ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο του μήνα: Το προφίλ του Καρκίνου


ζαρΑτούΣΤΡΑ

21 Ιουνίου 2024

Celebrities Καρκίνος
Η ζαρΑτούΣΤΡΑ αναλύει το ζώδιο του μήνα και μας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τον Καρκίνο

Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου είναι αυτοί που χρειαζόμαστε όλοι στη ζωή μας, καθώς έχουν την ισχυρή τάση να φροντίζουν, να αγαπούν, να δεσμεύονται και να λειτουργούν υποστηρικτικά και ισχυρά μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις. Προσφέρουν απλόχερα τη στοργή και την αγάπη τους και διοχετεύουν στο περιβάλλον τους ασφάλεια και σταθερότητα. Είναι το ζώδιο που εκπροσωπεί την οικογένεια και οι γυναίκες στο ζώδιο αυτό έχουν ισχυρό μητρικό ένστικτο, ενώ, παράλληλα, αν έχουν στον γενέθλιο χάρτη και την Σελήνη στον Καρκίνο έχουν έντονη γονιμότητα.

Οι Καρκίνοι είναι άτομα με ισχυρή διαίσθηση, γνωστή ιδιότητα για τα ζώδια του νερού, με πολύ δυνατή μνήμη, ενσυναίσθηση και πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Διακατέχονται από ευαισθησία αλλά άγονται και φέρονται πολλές φορές από την παρορμητική τους διάθεση, η οποία μπορεί να έχει εναλλαγές -με αυτό το είδος της κυκλοθυμίας για το οποίο είναι και τόσο γνωστοί. Η κυκλοθυμία της διάθεσής τους οφείλεται στον κυβερνήτη τους, την Σελήνη, η οποία κάθε δύο μέρες αλλάζει ζώδιο, με συνέπεια κάθε δύο μέρες η ψυχική τους διάθεση να χρωματίζεται από το χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς και γι’ αυτό δένονται με το παρελθόν τους και την οικογένειά τους και λατρεύουν το σπίτι αφού εκεί νιώθουν μία φυσική και συναισθηματική προστασία. Είναι συνεσταλμένοι, αλλά από την άλλη φοβούνται την κριτική και τα σχόλια των άλλων γι’ αυτό προσπαθούν πάντα να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Κάνουν σταθερές σχέσεις, όμως κάποιες φορές μπορεί να προσκολλώνται παραπάνω στο άτομα που έχουν δίπλα τους και να εξαρτώνται έντονα από αυτούς με τον κίνδυνο να μην μπορούν να αποδεσμευτούν εύκολα. Πληγώνονται εύκολα και ζητούν αποκλειστικότητα στην αγάπη και γι’ αυτό περιμένουν ανταπόδοση. Διαφορετικά μπορεί να γίνουν απίστευτα εκδικητικοί περνώντας σε εσωτερικές αντιφάσεις, ενώ θυμούνται για πάντα κάτι που μπορεί να τους έχει πληγώσει.

Κάτι που δεν είναι πολύ γνωστό για τους Καρκίνους είναι ότι έχουν δυνατά επιχειρηματικά ταλέντα και είναι πολύ εργατικοί. Λατρεύουν τη θάλασσα και επιθυμούν να μένουν σε παραθαλάσσιες περιοχές, καθώς τροφοδοτούνται ενεργειακά από το υδάτινο στοιχείο. Αγαπούν τη διασκέδαση και τους αρέσουν οι περιπέτειες της νύχτας και τα νυχτοπερπατήματα -αφού άλλωστε έχουν κυβερνήτη τη Σελήνη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.