντικό για εσάς τους Διδύμους, να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα, το μυαλό σας θα λειτουργεί με περισσότερη καθαρότητα και μπορείτε πιο εύκολα να καταφέρετε τους στόχους. Είναι ένα διάστημα προόδου για εσάς και θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της δουλειάς σας, τις σπουδές, τα ταξίδια, τα νομικά ζητήματα, θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα βρείτε ικανοποιητικές λύσεις.

  • Ζυγοί

Ο Ερμής είναι σε μια πολύ βοηθητική και βολική θέση για εσάς τους Ζυγούς. Είναι μια περίοδος όπου θα μπορέσετε να βρείτε και να εκφράσετε καλύτερα την δημιουργικότητα σας, και τις ιδέες σας. Δεν αποκλείεται να έρθουν σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας, ενώ θα είστε πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία. Ακόμη, θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να φλερτάρετε αν είστε μόνοι-ες. Σε γενικές γραμμές αυτό το διάστημα θα είναι ευχάριστο, διασκεδαστικό και δημιουργικό.

  • Υδροχόοι

Η επικοινωνία για εσάς γίνεται προτεραιότητα και θα έχετε μια πολυάσχολη καθημερινότητα. Συζητήσεις, επαγγελματικά ραντεβού, συσκέψεις, επαφές με κόσμο, εμπορικές δοσοληψίες, μετακινήσεις ή ακόμη και ταξίδια, θα είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τον γραπτό ή προφορικό λόγο, το διαδίκτυο, την εκπαίδευση, τον τουρισμό, το εμπόριο, τις μεταφορές, θα έχετε μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδο μέχρι τις 23/02 να προωθήσετε τις ιδέες και τη δουλειά σας. Τέλος, χάρη στον Ερμή θα προσεγγίσετε διαφορετικά την καθημερινότητα σας, και θα δείτε τα πράγματα με περισσότερη αντικειμενικότητα και πιο αισιόδοξα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS