ΖΩΔΙΑ

Οι συναισθηματικοί του ζωδιακού: 3 ζώδια που πορεύονται με γνώμονα την καρδιά


JTeam

15 Ιουλίου 2024

Οι συναισθηματικοί του ζωδιακού: 3 ζώδια που πορεύονται με γνώμονα την καρδιά
Freepik
Κάθε απόφαση για τη ζωή τους προέρχεται από την καρδιά κι όχι από το μυαλό

Ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή τους, αυτά τα τρία ζώδια σκέφτονται και πράττουν, σύμφωνα με τις υποδείξεις της καρδιάς. Η λογική έχει ρόλο κομπάρσου στην καθημερινότητά τους και σπάνια θα τη συμβουλευτούν. Κυριεύονται από το συναίσθημα, με την αγάπη να λειτουργεί ως φάρος της διαδρομής τους.

Δεν φοβούνται να αντιμετωπίσουν τα συναισθήματά τους κι ακόμα κι αν απογοητευτούν, δεν θα αλλάξουν τακτική, απλώς δύσκολα θα εμπιστευτούν ξανά τον ίδιο άνθρωπο. Μπορεί να έχουν προσπαθήσει να εντάξουν τη λογική στη ζωή τους, όμως πάντα οι σκέψεις που προέρχονται από την καρδιά, θα υπερτερούν. Τα ζώδια αυτά είναι ο Καρκίνος, ο Λέων και ο Ιχθύς.

Τα πιο συναισθηματικά ζώδια του κύκλου

  • Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Η ειλικρίνεια αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του, συνεπώς η συμβουλή του έχει άλλη βαρύτητα. Η διαίσθησή του είναι πολύ ισχυρή, ενώ έχει έντονη ενσυναίσθηση και σεβασμό για τους ανθρώπους γύρω του. Μπορεί να είναι εύθραυστο και ευάλωτο ζώδιο, όμως αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι η αδυναμία του, αλλά ένα είδος δύναμης.

  • Λέων

Ο Λέων μπορεί να είναι υπερήφανος και τολμηρός, όμως στο τέλος της ημέρας πράττει με βάση την καρδιά του κι όχι το μυαλό του. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς, που κυβερνάται από τον Ήλιο, συνδέεται με τη ζεστασιά, τη γενναιοδωρία και τη βαθιά επιθυμία για αναγνώριση. Η καρδιά του είναι πάντα ανοιχτή, πράττει με πάθος και εκφράζει πάντα τα συναισθήματά του, ακόμα κι αν μερικές φορές αυτό τον βάζει σε μπελάδες.

  • Ιχθύς

Οι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου κολυμπούν συνεχώς σε μια θάλασσα γεμάτη συναισθήματα. Πρόκειται για ένα ζώδιο γεμάτο διαίσθηση, ενσυναίσθηση και αγάπη για τον πλησίον. Είναι εκ φύσεως ευαίσθητος, όμως η αυθεντικότητα και η ενέργειά του λειτουργούν πολλές φορές σαν ασπίδα προστασίας. Ο Ιχθύς είναι ένα ανοιχτό βιβλίο, ευκολανάγνωστο, που ακόμα κι αν το «τσαλακώσεις» θα βρει έναν λόγο να σε δικαιολογήσει. Παρά την έντονη ευαισθησία του, όμως, δεν ξεχνάει να θέσει τα όριά του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.