ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και σχέσεις: Αυτά τα 3 ζώδια θα δώσουν σήμερα τέλος σε προβληματικές καταστάσεις


JTeam

22 Μαΐου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Αυτά τα 3 ζώδια θα δώσουν σήμερα τέλος σε προβληματικές καταστάσεις
Unsplash
Έφτασε η στιγμή να βάλουν μια τελεία

Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από αυτό που νιώθεις τη στιγμή που αποφασίζεις να δώσεις τέλος σε μια προβληματική κατάσταση που σε ταλαιπωρούσε για καιρό, προκαλώντας σου θλίψη και ανησυχία. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί συνήθως να δυσκολεύεσαι να πάρεις την απόφαση, όταν όμως αυτό συμβαίνει νιώθεις ανακούφιση και απεριόριστη χαρά.

Σήμερα, 3 ζώδια θα βρεθούν σε αυτή τη θέση, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους και βγάζοντας τους εαυτούς τους από άβολες και τοξικές καταστάσεις, που τους έκαναν κακό. Πλέον, το παιχνίδι παίζεται με διαφορετικούς κανόνες και αυτά τα ζώδια θα έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αφήνοντας στο παρελθόν τις δυσάρεστες αναμνήσεις.

Αυτά τα ζώδια είναι ο Λέων, ο Τοξότης και ο Ιχθύς.

Τα ζώδια που θα βγουν από μια τοξική κατάσταση

Λέων

Ο Λέων είναι πάντα διαθέσιμος να δώσει το 100% του εαυτού του σε όποια σχέση κι αν βρίσκεται. Είναι πολύ δοτικός με τους φίλους του, αφοσιωμένος στη σχέση του και πάντα «παρών» για την οικογένειά του. Σήμερα, ο Λέων θα μπει στη διαδικασία να δώσει τέλος σε μια σχέση του, διότι εδώ και καιρό του προκαλεί αναστάτωση και του δημιουργεί προβλήματα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αιτία. Πόση υπομονή να κάνει πια;

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα θα είναι καθοριστική για τον Τοξότη, καθώς μετά από καιρό θα τερματίσει μια κατάσταση που τον έβλαπτε, ακόμα κι αν ο ίδιος δεν το έβλεπε. Συχνά, μας περιβάλλουν άνθρωποι που κάνουν κακό στην ψυχική υγεία μας χωρίς να το καταλαβαίνουμε, γεγονός που μακροπρόθεσμα μας επηρεάζει, αφήνοντας τα σημάδια τους. Έφτασε η στιγμή που ο Τοξότης θα αντιληφθεί αυτή την προβληματική κατάσταση και θα βάλει μια τελεία.

Ιχθύς

Όσο συναισθηματικός και ευαίσθητος κι αν είναι, δύσκολα θα καταφέρεις να τον ξεγελάσεις. Ο Ιχθύς μπορεί να δείχνει ευγενικός και ήρεμος, όταν όμως ξεπεράσεις τα όριά του και τον βλάψεις επανειλημμένως, θα πρέπει να υποστείς τις συνέπειες. Τη σημερινή ημέρα, ο Ιχθύς θα θέσει ξανά τα όριά του - με πιο αυστηρό τρόπο αυτή τη φορά - και θα δείξει τις άμυνές του, επαναπροσδιορίζοντας πράγματα και καταστάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS