ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (25/3 - 31/3)


ζαρΑτούΣΤΡΑ

24 Μαρτίου 2024

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (25/3 - 31/3)
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει την εβδομάδα 25/3 - 31/3 για κάθε ζώδιο

Μια εβδομάδα που φέρνει την πρώτη έκλειψη του έτους η οποία θα επαναφέρει γεγονότα από τον Οκτώβριο του 2023. Θυμήσου τις υποθέσεις που υπήρχαν τότε στη ζωή σου γιατί τώρα θα υπάρξουν εξελίξεις -ιδιαίτερα για τα ζώδια του Ζυγού, Κριού, Αιγόκερω και Καρκίνου του πρώτου δεκαημέρου. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με ωραία διάθεση ξαφνικών ευχάριστων γεγονότων σε οικονομικά και ερωτικά για τα ζώδια νερού και γης του τρίτου δεκαημέρου.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η ζωή κάνει κύκλο αυτό το διάστημα και επαναφέρει γεγονότα που η πηγή τους βρίσκεται στον Οκτώβριο του 2023. Θυμήσου ποιο ήταν το βασικό γεγονός που σε απασχόλησε τότε, καθώς τώρα θα υπάρξουν εξελίξεις κυρίως σε θέματα οικονομικών και ερωτικών σχέσεων. Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα θα κάνεις την επαναξιολόγηση της σχέσης σου και θα κρίνεις αν πρέπει να προχωρήσεις μπροστά μόνος ή να βάλεις ταμπέλα επισημοποίησης στην υπάρχουσα ερωτική σου σχέση.

Αν είσαι αδέσμευτος, όλη αυτή την εβδομάδα μέχρι και μέσα Απριλίου μπορεί να εμφανιστεί ένα άτομο στη ζωή σου που θα σου ανατρέψει τα πάντα αναφορικά με την ευτυχία του έρωτα. Άφησε ανοιχτή την πόρτα στις αστρολογικές επιρροές γιατί μπορεί να σου βγει σε καλό. Ιδιαίτερη αστρολογική επιρροή υπάρχει σε σένα που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του Κριού. Από 27 έως 29 Μαρτίου, ένα ευχάριστο γεγονός έρχεται να βοηθήσει τα εισοδήματά σου να αυξηθούν. Παρασκηνιακές συζητήσεις αναφορικά με μία νέα πηγή εισοδήματος θα βρει πρόσφορο έδαφος.

Ταύρος

Η υπερκινητικότητα του τελευταίου διαστήματος έρχεται να σου «φωνάξει» ότι πρέπει να προσέξεις παραπάνω τις αντοχές και το σώμα σου γιατί η κόπωση, από τέλη Μαρτίου και μέσα στον Απρίλιο, θα είναι αρκετά έντονη.

Τώρα θα αναγκαστείς να περάσεις σε αλλαγές αναφορικά με την υγεία και την ευεξία σου και να φροντίσεις παραπάνω το σώμα σου. Παράλληλα, η έκλειψη που συμβαίνει στις 25 Μαρτίου φέρνει και αναταράξεις στις εργασιακές σχέσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τι θα ειπωθεί με συναδέλφους και άτομα στο εργασιακό περιβάλλον γιατί ο εκνευρισμός θα είναι αυξημένος.

Δεν αποκλείεται τώρα να κάνεις και μία αλλαγή σε θέματα ρουτίνας και καθημερινότητας ή να αλλάζεις τοποθεσία εργασίας. Από 27 έως 29 Μαρτίου, έχεις εύνοια αν είσαι ελεύθερος να κάνεις μια νέα γνωριμία με έντονο το ρομαντικό στοιχείο μέσα από ομαδικές δραστηριότητες ή από το φιλικό σου περιβάλλον, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος κοντά στις 10/5.

