ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο του μήνα: Το προφίλ του Κριού


ζαρΑτούΣΤΡΑ

20 Μαρτίου 2024

Το ζώδιο του μήνα: Το προφίλ του Κριού
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει το ζώδιο του μήνα και μας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για αυτό

Ο Κριός, ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, συμβολίζει την αρχή, το ξεκίνημα, την δύναμη αυτή που μας καλεί να δράσουμε και να μπούμε σε έναν νέο κύκλο ξεκινημάτων μετά από το κλείσιμο μιας εποχής.

Ο Κριός χαρακτηρίζεται από τις ηγετικές του ικανότητες, καθώς προβάλλει έντονα το «εγώ» του με κυβερνήτη τον πλανήτη Άρη που εκπροσωπεί την μάχη, την κατάκτηση των θέλω με πυγμή και παρόρμηση. Είναι το ζώδιο που ανοίγει ακούραστα και πρωτοπόρα τον δρόμο για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Το φυσικό περιβάλλον του Κριού είναι η δράση, η εναλλαγή, η έντονη ζωτικότητα, η σωματική δύναμη, η αρχέγονη σεξουαλικότητα, το ρίσκο και το κυνήγι των εμπειριών. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου αυτού δεν θέλουν να αφήνουν λεπτό ανεκμετάλλευτο στη ζωή τους, βιώνοντας έντονα το παρόν και αυτό έχει ορισμένες φορές ως αποτέλεσμα να κάνουν και πράγματα πάνω στον βωμό της παρόρμησης τα οποία αργότερα μπορεί να τα μετανιώσουν. Κάτι εξαιρετικά δύσκολο για τον Κριό είναι να κάνει υπομονή, να δείξει ανοχή και να προσποιηθεί. Δεν μπαίνει σε τύπους και κοινωνικές μανιέρες και διακρίνεται για το απόλυτο των σκέψεων και των πράξεων του με έναν ιδιαίτερα αφιλτράριστο αλλά ειλικρινή τρόπο. Παράλληλα, δεν αντέχει οτιδήποτε συμβατικό που δεν έχει μορφή γνησιότητας, έτσι μπορούν να δείξει έντονα την δυσαρέσκειά του σε όσους πιστεύει ότι προσποιούνται. Για τους Κριούς, δεν υπάρχουν ημίμετρα. Τα θέλουν όλα, τώρα ή ποτέ. Πολλές φορές γίνονται προκλητικοί με την επιμονή τους, την ανταγωνιστικότητα τους και την διάθεσή τους για πρωτιά. Είναι το ζώδιο που εκπροσωπεί το αρχηγικό στοιχείο, αρνούνται να ακολουθήσουν και να υπακούσουν σε προσταγές άλλων λόγω της έντονης προσωπικότητας τους που θέλει πάντα να διαφοροποιείται από το σύνολο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Κριοί συνήθως προτιμούν τα ατομικά επαγγέλματα ώστε να καθορίζουν μόνοι τους την εξέλιξη τους εκπληρώνοντας τις μεγάλες φιλοδοξίες τους μέσα από σκληρή εργασία και μεγάλα ρίσκα.

Αντίστοιχη είναι και η ερωτική τους ταυτότητα. Επιδιώκουν με κάθε τρόπο να κατακτήσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα όντας κυνηγοί. Η ένδειξη αγάπης ενός Κριού είναι οι έντονες ερωτικές και σεξουαλικές επιδόσεις προς το άτομο που τους ενδιαφέρει. Δύσκολα εκφράζεται συναισθηματικά και ρομαντικά ο Κριός, γι’ αυτό και η συμβίωση μαζί του είναι ένας καθημερινός άθλος για το ταίρι του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.