ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (05/04): Αφροδίτη στον Κριό έως 29/04 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

4 Απριλίου 2024

Ζώδια σήμερα (05/04): Αφροδίτη στον Κριό έως 29/04 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (05/04) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Θεά του έρωτα και της σύνδεσης, Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού μέχρι τέλος Μαρτίου δίνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τα πάθη μας και να ενταχθούμε εκεί που εκτιμιούνται οι αξίες μας. Το αγωνιστικό πνεύμα και ο παρορμητισμός δεν είναι απόλυτα ταυτισμένα με την ηρεμία, την ισορροπία και την αρμονία που πρεσβεύει η Αφροδίτη, ωστόσο μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα θα μας δοθεί το απαραίτητο θάρρος, η φλογερή φαντασία και θα μάθουμε να παίρνουμε χαρά απ’ ότι μπορεί να φέρει «η στιγμή».

Η περίοδος των εκλείψεων που διανύουμε καθώς και ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να παίρνει μακρυά τα ροδοπέταλα από το δρόμο μας ωστόσο η ορμή είναι δυνατή και μπορούμε να δρούμε κατά περίπτωση.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, το παιχνίδι, ο πειραματισμός και οτιδήποτε μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας είναι μερικά από αυτά που θα φέρει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τέλος Μαρτίου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ενέργεια της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού μέχρι τέλος Μαρτίου σας βάζει σε σκέψεις ειδικότερα σε τομείς που η συνεργασία λαμβάνει χώρα με οποιονδήποτε τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, το πάθος θα είναι η κινητήριός σας δύναμη για το διάστημα μέχρι τέλος Μαρτίου που η Αφροδίτη θα περνά από το ζώδιο του Κριού. Η ενέργεια θα επικεντρωθεί κυρίως σε κοινωνικά ζητήματα, νέες επαφές, νέους ανθρώπους και η εμπειρία θα αποκτηθεί μέσα από πειραματισμό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, το διάστημα που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Κριού, μέχρι τέλος Μαρτίου, θα πρέπει να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια μόνο σε σημαντικά πράγματα χωρίς να σπαταληθείτε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο (Φωτιά) οπότε η συμβατότητα θα είναι αναζωογονητική. Η σπίθα της δημιουργίας θα είναι παρούσα και έντονη μέχρι τέλος Μαρτίου και θα δοθούν ευκαιρίες να ταξιδέψετε πολύ μακρυά από τα προσωπικά σας όρια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ιδιαίτερα αποκαλυπτική θα είναι η περίοδος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού για εσάς. Μέχρι τέλος Μαρτίου η Θέα του έρωτα και των συνεργασιών θα σας βοηθήσει να δείτε και να εισέρθετε σε περιοχές που κρύβονται πραγματικοί θησαυροί. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, στο ζώδιο του Κριού, απέναντι σας τέλος Μαρτίου δεν υπόσχεται μια ήρεμη περίοδο για εσάς. Αντιθέτως, ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο ώστε να βρείτε εκ νέου τις απαραίτητες ισορροπίες που θέλετε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού μέχρι τέλος Μαρτίου δίνει το έναυσμα να αλλάξετε πολλά πράγματα σε ότι αφορά κυρίως τη καθημερινή σας ζωή και τις δραστηριότητες που έχετε μέσα σε αυτή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ενέργεια της Αφροδίτης στον Κριό είναι απόλυτα συμβατή και υποστηρικτική με δράσεις οι οποίες έχουν έντονο το στοιχείο του παρορμητισμού, του πειραματισμού και της έκπληξης. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σε θέματα σχέσεων, είτε σε συναισθηματικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο εστιάζετε η δυναμική της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού μέχρι τέλος Μαρτίου με κέντρο εσάς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφεύρετε νέους τρόπους περισσότερο δημιουργικούς σχετικά με κάτι που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε και να έρθετε πιο κοντά με άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, θέματα αξιών, οικονομικά και γενικότερα οτιδήποτε σχετίζεται με την συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε στη ζωή σας κινητοποιεί η θέση της Αφροδίτης στον Κριό μέχρι τέλος Μαρτίου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.