Δίδυμοι

Αυτή η έκλειψη που συμβαίνει στις 25 Μαρτίου σου πάει υπέροχα! Η όμορφη διάθεση για έντονη ζωή, η διασκέδαση με φίλους, η ενασχόληση με χόμπι, αλλά και το βασικότερο, η εύνοια στα ερωτικά «ξυπνούν» αυτή την εβδομάδα και θα κρατήσουν μέχρι και τον Απρίλιο. Ενώ λοιπόν θα βρίσκεσαι σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση με αισιοδοξία θα ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή κατά δύο τρόπους: ή θα έρθουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν ή θα υπάρχουν εξελίξεις σε μία ερωτική ιστορία που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2023. Στο μάτι της εύνοιας βρίσκονται οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου.

Παράλληλα, από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου μέσα από παρασκηνιακές συζητήσεις θα υπάρξουν θετικά νέα στην καριέρα σου τα οποία θα έρθουν και με τη μορφή αύξησης των εσόδων σου. Πρόσεξε μόνο αυτές οι εξελίξεις να μην ανακοινωθούν ακόμα, ας μείνουν σε μυστικό επίπεδο ώστε να ανθίσουν από τον Απρίλιο και μετά.

Καρκίνος

Και ναι, αυτή η έκλειψη που συμβαίνει στις 25 Μαρτίου, αγαπητέ Καρκίνε και ειδικότερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, σε αφορά άμεσα. Θα ασχοληθείς έντονα με ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου, τα οικογενειακά σου πρόσωπα, αλλά και την καριέρα σου -ζητήματα που έχουν την πηγή τους στον Οκτώβριο του 2023. Θυμήσου τι σε απασχολούσε έντονα εκείνο το διάστημα γιατί τώρα θα υπάρξουν εξελίξεις που πρέπει να αξιολογήσεις με σύνεση, λογική και αυτοσυγκράτηση ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Από 27 έως 29 Μαρτίου, ένα ξαφνικό ευχάριστο γεγονός έρχεται να σε βοηθήσει να εκπληρώσεις έναν μεγάλο σου στόχο ή ένα όνειρο, ειδικά αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο ή είσαι γεννημένος κοντά στις 11/7. Παράλληλα, προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχεις προτάσεις κοινωνικών εξόδων, διασκέδασης και συναντήσεις με φίλους. Μη αποκλείσεις το γεγονός, ειδικότερα εσύ του τρίτου δεκαημέρου, να έχεις και ευχάριστες νέες ερωτικές γνωριμίες μέσα στο Σαββατοκύριακο που θα σε ενθουσιάσουν.

Λέων

Η έκλειψη που συμβαίνει στις 25 Μαρτίου όχι απλά δε σε ενοχλεί αλλά σου φέρνει και ευχάριστα γεγονότα και σε γεμίζει με αισιοδοξία και διάθεση να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις πολλές νέες γνωριμίες. Ειδικά αν είσαι Λέοντας του πρώτου δεκαημέρου θα βρεθείς στις επικοινωνιακές «επάλξεις» και θα σου δοθούν ευκαιρίες για κοντινά ταξίδια αναψυχής. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να υπογράφεις πολύ σημαντικά συμβόλαια που αφορούν την καριέρα σου. Προτίμησε να βάλεις τις υπογραφές πριν τις 2 Απριλίου ώστε να προλάβεις τον ανάδρομο Ερμή.

Η έκλειψη σου προσφέρει εύνοια και σε θέματα σπουδών ή ενός νέου εκπαιδευτικού κύκλου που έρχεται με θετικές εξελίξεις σε ένα γεγονός που πηγάζει στον Οκτώβριο του 2023. Αν υπήρχε εκκρεμότητα σε νομικό ζήτημα από το φθινόπωρο τώρα θα έχεις το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμείς αναφορικά με δικαστικές αποφάσεις.

Από 27 έως 29 Μαρτίου, μια ξαφνική ευχάριστη είδηση έρχεται να βοηθήσει τον οικονομικό σου τομέα ενώ, παράλληλα, μπορεί να φέρει και κέρδη σε επενδυτικές δραστηριότητες. Ζητήματα καριέρας υλοποιούνται με επιτυχία και σε αποζημιώνουν οικονομικά.

Παρθένος

Η έκλειψη που συμβαίνει στις 25 Μαρτίου έχει βάλει σκοπό να τακτοποιήσεις το οικονομικό σου ισοζύγιο, έσοδα και έξοδα, ενώ θα χρειαστεί παράλληλα να επιβλέψεις πιο συνετά τις επενδυτικές σου κινήσεις. Θυμήσου ποιο βασικό γεγονός σχετικά με τα οικονομικά σου είχε συμβεί τον Οκτώβριο του 2023 γιατί στην ίδια θεματολογία θα έχεις εξελίξεις τέλος Μαρτίου αλλά και τον Απρίλιο. Πιθανότατα, ένας κύκλος εισοδήματος να κλείνει και να ξεκινάει κάτι καινούργιο. Το αντίστοιχο μπορεί να συμβεί και με μία κατηγορία εξόδων όπου κάτι αποπληρώνεις αλλά ανοίγει και ένας νέος κύκλος οικονομικής υποχρέωσης.

Από 27 έως 29 Μαρτίου θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση θα υπάρχουν ευχάριστα γεγονότα αναφορικά με ένα ξαφνικό ταξίδι με το ταίρι σου που θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι single τότε έδωσε ιδιαίτερη σημασία στις ημερομηνίες 27, 28 αλλά και 29 Μαρτίου γιατί μία ξαφνική γνωριμία σου δίνει την ευκαιρία να ξεσηκωθεί ευχάριστα η ερωτική σου διάθεση. Ιδιαίτερη εύνοια έχετε οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός

Αυτή η έκλειψη που συμβαίνει στις 25 Μαρτίου, αγαπητέ Ζυγέ, σε αφορά άμεσα και ειδικότερα αν είσαι του πρώτου δεκαημέρου ή αν έχεις γεννηθεί από 23/9 έως 2/10. Θυμήσου λίγο την θεματολογία των σημαντικών γεγονότων του Οκτωβρίου του 2023 γιατί τώρα θα υπάρξουν εξελίξεις από ένα γεγονός που ξεκίνησε τότε -πιθανότατα να κλείνει ένας κύκλος και να ξεκινάει ένας καινούργιος αναφορικά με την ερωτική σου ζωή.

Αν είσαι δεσμευμένος θα χρειαστεί να κάνεις τον «λογαριασμό» εξάμηνου και να δεις αν πρέπει να παραμείνεις σε αυτή τη σχέση. Αν το αποτέλεσμα βγει θετικό τότε θα κινηθείς προς επισημοποίηση της σχέσης ενώ αν το αποτέλεσμα βγει αρνητικό θα πρέπει να βγεις από την καρμική σου λούπα, να μάθεις το μάθημα σου και να αφήσεις τα συναισθηματικά «βαρίδια» πίσω σου γιατί … κάτι πολύ σημαντικό σε περιμένει τον Μάιο και Ιούνιο. Αν είσαι αδέσμευτος θα υπάρξουν συγκυρίες και ξαφνικά γεγονότα που θα φέρουν στη ζωή σου ένα καινούργιο άτομο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα ερωτικά σου στο επόμενο εξάμηνο.

Από 27 έως 29 Μαρτίου η καθημερινότητά σου βελτιώνεται αισθητά ενώ ένα νέο εισόδημα από συμπληρωματική, πιθανότατα, επαγγελματική δραστηριότητα έρχεται να γεμίσει το πορτοφόλι σου.

Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα με την έκλειψη στις 25 Μαρτίου σου «φωνάζει» να ξεκουραστείς, να φροντίσεις το σώμα σου, να δώσεις σημασία στην αυξημένη κόπωση και να ανεβάσεις τους βιορυθμούς σου. Είσαι ένα βήμα πριν την υπερκόπωση και σ’ αυτό δεν βοηθάει καθόλου σε ψυχολογικό επίπεδο και το κλίμα στη δουλειά, καθώς υπάρχουν προστριβές στο εργασιακό περιβάλλον. Φρόντισε να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά γιατί ο εκνευρισμός θα είναι αυξημένος με συναδέλφους και προϊσταμένους. Παράλληλα με το δικό σου check up, μην αμελήσεις οποιοδήποτε ζήτημα αφορά και το κατοικίδιό σου, φρόντισε να το πας εγκαίρως στον κτηνίατρο αν παρατηρήσεις κάτι περίεργο (το απεύχομαι!)

Από τα τέλη Μαρτίου αλλά και τον Απρίλιο θα βρεθείς σε μία διαδικασία να απομακρύνεις από τη ζωή σου τοξικούς ανθρώπους και τοξικές καταστάσεις που «τρώνε» καθημερινά τις ψυχικές σου αντοχές. Θα κάνεις ξεκαθαρίσματα τα οποία μπορεί να έχουν αφετηρία τον Οκτώβριο του 2023.

Αν είσαι εσύ καλά σου υπόσχομαι πως τα ερωτικά σου θα κινηθούν σε εξαιρετικά ευχάριστα επίπεδα, ιδιαίτερα από τις 27 έως και τις 29 Μαρτίου. Αν είσαι ελεύθερος και ωραίος Σκορπιός, του τρίτου δεκαημέρου ή γεννημένος κοντά στις 12 Νοεμβρίου θα έχεις ξαφνικές γλυκιές και ευχάριστες νέες γνωριμίες.

Τοξότης

Δεν πρέπει να έχεις παράπονο εσύ Τοξότη, αυτή η εβδομάδα μαζί με την έκλειψη που συμβαίνει στις 25 Μαρτίου σου πάει ζάχαρη! Βρίσκεσαι σε ρυθμό εξάλλου πάρτι, διασκεδάζεις, βγαίνεις με φίλους, κοινωνικοποιείσαι και αξιοποιείς κάθε ερωτική γνωριμία που θα βρεθεί μπροστά σου (πολύ Τοξότης). Θυμήσου λίγο αν είχες κάνει κάποια σημαντική γνωριμία ερωτικού περιεχομένου τον Οκτώβριο του 2023 γιατί αυτή ιστορία πιθανότατα τώρα να έχει εξελίξεις. Το μενού για σένα έχει όμως και νέες γνωριμίες, ειδικότερα αν είσαι αδέσμευτος και θα κληθείς αργότερα να περάσεις κόσμο από… casting. Στα υπόλοιπα νέα, αν επιθυμείς να αποκτήσεις έναν απόγονο τώρα είναι ένα διάστημα που μπορεί να σου φέρει την έκπληξη μίας εγκυμοσύνης!

Από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου, ειδικότερα αν είσαι Τοξότης του τρίτου δεκαημέρου θα γλυκάνει το τοπίο αναφορικά με ζητήματα οικογένειας ή σπιτιού που έχουν αντίκτυπο στην εξομάλυνση της καθημερινότητάς σου. Εδώ χρειάζεσαι αρκετά αυτήν την εύνοια καθώς τον τελευταίο χρόνο έχεις δώσει αγώνα για αυτόν τον τομέα της ζωής σου με ψυχικό κόστος.

Aιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ωραίο ήταν το προηγούμενο διάστημα που δε σε ενοχλούσε κανείς, έρχεται όμως αυτή η έκλειψη στις 25 Μαρτίου να σε ταρακουνήσει λίγο σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου ή να αναμοχλεύσει οικογενειακά ζητήματα. Θυμήσου τι σημαντικά γεγονότα σου είχαν συμβεί τον Οκτώβριο του 2023 γιατί στον ίδιο τομέα θα έχεις εξελίξεις, όπως πιθανότητα και το κλείσιμο ενός κύκλου γεγονότων.

Η έκλειψη αυτή επηρεάζει ιδιαίτερα εσένα που είσαι Αιγόκερως του πρώτου δεκαημέρου ή έχεις γεννηθεί από 22 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου. Πιθανότατα τώρα να έρθουν αλλαγές στον τομέα της καριέρας ή να χρειαστεί να κάνεις μία μετακόμιση ή να αλλάξει κάτι στη ζωή ενός οικογενειακού σου προσώπου.

