ΖΩΔΙΑ

Ήλιος στον Κριό: Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της νέας αστρολογικής εποχής


JTeam

20 Μαρτίου 2024

Ήλιος στον Κριό: Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της νέας αστρολογικής εποχής
Φυσικά και ανάμεσά τους είναι ο Κριός

Ο Ήλιος μπήκε στον Κριό, κι αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Πάθος και αποφασιστικότητα, υψηλό sex drive και φιλοδοξία. Μέχρι τις 19 Απριλίου, θα νιώθεις την ανάγκη να ηγηθείς, να πάρεις πρωτοβουλίες, να ξεπεράσεις εμπόδια –πρόσεξε, όμως, γιατί θα έχεις επίσης την τάση να δρας παρορμητικά, και να είσια ξεροκέφαλος.

Εδώ, θα δούμε τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της εποχής. Φυσικά και ανάμεσά τους είναι ο Κριός.

  • Παρθένος

Αυτή η εποχή φέρνει πρόοδο και ευημερία. Ρυθμίζεις χρέη, έχεις νέες ιδέες και κίνητρο να εξελιχθείς. Η υπομονή, η αποφασιστικότητα και η επιμέλειά σου αναγνωρίζονται και ανταμείβονται. Η φλογερή ενέργεια του Κριού δίνει φτερά στα όνειρά σου.

  • Ζυγός

Η νέα αστρολογική εποχή θα σου δώσει μερικά μαθήματα, όσον αφορά στην παρορμητικότητα. Θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος, ωστόσο, οι σχέσεις σου θα προχωρήσουν εξαιρετικά και θα νιώσεις πως σε αγαπούν. Αυτός ο μήνας θα μοιάζει με γιορτή.

  • Κριός

Ήρθε η ώρα σου, Κριέ. Έκανες υπομονή, έμαθες να εκτιμάς τις μικρές χαρές της ζωής και τώρα θα ανταμειφθείς. Ακολούθα την καρδιά σου και πάρε τις αποφάσεις σου ανάλογα με το ένστικτό σου. Πράξε αυτό που αισθάνεσαι σωστό και προχώρα μπροστά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS