ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που έχουν εύνοια στα ερωτικά τους σήμερα, 29 Φεβρουαρίου


JTeam

29 Φεβρουαρίου 2024

Τα 3 ζώδια που έχουν εύνοια στα ερωτικά τους σήμερα, 29 Φεβρουαρίου
Θα γίνετε οι επόμενοι «Τράβις Κέλσι και Τέιλορ Σουίφτ»; Οι επόμενοι «Ζεντάγια και Τομ Χόλαντ»; Ή μήπως προτιμάς «Μόνικα Μπελούτσι και Τιμ Μπάρτον»;

Πριν αποφασίσεις πως ούτε το 2024 είναι η χρονιά σου, ρίξε μία ματιά σε αυτό το άρθρο. Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω 3 ζώδια, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ερωτευτείς και *wait for it* να σε ερωτευτούν πίσω (γιατί είναι σημαντικό να είναι αμοιβαίο).

Σήμερα, 28 Φλεβάρη 2024, είναι η μέρα που μπορείς ελεύθερα να ρίξεις τις άμυνές σου και να απολαύσεις τη στιγμή. Ίσως θα δεις με άλλα μάτια ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, ίσως ζήσεις τη δική σου ρομαντική κομεντί και γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου στον δρόμο –σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα μπορούν να είναι καλά.

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν δίχως αύριο, σήμερα

  • Κριός

Πώς θα σου φαινόταν να έχανες τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο; Ε, τώρα μπορεί να γίνει. Σου έχει ξανασυμβεί, κατέληξες στα πατώματα αλλά, έστω για λίγο, πετούσες στα σύννεφα.

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά καλότυχη, καθώς θα συνειδητοποιήσεις επιτέλους τι άνθρωπος είσαι και τι αξίζεις. Θα ακτινοβολείς αυτοπεποίθηση και λάμψη, και θα έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Βγες για ένα ποτό μετά τη δουλειά, ποτέ δεν ξέρεις.

  • Ταύρος

Θέλεις να ερωτευτείς και να κρατήσει για πάντα –αυτό δεν έχει αλλάξει από την εποχή που ήσουν 15 χρονών. Ε, τώρα μπορείς να το κάνεις. Σήμερα, για σένα όλα είναι δυνατά, κι όχι μόνο στο ερωτικό κομμάτι. Θα έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και θα προσέξεις ανθρώπους που μπορούν να σου προσφέρουν το μέλλον που φαντάζεσαι.

  • Δίδυμος

Σου αρέσει να ερωτεύεσαι, και να ερωτεύεσαι τρελά. Σου συμβαίνει σπάνια, ωστόσο, καθώς έχεις τις άμυνές σου και υψώνεις τα τείχη σου. Σήμερα, είναι μία καλή μέρα να αφεθείς και να δεχτείς πως, παρότι πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πληγωθείς, αξίζει να δείξεις εμπιστοσύνη και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Ποιος ξέρει; Μπορεί να ζήσεις κάτι πολύ όμορφο.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.