ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (07/03): Αναθεωρήσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

6 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα (07/03): Αναθεωρήσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (07/03) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Υδροχόου κοντά με στον Πλούτωνα σήμερα. Η δυναμική είναι ισχυρή γι’ αυτό φροντίστε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν ουσία και μπορούν να αναπτυχθούν. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο μιας και σε λίγο θα ξεκινήσει περίοδος Εκλείψεων οπότε οι δράσεις σας θα πρέπει να περιοριστούν.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, οι στρατηγικές δικτύωσης μπορεί να σας φέρουν ένα επικερδές έργο αυτή τη στιγμή μιας και οι πλανητικές δυναμικές επικεντρώνονται στον κοινωνικό σας κύκλο, ομάδες ανθρώπων και επαφές με ομοϊδεάτες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, επαγγελματικά θέματα φέρνουν στην επιφάνεια τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και οτιδήποτε σχετίζεται με την εδραίωσή σας μέσα από την εργασία και τα επιτεύγματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας βοηθούν να σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα και να κάνετε ρεαλιστικές σκέψεις. Κατά την διάρκεια αυτής της διαδικασίας ενδέχεται να αμφισβητήσετε και πράγματα τα οποία δεν σας αντιπροσωπεύουν απόλυτα ή πεποιθήσεις που πρέπει να αφήσετε πίσω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ένα σπρώξιμο στον ώμο μπορεί να νιώθετε σήμερα για να δράσετε χωρίς φόβο ή για να δείτε τελικά προς ποία κατεύθυνση θα είναι καλύτερα να οδηγηθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, δημιουργική ημέρα αν έρθετε σε επαφή με το ρυθμό που σας ζητείται είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε μέσω μίας ομάδας που μοιράζεστε κοινούς στόχους. Η ανάγκη να καινοτομήσετε οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μέσα από εξωτερικά γεγονότα ή δικές σας εσωτερικές διεργασίες νιώθετε πως οτιδήποτε προβλέψιμο στη καθημερινή σας ζωή σας έχει κουράσει και χρειάζεται ανατροφοδότηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας οδηγούν να αναθεωρήσετε σχετικά με τί σας δίνει χαρά και ευχαρίστηση. Είναι κατάλληλη στιγμή να απελευθερωθείτε από συστολές, ότι λειτουργεί πιεστικά και είναι βάρος στην εξέλιξη σας αυτή τη περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μία φάση μετασχηματισμού φέρνουν οι πλανητικές δυναμικές για εσάς ανεξάρτητα τα εμπόδια που βρίσκετε μπροστά σας. Η δυνατή σας επιθυμία να βρείτε την συναισθηματική ασφάλεια που ζητάτε είναι η κινητήριος δύναμή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να ενισχύσει την ψυχική σας διάθεση και να αναπτερώσετε ταυτόχρονα και το ηθικό των ανθρώπων γύρω σας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι ο τρόπος που θα το κάνετε και όχι τόσο οι προθέσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μέσα από εξωτερικά ερεθίσματα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την πραγματική, αντικειμενική αξία των πραγμάτων είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να αντιληφθείτε πως κάποια πράγματα δεν έχουν καν αξία και κάποια άλλα έχουν ανεκτίμητη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα προσθέτει το απαραίτητο σθένος να κινηθείτε ελεύθερα και με αυτονομία. Αν αυτό δεν είναι εφικτό σημαίνει πως θα πρέπει να επανατοποθετηθείτε και να δράσετε κατά περίπτωση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας αποφορτίσει και να σας ξεκουράσει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Μην έχετε πολλές απαιτήσεις και προσπαθήστε να βρείτε χρόνο περισυλλογής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.