ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που στο 1ο ραντεβού θα είναι σίγουρα ντροπαλά


JTeam

22 Μαρτίου 2024

Τα 3 ζώδια που στο 1ο ραντεβού θα είναι σίγουρα ντροπαλά
Pexels
Ναι, αν βγεις ραντεβού με κάποιο από αυτά τα 3 ζώδια, τότε ετοιμάσου να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα

Γνώρισες έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει και φαίνεται να ταιριάζετε, οπότε το επόμενο βήμα είναι να βγείτε για ένα ραντεβού. Αυτό το 1ο ραντεβού που για μερικούς μπορεί να ακούγεται ενδιαφέρον, αναγνωριστικό, παιχνιδιάρικο ή ακόμα και φιλοσοφικό, για άλλους είναι μια κατάσταση άβολη, που τους προκαλεί μια συστολή σε βαθμό που δεν μπορούν να είναι ο εαυτός τους.

Υπάρχουν 3 συγκεκριμένα ζώδια τα οποία και μόνο στη σκέψη του 1ου ραντεβού «κλείνονται» στον εαυτό τους και μπλοκάρουν. Ακόμα και αν περνάνε τέλεια και τους αρέσεις, δε θα το δείξουν ή θα το δείξουν μετά από δική σου παρότρυνση. Για αυτό την επόμενη φορά που θα βγεις ραντεβού με ένα από αυτά, μην είσαι επικριτικός, απλά σκέψου πως είναι ντροπαλά κάτω από αυτή τη συνθήκη και θέλουν τον χρόνο τους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Ας δούμε στην παρακάτω λίστα ποια είναι αυτά τα 3 ζώδια!

1. Καρκίνος

Γιατί προσπαθεί να προστατευτεί, ώστε να μην πληγωθεί

2. Παρθένος

Γιατί γίνεται επικριτικός με τον εαυτό του πάνω από όλα και το προβάλλει στους άλλους στη συνέχεια

3. Ιχθύς

Γιατί είναι μυστικοπαθής και θέλει τον χρόνο του

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.