Στα ευχάριστα νέα αυτής εβδομάδας είναι ότι από 27 έως 29 Μαρτίου -ειδικά αν είσαι αδέσμευτος-, το αστρολογικό σκηνικό σε ευνοεί στον ερωτικό τομέα. Εκμεταλλεύσου την δύναμη του Internet ή την ωραία διάθεση ενός κοντινού ταξιδιού γιατί μέσα από αυτούς τους δύο τομείς μπορείς να κάνεις μία γνωριμία ρομαντικού περιεχομένου. Ιδιαίτερη ερωτική εύνοια, αυτή την εβδομάδα, για όσους έχουν γενέθλια κοντά στις 11 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Αυτή η έκλειψη που συμβαίνει 25 Μαρτίου σε ευνοεί, ιδιαίτερα αν είσαι Υδροχόος του πρώτου δεκαημέρου. Προκύπτει μία ευχάριστη αλληλουχία γεγονότων που ξεκινάει από την καλή και ευχάριστη διάθεσή σου, η οποία φέρνει το άνοιγμα του κοινωνικού κύκλου με νέες σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο μέλλον στη ζωή σου σε κοινωνικό επίπεδο. Τώρα είναι μία εποχή που σου δίνεται η ευκαιρία να υπογράψεις πολύ σημαντικά συμβόλαια, μέχρι και τις 2 Απριλίου. Παράλληλα, ένας κύκλος σπουδών που πιθανότατα είχε ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2023 τώρα ολοκληρώνεται με επιτυχία ή ένας νέος κύκλος σπουδών ξεκινάει που δεν αποκλείεται να έχει σχέση και με το εξωτερικό.

Ένα ζήτημα που αφορά ταξίδι βρίσκεται με θετική διάθεση προ των πυλών καθώς κάτι ετοιμάζεις, κάτι σκέφτεσαι με τις επαφές του εξωτερικού. Αν περίμενες την απόφαση για ένα νομικό ζήτημα να ξέρεις ότι έχεις την απόλυτη εύνοια των άστρων ώστε να βγει υπέρ σου!

Στα υπόλοιπα ευχάριστα νέα είναι ότι από 27 έως και 29 Μαρτίου έρχεται ένα ξαφνικό γεγονός να γεμίσει το πορτοφόλι σου, να αυξήσει τα εισοδήματά σου και δεν αποκλείεται να έχει άμεση σχέση με την οικογενειακή περιουσία ή τον οικογενειακό σου προϋπολογισμό.

Ιχθύες

Και ναι, μπορεί να έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και αυτό να σε ευνοεί ερωτικά και οικονομικά, όμως αυτή η έκλειψη που συμβαίνει στις 25 Μαρτίου μιλάει για ένα μικρό «ρίχτερ» στο κομμάτι του οικονομικού προϋπολογισμού. Θα χρειαστεί να βάλεις τάξη σε έσοδα και έξοδα και ιδιαίτερα σε ένα ζήτημα οικονομικό που είχε ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2023. Πιθανότατα τώρα ένας κύκλος στα οικονομικά σου να κλείνει και ένας νέος να ξεκινάει.

Αυτό το διάστημα, όμως, μέχρι και αρχές Απριλίου μην ξεχνάς ότι έχεις την Αφροδίτη σύμμαχό σου, γεγονός που σε κάνει το πιο ποθητό ζώδιο στο ζωδιακό κύκλο αλλά και στον περίγυρό σου, αυτή την στιγμή. Σήκωσε το πηγούνι ψηλά και προχώρα ανάμεσα στους θαυμαστές και λάνσαρε τη γοητεία σου γιατί 27 με 29 Μαρτίου έχεις την απόλυτη εύνοια για μία ξαφνική ερωτική γνωριμία που θα σου ταράξει ευχάριστα τα νερά! Ιδιαίτερη εύνοια στα ερωτικά έχουν οι Ιχθύες στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου και πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 11 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.