ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (16/03): Εκφράστε τους προβληματισμούς σας με ηρεμία και καλοπροαίρετη διάθεση - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

15 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα (16/03): Εκφράστε τους προβληματισμούς σας με ηρεμία και καλοπροαίρετη διάθεση - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (16/03) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη εξακολουθεί να περνά από το ζώδιο των Διδύμων δίνοντας την ευκαιρία να συζητήσετε με άλλους ανθρώπους και να μπείτε στη διαδικασία να περάσετε τα μηνύματά σας. Ωστόσο, προσπαθήστε να σταθείτε σε αντικειμενικές βάσεις και μην αμελήσετε σημαντικές λεπτομέρειες.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Ταύρους, η δύναμη σας πηγάζει από τη καρδιά σας και σήμερα μπορείτε να προσφέρετε βοήθεια σε έναν άνθρωπο που τον νιώθετε οικογένεια σας. Η όποια καλή χειρονομία πηγάζει από τα βαθύτερα σας συναισθήματα αλλά ουσιαστικά εκπροσωπεί και την εσωτερική δύναμη που έχετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιο σας από χτες συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας γεμίζουν θάρρος και προθυμία. Ανεξάρτητα αν προσπαθείτε για κάτι το οποίο έχει αποτύχει στο παρελθόν και θέλετε να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ή ξεκινάτε κάτι καινούργιο είναι σημαντικό να είστε σε αυτή τη διαδικασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να γίνετε το φως για κάποιον που έχει την ανάγκη να δει την ελπίδα ξανά στη ζωή του. Μέσα από εσάς μπορεί να μειωθεί η ένταση που νιώθει και να μπορέσει να αφουγκραστεί ξανά ατενίζοντας το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, το ενήλικο συμφέρον του ενός δεν έρχεται ποτέ κόντρα με το ενήλικο συμφέρον του άλλου. Αυτός είναι ένας τρόπος να δείτε σήμερα πως μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ομοϊδεάτες, συναδέλφους και φίλους ώστε να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να εμπνεύσετε τους άλλους μέσω της επικοινωνίας. Η ικανότητα σας να μπορέσετε να τους κάνετε να σας ακούσουν και να περάσετε το μήνυμά σας είναι έντονη ωστόσο θα χρειαστεί να το κάνετε με χάρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η τάση της ημέρας σας θέλει να λειτουργείτε μεσολαβητικά για να ενώσετε ανθρώπους ή καταστάσεις που για κάποιους λόγους έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους. Εσείς γνωρίζετε τη κατάσταση, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αλλά η αλήθεια είναι το μέσον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα χρειάζεται να φερθείτε έξυπνα και ευέλικτα. Αν δεν νιώθετε σε ιδιαίτερη φόρμα και δεν είσαι διατεθειμένη/ος να το συζητήσετε με άλλους ανθρώπους είναι κατανοητό, ωστόσο σε αυτή τη περίπτωση καλό θα ήταν να κάνετε ένα βήμα πίσω από την ενεργητική δράση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας από χτες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός τον ίδιο σας τον εαυτό σήμερα. Κατανοητό πως μπορούν να μπουν κάποια προσωπικά σας θέματα στην άκρη αν νιώσετε πως άλλοι αυτή τη στιγμή έχουν προτεραιότητα ωστόσο καλό θα ήταν να το έχετε κατά νου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, υπάρχει μια ιδιαίτερη ορμή αυτές τις ημέρες. Δίνεται η δυνατότητα να παρθούν πρωτοβουλίες και να δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε να προχωρήσει κάτι που σας ενδιαφέρει ωστόσο, θα πρέπει να γίνει με ευελιξία ώστε να μην φανεί πως κάνετε επίδειξη των ταλέντων σας ή πως προσπαθείτε να χειριστείτε τις καταστάσεις για προσωπικό σας μόνο όφελος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η φαντασία σας σήμερα είναι ιδιαίτερα ενεργή και δημιουργική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πρώτη ύλη και να φτιάξετε κάτι το οποίο θα σας χαροποιήσει και θα σας διασκεδάσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αν νιώθετε σήμερα πως δεν ακούγεστε ή πως κάποιοι λειτουργούν εναντίον σας μπορείς να σωπάσετε αλλά δεν είναι η σωστή επιλογή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.