ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνο στην Παρθένο: 3 ζώδια που θα βάλουν σε τάξη τη ζωή τους και όρια στους γύρω τους


JTeam

21 Φεβρουαρίου 2024

Πανσέληνο στην Παρθένο: 3 ζώδια που θα βάλουν σε τάξη τη ζωή τους και όρια στους γύρω τους
Μια άκρως σημαντική Πανσέληνος, τόσο για τα μεταβλητά, όσο και για όλα τα ζώδια

Σε λίγες ημέρες από τώρα και συγκεκριμένα στις 24/02 θα πραγματοποιηθεί η “Πανσέληνος του χιονιού”, στο ζώδιο της Παρθένου, σηματοδοτώντας την έναρξη της εποχής των εκλείψεων.

Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να αφήσουμε πίσω μας ότι είναι τοξικό σε εμάς, και μας κρατάει πίσω. Είναι στιγμή να βάλουμε όρια σε πρόσωπα και καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν και να συγκεντρωθούμε στην υγεία και τον εαυτό μας.

Η Παρθένος θα μας βοηθήσει επίσης να βρουμε ισορροπίες, να βάλουμε τάξη και να οργανώσουμε την καθημερινότητα μας, έτσι όπως πραγματικά θέλουμε. Μέσα στις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να έχουμε ξεκαθαρίσματα και αλλαγές. Χρειάζεται ωστόσο προσοχή στις αλλαγές, καθώς η Πανσέληνος μας κάνει πιο ευαίσθητους ψυχολογικά και αυτές τις ημέρες χρειάζεται να σκεφτούμε και να αποφασίζουμε με λογική.

Δίδυμοι

Αυτή η Πανσέληνος δεν είναι και τόσο ευνοϊκή για εσάς, αφού σχηματίζει αντίθεση με τον κυβερνήτη πλανήτη σας τον Ερμή. Καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε ψυχολογικά, καθώς θα δεχτείτε πιέσεις σε θέματα που αφορούν επαγγελματικά και οικογένεια. Η Πανσέληνος σας ζητά να αποστασιοποιηθείτε λίγο από τις καταστάσεις και να δείτε με καθαρή μάτια ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας και ποιοι όχι. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές, και καλό θα ήταν στις νέες αρχές να βάλετε τα όρια σας. Αφήστε πίσω σας άτομα, καταστάσεις και συνήθειες που σας ταλαιπωρούν και κοιτάξτε μπροστά.

Παρθένοι

Επηρεάζεστε πολύ έντονα τις επόμενες ημέρες, αφού φιλοξενείτε την Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο και μπορεί να νιώσετε ευάλωτοι ψυχολογικά. Η Πανσέληνος που σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο και τον κυβερνήτη σας Ερμή μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια, όσα προσπαθούσατε να προσπεράσετε αυτόν τον καιρό. Αφήστε την εικόνα που παρουσιάζετε προς τα έξω, και σκεφτείτε πώς θέλετε να πορευτείτε από εδώ και στο εξής. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί επίσης να εστιάσετε στην υγεία και την ποιότητα της ζωής σας.

Τοξότες

Εκπλήξεις, πίεσης αλλαγές και πολλά ακόμη φέρνει για εσάς η Πανσέληνος. Καριέρα και κοινωνική ζωή θα σας απασχολήσουν έντονα, ενώ θα επικρατήσει η λογική και όχι το συναίσθημα. Αυτό το αστρολογικό γεγονός θα τονώσει επίσης την αυτοπεποίθηση σας και τις φιλοδοξίες σας και ίσως σας φέρει και κάποιες ευκαιρίες να ανελιχθείτε. Ωστόσο καλό είναι να είστε προσεκτικοί τις επόμενες ημέρες, αφού το φεγγάρι μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις ή να προκύψουν κάποια θέματα στη δουλειά που να σας προβληματίσουν και να θέλετε να κάνετε αλλαγές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.